Odporúčame: Modrykonik.cz Mojasvadba.sk Modrastrecha.sk
Téma nie je OK

Adipex retard - tabletky na chudnutie (sk & cz)

Pridaj odpoveď Skoč na najnovší príspevok »  
<< Novšie
>> Staršie

kylienka1312 (okres Žilina)
pas užívateľa
Registrovala sa 10. septembra 2009 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 48 príspevkov.
 morca: uuuzasne wow..aj ked 2kila su za 4dni dost - zrejme to moc dobre nie je,no ale povedzme si uprimne - to nie je ani branie tychto tabletiek,a robime to - vieme preco....a ako teraz papas, moc nie, co ?
kazdopadne gratulujem a drzim palceky brusaky robievam aj ja pred spanim a urcite to velmi pomohlo - brusko mam musim povedat kraasne

Kocky cem sa pochvalit dnes som si skusala jedny rifle,ktore som si kupila asi pre 6rokom - mala som ich oblecene raz - v kabinke obchodu a pacili sa mi, ale doma uz nie - bola som v nich taka narachana,ze by som si ich von nikdy nedala - odvtedy boli v skrini, dnes som si ich skusili - niesu mi nejake volne ze by padali ,ale ta postava v nich - skoro som odpadla ,je to neskutocne ...aj ked ten zadok a boky este potrebuju vela prace
4. feb o 13:36  • Odpovedz

ivi87 (23, okres Bratislava)
pas užívateľa
Registrovala sa 4. mája 2009 na modrykonik.sk. Pridala 63 príspevkov.
 kylienka waaaau.. tak to som rada, tešíím sa s tebou!! ináč, to je aký fasa pocit, že? no supeeer, aj ja sa už teším ak si raz dám veci, čo teraz nemôžem.. pred 3 rokmi som bola z môjho predošlého vzťahu, podľa mojej maminy vychrtlina ale ja som sa cítila dobre a prvýkrát v živote som si obliekla veľkosť 36.. no a teraz to všetko mi trčí v skrini.. ako mám tohto priateľa tak mi je asi dobre a tým pádom aj kilečká idú hore.. ale už si budem musieť dávať na to pozor, samozrejme
moja, a ty už koľko kg si dala dole? koľko máš teraz..
mohli by sme si inak napísať váhu a výšku.. lebo potom si vás musím čítať naspäť a takto budem približne vedieť ktorá chce dať koľko dole..
tak ja mám 169-170 cm a predtým než som brala tabl. 67 kg.. chcem tých 52 - 55 kg..

tieto dva dni sme na chalupe, tam váha vôbec nie je, tak sa teším už aj domov, či som niečo zhodila.. i keď dnešný deň mi pripadá taký... ja neviem, akoby som si tabl. ani nedala.. dúfam, že sa mi to nezastavilo po tých len pár tabl. a možno mám dnes len taký pocit, alebo to lepšie znášam.. alebo som si už zvykla..? lebo aj včera keď som si ju dala, tak ja to proste cítim, že som si ju dala.. som taká vnúrorne "iná".. aj to že mi trošku viac bije srdiečko.. a dnes všetko o.k... už aj prestávam mať pocit smädu.. mali ste to niekto???
4. feb o 13:46  • Odpovedz

pas užívateľa
Registrovala sa 10. septembra 2009 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 48 príspevkov.
 ivi : no nejak sa mi to nie ze zastavilo, ale ja som to musela dat nanovo dole cez vikned som bola prec a tabletky nechala doma..a ze som si teda dopriala ..pizza a slane a sladke a kilecko bolo spat u mna..joj,hanbim sa takze od pondelku som pracovala len na tomto zhodeni - je uz uplne prec +cosi som rada

