Odporúčame: Modrykonik.cz Modrastrecha.sk Mojasvadba.sk

Chceli ste chlapčeka alebo dievčatko?

29. dec 2012  • 
 Pridaj príspevok 1 2
fotoportrét
fotoportrét
katecameron
Registrovala sa 1. augusta 2010 na modrykonik.sk. Pridala 2484 príspevkov a 4 inzeráty. Okres Zvolen.
 ja som chcela strasne dievcatko aj som mala bola som nastastnejsia maminka na svete potom som cakala druhe babatko a velmi som tuzila mat dcerku aby boli dve baby no druhy krat nevyslo narodil sa chlapcek ale od prveho momentu som ho milovala a bola hrda ze ho mam tiez si teraz hovorím aka som bola blba ked som vravela ze chlapca nechcem teraz mi je to sum a fuk lubim ich bez rozdielu pohlavia lebo su moji emoticon
a este neznasam ked niektore matky hovoria ze ja by som dievca nikdy nechcela -poznam take maminky co maju dvoch synov a bezne pustaju taketo hlasky do ovzdusia( podla mna su to primitívne zeny ktore si nezasluzia mat nic
3. aug 2012 o 18:06  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
cecil36
Registrovala sa 18. novembra 2010 na modrykonik.sk. Pridala 4430 príspevkov a 11 inzerátov. Okres Bratislava.
 Pri oboch detoch som podvedome vedela co cakam, takze ziadne prekvapko sa nekonalo. Na syna sme cakali tri roky takze som bola rada, ze som vobec otehu, takze dost nechapem, ako moze byt niekto sklamany z akehokolvek pohlavia dietatka emoticon
3. aug 2012 o 18:17  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
sharmana
Registrovala sa 10. januára 2009 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 6630 príspevkov, 1 album a 5 inzerátov. Okres Bratislava.
 túžila som po chlapcovi, aj mm, narodila sa nám dcérka.. ked nám to oznámili na 3D, ani sekundu som nezaváhala a tešila sa ako malá, proste hneď som vymazala z hlavy, že som chcela chlapca emoticon mm je teraz šťastný, lebo dcérku totálne miluje a je celá po ňomemoticon... ale myslím si, že tak trošku stále túži po synovi.... veď uvidíme, čo nám osud prinesie emoticon
3. aug 2012 o 18:30  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
zuzi0911 (23 r.)
Registrovala sa 21. mája 2012 na modrykonik.sk. Pridala 1191 príspevkov. Povazska bystrica, okres Bytča.
  • sonicka 8.2.2011 09:352 roky a 3 mesiace
  • sofinka 1.6. 2009 17:50 hod.3 roky
 Ja som cela prve dieta dievcatko a to mam. Druhe som cela chlapceka ale mam dievcatko. Tak dufam ak raz dude tretie ze to bude chlapcek
3. aug 2012 o 18:36  •  2 deti  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
monna1608
Registrovala sa 6. augusta 2011 na modrykonik.sk. Pridala 31 príspevkov a 19 inzerátov.
 ja som prve dieta chcela velmi chlapca,sme 4 sestry a v rodine sa velmi dlho nenarodil chlap emoticon druhe tehu som si velmi priala dievcatko emoticon 3D-cko mi "potvrdilo" dievcatko,tak super,tesili sme sa,ze bude carla emoticon no a v 8 mesiaci sa ukazalo ze bude chlapcek emoticon emoticon bol to sok pre mna,ale narodil sa nam druhy krasny a zdravy chlapcek a sme stastni emoticon ale vravi sa,ze do tretice.... emoticon emoticon emoticon
4. aug 2012 o 00:24  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
liave
Registrovala sa 8. februára 2009 na modrykonik.sk. Pridala 1236 príspevkov. Uzbekistan.
 my sme pri prvom dietatku vobec neriesili ake pohlavie to bude...tesili sme s ana babatko ktore budem emilovat a budeme sa z neho tesit...nbic sme ani nenakupovali a cakali na prekvapenie...ake velke bolo ked sa narodila dcerka no nebola zdrava...zomrela ked mala 53 dni...dnes mam dve krasne zdrave deti ...mam aj chlapceka aj dievcatko...pri vsetkych specialnych vysetreniach ktore sme museli podstupit sme sa vzdy pohlavie aj dozvedeli a tesili sme sa velmi na kazde z nasich deti...a dufam ze mi este bude niekedy dorpiate tesit sa opet emoticon
PS:este ze su iba dve moznosti ktore mozeme v brusku mat,lebo cim viac maju ludia na vyber tym viac spekuluju emoticon
4. aug 2012 o 00:37  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
kikushka2386
Registrovala sa 18. mája 2012 na modrykonik.sk. Pridala 98 príspevkov. Okres Senec.
