Súťaž o 5 produktových balíčkov Bebivita

11. máj 2015
Súťaž sa skončila
Preto sa do nej nedá zapojiť. Pozri prebiehajúce súťaže.

Výživa dieťaťa nie je len o tom, aby dieťatko nebolo hladné. Stravou sa snažíme zabezpečiť aj vyvážený a dostatočný prísun dôležitých živín, ktoré podporujú zdravý vývoj jednotlivých orgánov a celého organizmu. Kvalitná strava detí by mala obsahovať dostatočné množstvo vitamínov, minerálnych látok a stopových prvkov.
Vyskúšajte nemeckú značku dojčenskej a detskej výživy Bebivita, ktorá ponúka rodičom a ich deťom vysokú kvalitu produktov, v mnohých chutných variantoch, za priaznivé ceny. Každý výrobok Bebivita obsahuje cenné živiny (vitamíny a minerály), ktoré sú presne prispôsobené požiadavkám dieťaťa.

Pripravili sme pre vás súťaž o 5 produktových balíčkov značky dojčenskej a detskej výživy Bebivita.
Stačí nám napísať, aké to bolo, keď vaše bábätko ochutnalo svoj prvý príkrm a my 5 vybraných odpovedí odmeníme.

Zapojiť sa do súťaže môžete kedykoľvek od 11.5. do 17.5.

Vyhodnotenie výhercov sa uskutoční do 7 dní od ukončenia súťaže. Zoznam výhercov (prihlasovacie meno) bude zverejnený pod vyhlásením súťaže.

Výhercovia budú o výhre informovaní prostredníctvom internej pošty prevádzkovateľom stránky Modrykonik.sk a to do 5 dní od vyhodnotenia súťaže. Výhry budú výhercom zaslané na adresu, ktorú si vyžiada prevádzkovateľ.

Viac informácií o produkte sa dozviete na http://www.bebivita.sk/

Výhercami sú:
@evulienkaslx
@moncsi1987
@zuzana2302
@petaa118
@simona157

Gratulujeme! 🙂

marisa90
11. máj 2015

Nasa Laurinka ochutnala svoj prvy prikrm asi ked mala 5 mesiacov a veru v zaciatkoch sa netvarila bohvieako ale zjedla vsetko...Tvarila sa ako keby jedla nieco kysele a pritom spapala cely poharik. Prvy prikrm bola mrkvicka a postupne sme pridavali dalsie a dalsie. Popritom bola aj kojena. Teraz uz pekne papa vsetko a moc jej chuti.