Ja meriam 166cm a zaciatok bol 65,6kg...ted 62,0 kg )....a chcem tych 55kg to by bol sen...mojim najvacsim snom takym aktualnym - mat vahu co zacina 5kou )..hoci aj 59,9kg )

takze baby...dalej..napiste aj vy vyska-vaha
4. feb o 14:31  • Odpovedz

silvuska99999
pas užívateľa
Registrovala sa 3. februára 2010 na modrykonik.sk. Pridala 13 príspevkov a 1 album.
 164cm dnes vaha 65kg...chcem tych 58kg
inak vobec neviem kolko som schudla za 5dni lebo som sa predtym nevazila...
le viem ze som schudla trolilinku aj predtymako som zacala brat tabletky-nervicky,stres a tak ale som bola rada lebo som mala 71kg...u mna to je tak ze velmi rychlo priberiem ale aj schudnem velmi rychlo...

neuverite mi ale asi o 20 som uz nevydrzala a dala som si krajec chlebiku s pomazankou a inak cez den jablcko....najhorsie je ze ja som lubila papat vecer

zajtra si dam tabletku az tak okolo 14tej
4. feb o 21:17  • Odpovedz

silvuska99999
pas užívateľa
Registrovala sa 3. februára 2010 na modrykonik.sk. Pridala 13 príspevkov a 1 album.
 Inak baby viete co ma velmi tesilo?ked sa ma niekto spytal kolko vazim a povedala som ze skoro 70kg tak sa ma spytali ze kde....ani 60kg mi nechceli uverit....inak fakt,lebo mam kamaratky sco maju 65kg a vyzeraju o 10 viac ako ja...idem si sem skusit dat foto s leta kde som mala 68-69kg....
4. feb o 21:28  • Odpovedz

morca3
pas užívateľa
Registrovala sa 19. januára 2010 na modrykonik.sk. Pridala 35 príspevkov, 3 albumy a 39 inzerátov.
  • Katarína2 roky
  • Adam7 rokov
 no cavte babenkytak ja vam poviem moj pribeh mala som 14 rokov 167 vysku a 85 kg no hruza povedala som si dost 1 jablko a 2litre vody nacely den hladna som bola ako fras ale zamkla som sa v izbe a povedala som si že nesmiem baby behom 6 mesiacov som schudla na 55 kg učky v skole si mysleli ze som chora za tych 6 mesiacou som 3 krat vymenila satnik tu vahu som si drzala 15 rokov a teraz po malej ako keby sa my to chcelo vsetko vratit po prvom porode som schudla ani neviem ako ale teraz po malej sa mi to len naberama to je asi odplata za to ze som riadne nejedla a moj metabolizmus je v prdeli teraz som na tom istom ako pred 15 rokmy nemam problem s tym ze nebudem jest ani mi to nechyba len moj metabolizmus asi zaspal a nic nespaluje asi som si to vtedy posrala a teraz sa mi to vracia lebo mat jojo efekt po 15 rokoch to sa mi nezda co vy nato ?
4. feb o 21:56  •  2 deti  • Odpovedz

pas užívateľa
 silvuska : presne moj pripad ,cez som bola schopna nezjest nic ale vecer --mania a hlavne pred telkou. A dnes? Mala som pol misky polievky co ma mama donutila zjest ,cize by som ju normalne ani nejedla a vecer mi uz zacalo pekne skvrkat v bruchu a tiez som zbastila jeden chlebik no musim povedat,ze najedena som z neho bola slusne...dnes som si dala tiez neskor tabletku,zvykla som rano,dnes az o 12,00 a ovela lepsie sa mi to dnes zvladalo uz si budem davat az takto a este mozno kustik neskorsie

morca: teda klobuk dolu , kde si v sebe nasla tu silu vtedy? obdivujem vazne...moje pokusy o hladovku vydrzali max.1den ...ja teda nie som z tych s pevnou volou co sa tyka toho priberania - to asi niktora z nas nevie ti odpovedat, zmenilo sa nieco v tvojom stravovani oproti prvemu a druhemu tehu ? Tiez sa vraj metabolizmus meni,myslim ze kazdych 7rokov(?)..mozno to je aj tym ...

lucinla: ?
4. feb o 23:09  • