radkatalajkova | Registrovala sa 27. augusta 2010 na modrykonik.sk. Pridala 342 príspevkov a 2 inzeráty. Okres Hlohovec. |
|
|
|
|
 danka483 | Registrovala sa 1. novembra 2010 na modrykonik.sk. Pridala 2167 príspevkov a 26 inzerátov. Okres Nitra. |
|
|
|
|
 catrena | Registrovala sa 30. októbra 2011 na modrykonik.sk. Pridala 246 príspevkov. Okres Myjava. |
|
catrena
@magduska12 ta neuspavam,dam ju do postielky,flašu mlieka,ma zapate radio a zachvilu spi 
|
|
|
 nelinqua | Registrovala sa 29. júla 2008 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 381 príspevkov a 62 inzerátov. Chorvatsky Grob - Cierna Voda / Sabinov , okres Senec. |
|
nelinqua
@magduska12 u nas bud pri dojceni (takto uz zaspi velmi ojedinele), cez den len na rukach, kedze chcem aby spala doma a ja som mohla apon nieco urobit...vecer sa posalime v posteli a zaspi pri nas, potom ju prelozime.
|
|
|
 magduska12 | Registrovala sa 20. novembra 2012 na modrykonik.sk. Pridala 12 príspevkov. |
|
magduska12
ďakujem vám za rady... skúšala som ho dať večer spať samého, ale veľmi som to oľutovala, pretože po vyše hodine som ho musela vziať opäť na kolená pred televízor a zaspal o dve a pol hodiny neskôr ako inokedy... takže, zatiaľ to nechám tak... 
|
|
|
 kkl82 (31 r.) | Registrovala sa 8. decembra 2011 na modrykonik.sk. Pridala 1268 príspevkov a 18 inzerátov. Nitra, okres Nitra. |
|
kkl82
@magduska12 moj maly dokaze zaspat sam, vacsinou si chyti taku tu super makulinku deku a strci palec do ust  . v poslednej dobe sa ale takymto stylom nevie dostat "do komy" (tak to volam ja, to je ten hlboky spanok, v ktorom vydrzi spat 2-3 hodinky v kuse). tam sa dostane, iba ak zaspava na prsniku. takze to funguje tak, ze si lazkame, priviniem si ho a ked uz zaspava, tak sa nacucne na ropovod. do par minut je po nom... vonku mi spat nechce (nie je na to zvyknuty, lebo sa nerad kocikuje a v satke/nosici uz par mesiacov spat nechce). v aute zaspi, len ak je total brutal vycerpany a ta deka musi byt s nami...
|
|
|
 lukretia | Registrovala sa 15. júla 2011 na modrykonik.sk. Pridala 6 príspevkov. |
|
lukretia
ahojte, toto je tema februar 2012, takze sa pomaly rozbehnu gratulacie, ten nas Lukasko sa narodil dnes o pol 4 rano, vsetko najlepsie poklad . cm uk
majte SA
|
|
|
 anaviky | Registrovala sa 1. júna 2012 na modrykonik.sk. Pridala 56 príspevkov a 15 inzerátov. Okres Trnava. |
|
anaviky
mne zaspava mala cez den na rukach,cjvalabohu behom par minut spi a na noc ju uspavam na posteli, ze si k nej lahnem... uz som nevladala na krize tak aspon vecer si oddychnem... cez den tak zaspavat nechce...
a tiez mozno pozadu, mozno popredu prajem vsetkym februarovym dedickam vsetko naj naj naj k prvemu roku zivota  )) moja mala ma 14.2.  ) kazdy rok krasny valentinsky darcek...
|
|
|
 magduska12 | Registrovala sa 20. novembra 2012 na modrykonik.sk. Pridala 12 príspevkov. |
|
magduska12
ahojte... taaak, náš malý Lukáško mal 1 rôčik 5.februára a odvtedy sa mu zmenil aj režim spánku... už spáva iba poobede a to je taký unavený, že zaspí úplne sám  no a večer ho mám chvíľku na kolenách pri správach, prehodím do postieľky a o chvíľku spinká  všetkým detičkám prajeme k narodeninám veľa, veľa radosti 
|
|
|
 martaven (34 r.) | Registrovala sa 14. mája 2012 na modrykonik.cz. Pridala 3 príspevky. Okres Ostrava. |
|
martaven
@silvia10131 Ahoj, můžu se zeptat, jak jsi s kočárkem caretero helio spokojená? Mám ho vyhlédnutý, ale nejsem si jista výškou někde píšou 108cm někde 104cm. Mám 175cm a mám pocit, že u všech golfek chodím s ohnutými zády. Taky by mě zajímalo, jestli se do kočárku vejde i tříleté dítě. Budu vděčná za info. Díky moc!
|
|
|
 cukricek20 | Registrovala sa 19. februára 2013 na modrykonik.sk. Pridala 99 príspevkov a 66 inzerátov. |
|
cukricek20
@martaven ahojky,no ja som vcelkom s nim spokojna,,je celkom priestranny,lahucky,,, 
|
|
|
 anaviky | Registrovala sa 1. júna 2012 na modrykonik.sk. Pridala 56 príspevkov a 15 inzerátov. Okres Trnava. |
|
anaviky
Caute baby... mam otazocku, ako to ide vasim krpcom s cikanim a kakanim na nocnik? Lebo moja mala ani za svet, odkedy vie chodit tak ju tam neudrzim viac jak 5 sekund. Bola by som veeeeeeelmi rada keby uz v lete bola bez plienok... Dakujem za vase rady 
|
|
|
 catrena | Registrovala sa 30. októbra 2011 na modrykonik.sk. Pridala 246 príspevkov. Okres Myjava. |
|
|
|
|
 danka483 | Registrovala sa 1. novembra 2010 na modrykonik.sk. Pridala 2167 príspevkov a 26 inzerátov. Okres Nitra. |
|
danka483
@anaviky ahoj môj tam tiež nechce byť ...veď majú čas aj keď ho tam posadím tak hneď kuká či už je tam ciko ...pár krát sa mu podarilo a teraz furt len pozerá či už 
|
|
|
 cukricek20 | Registrovala sa 19. februára 2013 na modrykonik.sk. Pridala 99 príspevkov a 66 inzerátov. |
|
|
|
|
|
|