Nas prvy prikrm

irenaliza
11. máj 2015

Ahojte pozdravujem všetkých,ktorí priniesli k nám novú značku Bebivita, nepoznám ju, tak snáď vyskúšame.
A aké to bolo u nás s prvými príkrmami, no ... 😒 🙂 ☹ Ako u ktorej našej dcérky, máme 4 dcérky, najstaršia bude mať čo nevidieť 10rokov, keď som začala prikrmovať v 6 mesiacoch, zeleninku som uvarila v dojčenskej vode, pretláčala vidličkou, varila som jej je brokoličku, bravčovú panenku, broskynky...a jedla pomerne dobre,síce nezjedla veľa, ale aspoň pár lyžičiek, potom sme mali obdobie, kedy nechcela jesť nič iba moje mliečko, ale postupne sa to upravilo a teraz je veľká jedáčka, hovoríme, že má "rozmlsaný "jazýček od narodenia.
Druhá dcérka príkrmy omietala, aj keď sme sa snažili, zjedla jednu lyžičku, zavrela ústa a jedenie skončilo, ale vytrvali sme, núkala som ju stále, varila som všeličo, ale jesť sa naučila postupne, ale aj teraz keď má 7 rokov, má určité jedlá, ktorá "zbaští" okamžite a niektorých sa ani nedotkne, jedlo nie je jej veľký kamarát.
Tretia dcérka, keď začala papkať príkrmy asistovali mi pritom už naše "veľké slečny", zeleninka jej veľmi nechutnala, ale jogurty áno, ale vlastne z každého trochu zjedla, ale chcela jesť sama, takže jedlo sme mali vade na stoličke, na vlasoch, obruse, po každom jedle, nás čakalo prezliekanie a upratovanie, ale maličká bola šťastná a to je hlavné.
Naša najmladšia oslávila nedávno 1.rok a z príkrmami je to najhoršie, stále sa kojíme či cez deň, či v noci, od 6.mesiacoch sa snažím dávať príkrmy, ale nejak nechutia, keď ochutnala prvú lyžičku,ten výraz tváre bol hrozný, aj smutný, aj prekvapený, dcérky čo mi asistovali sa rozosmiali, oni vraj jedli hneď, chutilo im.. No... 🙂 🙂 Stále sa snažíme papkať, jedávame ak sa dá spolu celá rodinka, maličká si aj vypýta, ale väčšinu jedla hádže pod stôl, a čo aj ochutná, vepľuje, ale budeme pokračovať, aj keď po jej "jedení", je viac roboty, ako "na kostole", musím prezliecť dcérku, umyť detskú stoličku, pozametať, vymeniť podložku, obrus, ale... a snáď jej jedlo zachutí ako našim ostatným dcérkam, hlavne najstaršej.
Ale čo je super u všetkých 4 dcérok, že im chutí čistá minerálka a tej, naše staršie dcérky pijú veľmi veľa, malá porozlieva, ale napije sa..
Takže prvý príkrm u každej bol iný, raz s úsmevom, inokedy s nedôverou aj plačom....ale život je taký a každý sme iný, aj nám dospelým, keď ochutnáme niečo nové nie vždy zachutí, niekedy robíme "ksichty" ako naše malé ratolesti. Prajem pekný deň a budeme netrpezlivo celá rodinka čakať či sa neusmeje na nás šťastie a balíček určite skvelých produktov neprinesiem kuriér nám. Bolo by to super a úsmevov a kriku od radosti. 🙂 🙂 🙂

moncsi1987
11. máj 2015

My sme zacali s prikrmami uz ako 3,5 mesacne,nezasitil nas uz mliecko tak na odporucenie lekarky sme mohli zacat trosku skor.
Nas prvy prikrm bola mrkvicka potom postupne zemiak mrkva,polievky......
Prva lycizka nam nechutila moc ale kazdy den sme papali o jednu,dve lizicky viac.Dnes ma Alexko 8,5mesiaca a mozem povedat ze je maly zrut vsetko krasne papa a zje vzdy vsetko.

ninakolarova
11. máj 2015

Moja Zojka ochutnala prý príkrm ked mala 4 mesiaca aj pár dní 🙂 .... papala mrkvičku od maminky a veľmi jej chutilo 😀 Dokonca, si sama ručičkou priťahovala lyžičku do pusinky, síce skončila celá zababraná (a aj ja, lebo slečna musela pľuť na všetky strany 🙂 ), no zjedla toho naozaj veľa.

zuzana2302
11. máj 2015

Nášmu Paľkovi sme dali prvý krát mrkvičku v 4 mes.ktorá mu vééééľmi chutila aj napriek tomu že sa narodil skôr a maličký ale papa pekne a aj rastie, veľmi sa z neho tešíme a vééélmi ho lúbime 🙂

denisa121
11. máj 2015

Mam deticky 2, dcerka bude mat coskoro 5 rokov, syncek bude mat 5 mesiacov... uz coskoro zacneme prikrmovat maleho na co sa veeelmi tesim, som zvedava, ako mu budu chutit prikrmy, dufam, ze mu to bude chutit minimalne tak ako malej, ona ked ochutnala svoj prvy prikrm, tak jej zachutil, ze som nestihala lyzickovat 😀 ... bola veeelky papajko a chutilo jej vsetko, co som jej dala. niekedy bol medzi jednotlivymi lyzickami aj plac, ked sa jej nepacila moja pomala rychlost krmenia 🙂)))

mary_m
11. máj 2015

Obaja synovia sú veľký "hladoši" a zjedia takmer všetko , chutí im aj zelenina ... Pri prvom príkrme sa tvárili trošku začudovane novej chuti ,ale rýchle si zvykli ... 🙂
s jedením nikdy problém nemali ,zato spánok je večný boj ...

