Má niečo spoločné kolostrum a ovulácia?

lua278
20. sep 2013

Ahojte. Chcem sa opýtať na vaše skúsenosti a dúfam že mi niektorá z vás poradí. Som mamička jedného dieťatka. Momentálne u mňa nastal taký problém, že som bola na preventívnej prehliadke na gynde a mala som aj normálne menštruáciu, čiže tehotenstvo mi nebolo potvrdené. Túto nedeľu som si všimla, že sa mi začalo vytvárať akoby kolostrum v prsníkoch. Môže to byť príznak ovulácie( som cca v polke cyklu) alebo je to skryté tehotenstvo, alebo nejaká choroba. Nikdy pretým som si to nevšimla. Poteší ma každá odpoveď 😉

ematko29
20. sep 2013

môže byť ,že máš zvýšenú hladinu hormonu prolaktín.Môže ti spôsobiť problémy ak by si chcela otehotnieť,môže blokovať ovuláciu.Tento hormon sa inač tvorí u tehotných a dojčiacich žien vo zvýšenej miere.Skoč ku ginekologovi,nieje to nič strašné.

evitaka
20. sep 2013

Ja som mala zvyšky čoby mlieka v prsníkoch ešte 10 rokov po poslednom dieťati. Nestresuj, podľa mňa je to OK. Keď tak sa opýtaj na gynde.

zuzub
20. sep 2013

aj ja mám momentálne tento problém a zistili mi zvýšený prolaktín. daj si spraviť krvné testy.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre