Aké máte skúsenosti s hojdacou sieťou?

evamarcel
9. dec 2012

Ahojte mamičky akú mate skúsenosť s hojdacou sieťou Hacka, vraj je to dobre na znovu uspatie babatka vlastným pohybom, ked sa zobudi ako moja po 30min. Len mám obavy že sa z toho stane zlozvyk a ak bude mať viac mesiačkov nebude vedieť inde spinkať.

vonicka
10. dec 2012

No my na tom ficime uz 10 mesiacov, teda 9, lebo prvy spal mne na rukach 🙂 Je to super vec, zachranilo mi to kopu nervov s uspavanim 🙂 Ale....ak sa ti ma mala zobudit po 30 minutach, podla mna nezaspi uz dalej sama. Mne tiez maly nespal viac ako 30 minut az do 7 mesiacov. Teraz spi az hodinu 😀 Zlozvyk som aj ja riesila, ale uz davno neriesim, kazde dieta niekde spim, aj kocik sa da nazvat zlozvykom. No a co je dobre na tom, ked musim ist s kocikom von ked je tolko snehu vonku ako teraz? Som rada, ze mi spi, tam kde spi. Pisu, ze je len do 9mesiacov, ale ja ho tam planujem mat, az kym mu nebude mala, lebo ked spi, mam ho stale na ociach.

matilda2
20. jan 2013

ahoj, my sme hacku pouzivali od narodenia. Najprv velky uspech nemala, potom prislo obdobie, ze sme sa bez nej nepohli. Teraz sa v nej hrame, dcera bude mat dva roky a este vzdy v pohode. Nosili sme ju napr.na kupko, kde sme ju zavesili na strom alebo na opekacky....Tu najdes detailnejsi popis - http://tutulimutuli.sk/hacka-plus.html nosnost udavaju do 20kg. Myslim, ze je to paradna vecicka co mi v mnoho ulahcila zivot.

zzuzanah
5. mar 2015

ahojte, zhanam samostatny stojan na hacku, kedze mame sadrokarton. Rozpernu tyc tiez nemozeme pouzit, lebo mame drevene zarubne. Ak niekto mate na predaj stojan, dajte vediet. Nemusi byt original, moze byt aj vyrobeny, ale nech je funkcny. DAKUJEM