bandurka1979
11. máj 2015

U nas to bolo rôzne.Pri prvom synovi to bolo ťažke ten bol veľmi vyberavý a slabý jedák .Neraz sme mali trapenie niečo do neho dostať.Druhorodený bol maly hladoš. Najviac mu chutili zeleninove prikrmy ,mrkvička ,zemiačik, špenat jednoducho nebol problem a tešila som sa že mu chuti.Ked sme cakali tretieho syna už do predu som sa obavala či bude po 1alebo 2 synovi 😀 našťastie nebol problem tiež mu chutilo . A ked sa narodila dcerka aj ked bola stale drobnučka zeleninka jej chutila hlavne brokolica . Veľmi rada mala nove chute ... vtedy sa nevedela "dojesť". A tak je tomu aj teraz polievočky , privarky ...tie miluje.

sekanka
11. máj 2015

Keď som zavádzala príkrmy, syn otváral ústočká ako vtáčatko. Dcéra všetko vypľúvala a doteraz nie je nejaký papkáč. Neviem ju naučiť na domácu stravu a tak sme často na kupenskej, aby aspoň niečo zjedla. Snáď sa raz naučí jesť aj to, čo navarím 🙂 a to nevarím vôbec zle 😀

matrix87
11. máj 2015

nas Jakub ochutnal svoj prvy prikrm, ked mal cca 5mesiace. skusal mrkvicku, a bol velmi nadseny 🙂

tortelinka
11. máj 2015

môj prvý syn bol veľký papkáč, jeho prvé jedlo, mrkva, zjedol 200 g na prvý pokus, dodnes mu to ostalo, zje vždy, všetko a s chuťou. Druhý syn nie je až taký papkáčik, má dni, kedy chutí viac, dni kedy nezje dokopy nič. Inak značku poznám, u nás sa dá kúpiť 🙂

vtacatko3
11. máj 2015

Matúško je naše prvé dieťa a všetko nové som prežívala spoločne s ním. Najskôr som si všetko preštudovala a pre istotu som svojimi otázkami "bombardovala" sestru, alebo mamičky na Modrom koníkovi. Keď nastal ten správy čas na prikrmovanie, bola som v strese ako pred štátnicou. Začala som zemiakom s mrkvičkou. Sterilne umyté ruky, dokonale očistená zelenina, uvarená v dojčeneckej vode a podávana s vyvarenou lyžičkou a miskou. Matúš to zjedol, sťa by sa zaprášilo. Takto to pokračovalo asi mesiac. Sterilita, riady prešli dezinfekciu ako v laboratóriu. Teraz má malý 13 mesiacov, zje všetko, čo si nájde (aj zo zeme, z koberca a dokonca aj piesok a kamienky na pieskovisku). Balíček by nás veľmi potešil. Nie vždy vydá čas na varenie a mať doma balíček "prvej pomoci lenivej matky" by som ocenila ja, Matúško a aj náš tato, keď drobca stráži a varenie pre Matúška je pre neho komplikovanejšie a pripadá mu to, ako keby sme k tomu potrebovali minimálnej jednu michelinskú hviezdu.

petkasestka7
11. máj 2015

Nas Markus je najstastnejsie dieta ked uz ma po obede a pride sladka vyziva-najoblubenejsia je hruskova 😔 vlastne od kedy mu ju davam prestal mi uplne jest cerstve ovocie..asi preto lebo tato znacka nema konkurenciu 😉

petaa118
11. máj 2015

Dobry den my sme zacali s prikrmami pri 1 synovi okolo 5 mesiaca a to bola hroza vobec nespolupracoval a to mu zostalo az do teraz a to bude mat uz 6 rokov niekedy ho musim nutit bez jedla vydrzi aj cely den . Pri 2 synovi som zacala prikrmovat od ukonceneho 3 mesiaca a ten si teda nevybera ten ako nahle nema nic v rucicke uz je krik 🙂 ma 14 mesiacov a fakt zje vsetko ked mu kupim prikrmy dokaze zjest aj 2 pohariky chutia mu.

