nutka | Registrovala sa 15. septembra 2005 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 1064 príspevkov, 1 album a 5 inzerátov. Okres Nové Zámky. |
|
nutka
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu.....  Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
|
|
|
 jakelina (42 r.) | Registrovala sa 9. októbra 2009 na modrykonik.cz. Pridala 22026 príspevkov a 3 albumy. Okres Opava. - E má 3 roky
- M má 12 rokov
- J má 19 rokov
- D má 21 rokov
|
|
|
|
|
 mamcas | Registrovala sa 6. marca 2011 na modrykonik.sk. Pridala 53 príspevkov a 31 inzerátov. Okres Bratislava. - Roman má 1 mesiac a 3 týždne
- Richard má 2 roky a 4 mesiace
|
|
mamcas
@jakelina dakujem  mozem sa este opytat ako by som to mala robit? Potiahnut bielou celu tortu a potom na to dalsiu nafarbenu? A vlastne aj pod tortu musi ist farebna. Joj ja zaciatocnik mam z toho hokej :(
|
|
|
 1zaza | Registrovala sa 4. novembra 2012 na modrykonik.sk. Pridala 121 príspevkov. Okres Nitra. |
|
1zaza
Pridávam tortuše a idem sa pokochať vašimi. To akože ferrari, to bola hrôza, celé sa mi to rozpadalo 
|
|
|
 lucka_o | Registrovala sa 6. marca 2006 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 493 príspevkov a 1 album. Veľký Šariš, okres Prešov. |
|
|
|
|
 jakelina (42 r.) | Registrovala sa 9. októbra 2009 na modrykonik.cz. Pridala 22026 príspevkov a 3 albumy. Okres Opava. - E má 3 roky
- M má 12 rokov
- J má 19 rokov
- D má 21 rokov
|
|
jakelina
@mamcas ne potáhneš jenom ten bok, jako listy bílou a pak už jenom ten vrchní díl a dole to orámuješ kouskem hmoty, aby to vypadalo jako spodek knihy.
|
|
|
 janula.h | Registrovala sa 16. februára 2010 na modrykonik.sk. Pridala 6332 príspevkov, 2 albumy a 5 inzerátov. Okres Prešov. |
|
janula.h
ahojky po dlhšej odmlke pridávam svoju tortušu pre moju Emku 
|
|
|
 levandulka3 | Registrovala sa 11. apríla 2011 na modrastrecha.sk. Na modrykonik.sk pridala 465 príspevkov. |
|
|
|
|
 levandulka3 | Registrovala sa 11. apríla 2011 na modrastrecha.sk. Na modrykonik.sk pridala 465 príspevkov. |
|
|
|
|
 pralinka25 | Registrovala sa 25. apríla 2006 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 7701 príspevkov. |
|
pralinka25
@1zaza jej ferrari. vyzera fajnovo. mna caka take na 1. juna. ako bolo tazke to tvoje prosim?
|
|
|
 simasa | Registrovala sa 19. januára 2009 na modrykonik.sk. Pridala 1977 príspevkov. |
|
simasa
@florentina Neviem, ci si spomeniem na vsetky, ale minuly rok boli:
Ty, miciatko, mariann2, dm1, anibas, pipka, jakelina, lamps - druhy den, vecernicci, larah, dadka212, pristela, eliska22, mia114, Ludka Simoncic - ale jej nick neviem (ak ho niekto vie, nech ho prosim napise florentine do spravy, nie verejne spajat s menom) a este ada a vlada prisli na chvilku pozriet. Ospravelnujem sa, ak som na niekoho zabudla.
