Odporúčame: Modrykonik.cz Modrastrecha.sk Mojasvadba.sk

Trebišov a okolie. Je nás tu viac?

22. máj 2013  • 
 Pridaj príspevok 1 ... 82 83 84 85 86
fotoportrét
fotoportrét
petruska1212 (30 r.)
Registrovala sa 11. decembra 2010 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 58 príspevkov. Okres Michalovce.
  • Snažíme sa otehotnieť
 Ahojte baby, teraz som zbadala tuto diskusiu. Pridavam sa, tiez som z okolia TV. Byvam na pol ceste do TV na pol do MI.
19. máj o 18:35  •  snaží sa  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
angelblue
Registrovala sa 19. júla 2010 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 296 príspevkov a 4 inzeráty. Okres Trebišov.
 @tosomja aha tak to je blbe...ale aspon jedna babka ju ma najradsej emoticon hej a čože ste ho tak predali???veď ste sa hrozne tešili a zháňali a teraz namiesto toho rybky???
19. máj o 19:40  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
angelblue
Registrovala sa 19. júla 2010 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 296 príspevkov a 4 inzeráty. Okres Trebišov.
 @petruska1212 awoj vitaj....napíš nám niečo o sebe emoticon
19. máj o 19:40  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
petruska1212 (30 r.)
Registrovala sa 11. decembra 2010 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 58 príspevkov. Okres Michalovce.
  • Snažíme sa otehotnieť
 @angelblue som z trhovist, robim v MI a kolegov mam z TV. Aj rodinu tam mam. Mam 29 rokov, momentalne tehulka v zaciatocnom stadiu. Ty si priamo z Tv?
19. máj o 19:43  •  snaží sa  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
angelblue
 @petruska1212 ja pochádzam zo Sečoviec ale vydala som sa do Tv a tu bývame už cca 4 rok emoticon a ja som tehuľka v poslednom trimestri emoticon
19. máj o 19:45  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
tosomja
Registrovala sa 4. júna 2010 na modrykonik.sk. Pridala 1547 príspevkov a 3 inzeráty. Okres Trebišov.
 @petruska1212 Ahoj, vitaj medzi nami. emoticon

@angelblue Vieš čo, predala som ho, lebo minulý mesiac Vikinka naňho stupila a odvtedy sa ho bojíme, manžela kusol, mňa strašne poškriabal...ale Vikinke nespravil nič. Bála som sa ho púšťať z klietky, lebo som ho nevedela potom chytiť a tak...no proste sa trápil len v klietke...A akvarko sme mali už dlho, len sme dokúpili rybky emoticon
20. máj o 10:07  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
angelblue
 @tosomja jaj aha no dobre tak....rybky nic neurobia a clovek z nich má radost... emoticon co robite v tychto uprsanych dnoch???nevies mi poradit???mojej malej sa ako keby na stolickach robili kazy....ja neviem co mam robit..lebo kazdi mi vravi ze to urcite ani nieje kaz..ze je to skoro...ale u nas je umyvanie zubov kazdenne 3x bojom....tak sa bojím...lebo pri zubárke mi ani usta neotvori...tak ci si sa nahodou s niecim takym nestretla... emoticon
Včera o 08:29  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
tosomja
Registrovala sa 4. júna 2010 na modrykonik.sk. Pridala 1547 príspevkov a 3 inzeráty. Okres Trebišov.
 @angelblue Už mi to počasie lezie na nervy, včera sme ešte stihli ísť von, ale dnes?...no neviem, možno si bude kresliť, vystrihovať, alebo spolu háčkovať emoticon...

Moja nemá kazy, našťastie - boli sme dvakrát na preventívnej, prvýkrát neotvorila ústa, len sme sa popozerali, 2krát si sadla do kresla, povozila sa a keď jej dr. povedala, nech si pozrie zúbky v zrkadielku, tak otvorila. Vikinka si rada umýva zúbky, väčšinou si pri tom spievame (šuch šuch sem, šuch šuch tam, kefku jemne držím...- spievankovo emoticon)
Švagrinej malá má strašné zúbky, má 4 roky a vpredu už ani zúbky nemá, čo má také pohnité, ale od malička pila kakao z fľaše, džúsiky a jasné aj stále brala nejaké lieky, čo bola chorá. Tak aj od toho...a áno, sú to kazy, prečo by také malé deti nemohli mať kazy?...
Včera o 10:13  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Choď na stranu:   Zruš
1 ... 82 83 84 85 86