anny1984
11. máj 2015

V čerstvej pamäti mám zavádzanie príkrmov u dcérky. Prvý ochutnala keď mala 5 mesiacov a 1 týždeň. Začínala som postupne mrkva, zemiak, petržlen, brokolica, karfiol.... Najprv jednozložkovými jedlami, neskôr som začala miešať viac druhov a dcérka postupne zjedla čoraz viac lyžičiek. Nie je veľká jedáčka, ale povedala by som, že taký priemer. So zn. Bebivita mám skúsenosť, keďže som sa zaujímala o príkrmy bez obsahu cukru a tak som siahla aj po tejto značke a malej ovocné druhy veľmi chutia. 🙂

simona157
11. máj 2015

My sme veru s prvym prikrmom velmi bojovali 🙂 ale po tyzdni sa to konecne podarilo a dokonca nasmu Radkovi aj velmi chutnalo 🙂

benca
11. máj 2015

Nasa Ninca mala prikrmy rada hned na prvykrat si ich zamilovala, ci kupovane alebo doma pripravovane, ziadny problem s nou nebolo, zacala v 5 tich mesiacikoch

tanickats
11. máj 2015

U nás bol prvý príkrm iba mrkvička a bolo to pre neho pravdaže niečo nové. tak ako sa tváril vidno na fotkach ale postupne sme si zvykli na nove chute a teraz už krásne všetko papame 🙂

erika630
11. máj 2015

Aké to bolo? No neskutočné 🙂 Na tie krásne chvíle sa nedá zabudnúť a bolo to krásne, veselé, nezabudnuteľné a hlavne som získala trpezlivosť. 🙂 Zacala som prikrmovat v 5 - 6 mes. Moj výmyselník miluje sladké príkrmi či ovocné alebo tekvicovú výživu s piškotom má velmi rád ale čo sa týka zeleniny a masa tak to bol véééééééllllllkyyy problém - nakoniec sme to zvládli ale tá trpezlivosť a moje nervy dostali pekne zabrať. Teraz už papame skoro všetko čo nespapa nás 🙂 Balíček by velmi potešil lebo niekedy neviem kde mi hlava stojí a nestíham ani navariť - takže by ste mi ulahcili robotku a taketo papaničko si malý pochvaluje - a nie len on ale niekedy mu príkrm spapa aj mamina 🙂 len ma prosím neprezraďte a niečo malemu pošlite lebo sa mu to už míňa 🙂

minuskad
11. máj 2015

Alexej je dojcene dietatko, cize 1x okusil prikrm az v pol roku. Bol to zemiak a teda chutil mu velmi, no bala som sa, ze ho bude boliet brusko tak som zacinala len po troske a on sa velmi zlostil, ze preco este nedostane🙂 Asi po tyzdni prikrmovania dokazal zosrotoval 250ml prikmu :D Je to papkac a velky loptos, v jedalenskej stolicke skusa rozne gymnasticke kreacie🙂

rencika8
11. máj 2015

Martinko je dojčiace babo ,prvý príkrm bola mrkvička ,ešte nemal ani 4 mesiace a rozhodli sme sa tak skoro pretože sme sa dlho trápili s kolikami a niekto nam poradil že mame začať skôr prikrmovať že mu to môže pomocť a aj pomohlo 🙂
Chutila mu veľmi a nielen mrkvička aj všetko ostatné ,niekedy ho až triaslo a pištal na nás kým sme nabrali ďalšiu lyžičku 😀 😀😀