|
|
|
 miciatko | Registrovala sa 30. januára 2008 na modrykonik.sk. Pridala 2693 príspevkov a 13 inzerátov. Okres Trenčín. - Martinko má 2 roky a 9 mesiacov
- Jimi má 15 rokov
- Kuko má 18 rokov
|
|
|
|
|
 lussy23 (21 r.) | Registrovala sa 2. septembra 2009 na modrykonik.sk. Pridala 6715 príspevkov a 1 článok. Okres Púchov. - Dcérka Veľmi veľmi by som si priala dcérku a keď sa pošťastí a splní sa mi sen, bude sa Volať Ester Rebeka
- Syn veľm iveľmi by som si priala synčeka ak s apošťastí, bude sa volať Šimon alebo Matúš
|
|
|
|
|
 lussy23 (21 r.) | Registrovala sa 2. septembra 2009 na modrykonik.sk. Pridala 6715 príspevkov a 1 článok. Okres Púchov. - Dcérka Veľmi veľmi by som si priala dcérku a keď sa pošťastí a splní sa mi sen, bude sa Volať Ester Rebeka
- Syn veľm iveľmi by som si priala synčeka ak s apošťastí, bude sa volať Šimon alebo Matúš
|
|
|
|
|
 lucula73 | Registrovala sa 5. septembra 2008 na modrykonik.sk. Pridala 8979 príspevkov a 4 inzeráty. Okres Prievidza. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 miciatko | Registrovala sa 30. januára 2008 na modrykonik.sk. Pridala 2693 príspevkov a 13 inzerátov. Okres Trenčín. - Martinko má 2 roky a 9 mesiacov
- Jimi má 15 rokov
- Kuko má 18 rokov
|
|
miciatko
@lucula73 najprv som si potiahla bledohnedou vrch a potom bok a zastrihla neake tri milimetre nad pnikom ...
|
|
|
 maca77 | Registrovala sa 11. októbra 2006 na modrykonik.sk. Pridala 11810 príspevkov, 1 album a 14 inzerátov. Okres Spišská Nová Ves. |
|
|
|
|
 benjik (25 r.) | Registrovala sa 24. februára 2008 na beremese.cz. Na modrykonik.cz pridala 5292 príspevkov a 5 albumov. Okres Mělník. - Jakub má 1 rok a 1 mesiac
- Nela má 3 roky
|
|
|
|
|
 lucula73 | Registrovala sa 5. septembra 2008 na modrykonik.sk. Pridala 8979 príspevkov a 4 inzeráty. Okres Prievidza. |
|
lucula73
@miciatko aha,vidíš......ten vrch som rozmýšľala,ako urobiť,aby to kusok prečnievalo.....ďakujeeeeem 
|
|
|
 adrika202 | Registrovala sa 27. júla 2010 na modrykonik.sk. Pridala 289 príspevkov. Okres Rimavská Sobota. |
|
|
|
|
 maca77 | Registrovala sa 11. októbra 2006 na modrykonik.sk. Pridala 11810 príspevkov, 1 album a 14 inzerátov. Okres Spišská Nová Ves. |
|
|
|
|
|
maca77
@adrika202 nie je zač... ja som tam nedávno kupovala, tak preto ma to hneď napadlo
|
|
|
 asianflower | Registrovala sa 24. januára 2012 na modrykonik.sk. Pridala 7 príspevkov a 51 inzerátov. Okres Bratislava. |
|
asianflower
@benjik dakujem pekne  bola dost na rychlo, este by to chcelo doladit detailiky,ale vobec som nestihala.No hlavne ze potesilaa obdarovaneho 
|
|
|
 zsuzsu | Registrovala sa 4. septembra 2007 na modrykonik.sk. Pridala 1028 príspevkov a 1 album. - Katarína má 16 rokov
- Zuzana má 17 rokov
|
|
zsuzsu
Ahojky  Tak pridam moje nocne. Od piatka rana som nespala. Mala som poobednu v praci a potom nocnu a dennu doma  uz ledva vidim a rano zasa do prace  A este prosba nemate nieco ulozene ako BORAT ?  Dakujem
|
|
|
|
lucula73
@zsuzsu je to o ničom piecť popri práci,ja som šla spať od stredy do piatku vždy po druhej hodine a ráno do roboty,mala som tri tortuše,............a dnes poobede ma u našich odvalilo,som s malým dve hodky drichmala 
|
|
|
 sticker | Registrovala sa 9. februára 2008 na modrykonik.sk. Pridala 10841 príspevkov a 13 inzerátov. Okres Nové Mesto nad Váhom. |
|
|
|
|
 mrka2 | Registrovala sa 27. januára 2007 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 2139 príspevkov. Okres Spišská Nová Ves. |
|
mrka2
caute babulky, pridavam aj ja svoje -3 tento vikend a 3 minuly vikend.
|
|
|
|
|