Čo všetko potrebujem na háčkovanie?
Chcela by som sa naučiť háčkovať, len neviem čo všetko si mám k tomu kúpiť. Nejako sa tie háčiky asi aj rozlišujú. Kto mi poradí? A aký typ bavlny?
Tiež sa chcem naučiť háčkovať ( resp. vrátiť sa k tomu po 20-tich rokoch 😝 ), ale nie čiapočky a oblečenie, ale deky, obliečky na vankúš prípadne hračky. Mám začať nejakým konkrétnym vzorom niečo upliesť, či učiť sa všetky základy háčkovania?
Ahojte dievcence hackarky 🙂 Poradite mi kde na nete objednavate vlnu? Ja nakupujem len v galanterii no casto nemaju taku ako zrovna potrebujem a musim dlho cakat az doobjednaju, dakujem velmi pekne 🙂
@jachin este sa psytam , z akej vlny sa ti najlepsie hackuje? Mas nejaku oblubenu znacku? Ja len zacinam hockovat takze este velky prehlad o vlnach nemam, zatial len skusam s akou sa mi dobre robi a zatial sa mi asi najviac pozdava Katerina.
@katkaaalex ja tiež začínam, momentálne mám Lindu, a všelijaké tie staré 30-ročné priadze, na vankúše mi to stačí...
jachin tak mozem striedat kratky a dlhy stlpec ci nie a preco sa mi na zaciatku ciapky uz kruty do okruhla
čiapku som nerobila, to ti skor poradia v téme Pletieme a háčkujeme pre detičky...
Ahojte kočky vie niektora ako sa hackuje silt v predu.mám jednu peknu ciapocku z netu a chcela by som spravit ale neviem ako ten silt.poradte
Milé háčkarky, chcem sa vás opýtať....som začiatočník, mám za sebou len zopár čiapočiek pre dcérku. Chcem si pre seba uháčkovať nejaký komplet..čiapku a šál...a nemám žiadnu skúsenosť so 100% vlnou..chcem vyskúsať eskimo od drops. Máte s ňou skúsenosť? Nepichá alebo sa nevyťahá? Ďakujem pekne za radu
Ahojte! Prosím o radu! Hackujem z camily a pokial som používala 2 háčik tak sa mi podarili krásne ciapocky avšak je to veľmi pracne. Všade som na MB čítala, ze na camilu väčšinou pouzivaju baby 3-3,5 a tak je to aj v odporuvani na camile, ale s nimi sa mi ciapocka absolútne nedarí. Veľmi je roztahana, nedrzi okolo hlavicky. A pritom idem presne podla postupu ako s hacikom 2. Máte s tým skúsenosť? Co mozem robit zle? Ďakujem!
@matken ahoj, háčkujem už roky a podľa mňa na Camilllu je najlepší háčik č. 2 ale nie ten bežný, ale maličký s bielou umelohmotnou rúčkou, nie každý ich pozná... Ak chceš odfotím a pošlem foto

@veronice Na to si zvykneš🙂 Ja som teraz robila pár čiapok a setra to zobrala do Londýna do škôlky a jej muž pre sestru do Pakistanu, tak som to ani nestihla odfotiť, takže môžem háčkovať ďalej😀