vladuska99
11. máj 2015

Damik ochutnal Damik ochutnal prvy prikrm okolo 5,5 mesiaca..a bol to teda riadny papkac , az na obdobie ked isli zubky.A ake to bolo ? No niekedy o nervy a niekedy velka zabava 🙂 Po pravde si uz ani moc nespominam ,no pp prezerani fotiek si clovek zaspominal 🙂 ved vidite samy tu to bola zrovba velka zabava ,kedzs mrkva bola uuplnr vsade 🙂 a zapar mesiacov ma to caka znova kedze mam doma 7tyzdnove babetko ;) tak si to znovu pripomeniem 🙂,

annarita
11. máj 2015

Náš prvý príkrm bola mrkvička - mali sme okamžitú reakciu vyhádzali sme sa a dodnes mrkvu odmieta,,, dali sme si prestávku a začali z banánom jablkom a je to topka dodnes 🙂 pomaličky skúšame nové veci ,,, ksichtiky pľuvance mňamkanie pýtanie 🙂 proste HAM 🙂

karolinkalinka
11. máj 2015

Naš Mathias je najradšej prisaty,len na mamine,aj ked ma už 9mesiacov,ale zeleninku si varíme čerstvu,ovocie dávame čerstve,ale kúpili sme si krupicu Bebevita,dá sa povedat,že mu chuti ako všetko ostatné 2-3lyzicky a potom ho už len naháňam.Skúsili sme ju urobiť aj z kokosoveho mlieka a bola naozaj skvelá.Len dufam,že sa aj naš drobec
Rozje

evulienkaslx
11. máj 2015

U nas 1.x v 5. mesiaci mrkvicka. Najprv sa divila, ze to nie je mliecko, nechali sme ju aj samu "pohrat sa" s lyzickou, nech skusi sama, zachutilo jej a pekne potom papala vsetku zeleninku, ovocie, masko...

monika_35
11. máj 2015

Náš Dodko miluje všetko 😉
Čoho nezje tak zje on 😝
Miluje zeleninu a mäsko... No v lete hlavne čerešne a prvé čo papal bola mrkva a nemal problém
Aj keď už má 2 roky tak jedlo je asi po Legu aj najlepšia hračka,všetko skúma a pitve 😄

winni
12. máj 2015

Prvé kŕmenie? U nás to bolo trošku komplikovanejšie, nakoľko moja Bábika trpela silnym refluxom do jedného rocka bolo papkanie trápenie, aj chcela papať, aj to skončilo von z nej. Prvú mrkvovú lyžičku spapkala po šiestom mesiaci, bolo to pre ňu niečo nové, iné ako mliečko a pamätám si, že mi lyžičku nechcela vrátiť, potom jej najviac chutili ryžové príkrmy so zeleninkou, mäskom. Teraz? Má. 26 mesiacov a papka všetko..miluje rajciny, salat, uhorku, kiwi, pomarance a cibulu atd. Všetko mliečne, no najviac maslo..to mi "kradne" z chladničky..prinesie si malú stoličku, otvori chladničku a šup, maškrtenie môže začať.

juliet221
12. máj 2015

moje vsetky 3 deticky boli neskutocne . spapali celu davku bez vymyslania. neskutocne sa pri tom smialy a strasne im chutilo od prvej lyzicky. je to uzasne ked dietatu chuti. to sa hned s laskou pre nich vari.

gradula
12. máj 2015

U nas prve prikrmy so smiechom - dcerka sa riadne ksichtila , no ale bolo to trosku aj trapenie, lebo dlho neotvarala dobre pusu a vsetko vypluvala. Ale postupne sme to zvladli a do bruska sa dostavalo stale viac jedla a do pracky stale menej 😉

bibistec
12. máj 2015

prvé príkrmy? no to bola katastrofa. Dcérka sa bránila zubami nechtami. Neviem kto vymyslel že prvý príkrm má byť mrkva...to bolo strašné. Keď videla tú oranžovú farbu schovávala sa pod stôl a driapala sa zo stoličky. Po týždni márneho prehovárania jedlo končilo na zemi som sa rozhodla dať miesto mrkvi zemiak. No a čuduj sa svete fungovalo, asi to bolo tou neutrálnou farbou. No a potom so zemiakom zjedla uz čokoľvek aj tú mrkvu (keď nebola veľmi oranžová).