22 mesačný chlapček plače, keď ide cez obed spinkať

deniss_megan
22. okt 2014

Prosim o rady moj maly vzdy ide na obed spinkat tak ze ked ho idem ulozit spusti rev a toci hlavkou ze spinkat nejde, pritom je unaveny a ma vsetky jej priznaky, no ja si lahnem na postel a hovorim mu ze maminka ide spinkat, do 3minut ako by utalo prestane kricat lahne ku mne a spime, prosim poradte je to normalne???

erickatt
22. okt 2014

No asi nic, len mu milo ticho hovorit, hladkat ho a mojkat, jasne ze nechce hajat, to bude adik ecte dlho protestovat. Ked ho v pistielje nic netlaci a nestrasi, alebu mu citaj rozpravky

siska53
22. okt 2014

@deniss_megan asi ano,moja zaspinkava vzdy v kociku,ale tiez je to casto o tom,ze si predtym poplace. Pokial to nie je vysloveny rev,ktory dlhsie trva,tak ju necham,nech sa sama utisi,spievam jej..
A ked sa tvoj vzdy utisi a spinka,brala by som to ako prosto taky jeho zvyk. Alebo ho skusila dat o nieco skor spinkat,ci to nepomoze..

lucianakoniku
22. okt 2014

@deniss_megan podla mna je to normalne, proste sa mu nepaci predstava ze musi ist spat hoci on si mysli ze nechce alebo nepotrebuje. moj syn ma 19 mesiacov a ked som ho pred nedavnom ucila spavat cez obed v postielke, tiez protestoval. neviem kolko tyzdnov/mesiacov u vas tieto "revy" trvaju, ale ak sa maly po chvili utisi, asi by som to velmi neriesila, mozno to casom pojde aj bez placu a protestov.

jul11
23. okt 2014

@deniss_megan je to uplne normalne.nasa to robi aj na obed aj vecer a pritom ledva drzi oci otvorene.nie vzdy to robi.vacsinou,ked uz je velmi unavena,vtedy je aj plac vacsi.

monicm
23. okt 2014

@deniss_megan je to úplne bežné a časté v tomto veku.riešiš to podľa mňa super,u nás to fungovalo podobne,našla si trik na svoje dieťa a tak to využívaj a fungujte takto.postupne to prejde a pochopí,že neustúpiš a plačom si nepomôže.môže to trvať týždeň,mesiac,ale aj viac.