 prvu sme tiez neriesili.druhu som velmi chcela chlapceka ale mame druhu babiznu.a velmi som si chcela pripravit recepty na chlapceka ktore su tu len malinka nas predbehla emoticon mm chce iba baby.ale vravim ze je uplne jedno co to je hlavne nech je zdravucke.ja zas vravim ze uvidime do stvorice drzte palce ze by sa zadaril chlapcek emoticon
4. aug 2012 o 01:19  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
lussy23 (21 r.)
Registrovala sa 2. septembra 2009 na modrykonik.sk. Pridala 6735 príspevkov a 1 článok. Okres Púchov.
  • Dcérka Veľmi veľmi by som si priala dcérku a keď sa pošťastí a splní sa mi sen, bude sa Volať Ester Rebeka
  • Syn veľm iveľmi by som si priala synčeka ak s apošťastí, bude sa volať Šimon alebo Matúš
 najhlavnejšie je, že to bud zdravé. mne je úplne jedno, čo budem mať, hlavne aby to bolo zdravučké.
4. aug 2012 o 21:31  •  2 deti  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
aadulik2110
Registrovala sa 24. septembra 2011 na modrykonik.sk. Pridala 618 príspevkov. Okres Skalica.
 my sme zo začiatku tehu chceli dievčatko, potom sme sa dozvedeli, že čakáme chlapčeka - manžel mal obrovskú radosť... nemôžem povedať, že som zostala sklamaná.... tešila som sa na bábätko, ale zostala som zaskočená, že to bude chlapec. Ale v priebehu tehu som si aj ja preorientovala na to, že čakáme chlapčeka a tešila som sa až ho uvidím - je to náš veľký uzlík šťastia a tešíme sa z neho. Veľmi by som sa potešila keby to druhé bolo dievčatko emoticon ale keď to bude aj druhý chlap, tak ho príjmem s rovnakou láskou
4. aug 2012 o 21:39  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
vroni
Registrovala sa 7. mája 2007 na modrykonik.sk. Pridala 1884 príspevkov a 3 albumy. Viedeň, Rakúsko.
 Mne to bolo dost jedno, len tak som sa nejak citila skor na babu nez na chalana. Chlap cely zivot slintal po dcere, ale po dvoch chalanoch (z predchadzajuceho vztahu) mal fixnu ideu, ze bude mat len synov a odmietol pripustit, ze by to do tretice mohlo vyjst. Nedavali sme si vopred zistit pohlavie, o to krajsie bolo, ked mu na sale prvykrat polozili jeho dceru do narucia. Dodnes su jedno telo a jedna dusa, mna maju len tak do poctu emoticon emoticon emoticon
4. aug 2012 o 22:06  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
atiatko
Registrovala sa 25. marca 2007 na modrykonik.sk. Pridala 3175 príspevkov, 3 albumy a 68 inzerátov. Zvolen, okres Zvolen.
 ja som neskutočne túžila po synčekovi .... a keď nám Dr. na sono v deň ocinkových 30-tych narodenín povedal, že budeme mať chlapčeka plakali sme obaja od šťastia emoticon kráčala som po ulici ruka v ruke s ocinkom a plakala ... slzy šťastia sa mi kotúľali po lícach .... emoticon som šťastná, že sa mi moja túžba mať synčeka splnila ... MILUJEM HO !!! Je úžasné byť maminou emoticon
4. aug 2012 o 22:16  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
zonjushe (26 r.)
Registrovala sa 30. mája 2011 na modrykonik.sk. Pridala 185 príspevkov. Okres Košice.
  • ♛ Princess Laura ♛ - 38/2tt - cisarsky rez - utorok 10.4.2012; 9.50; 3720g, 53 cm1 rok a 1 mesiac
 ja som odmalicka chcela dievcatko - to uz mam..dalsie je mi uplne jedno co to bude, potesim sa chlapcekovi i dievcatku..
29. dec 2012 o 17:23  •  1 dieťa  • Odpovedz  • Páči sa mi to
1 2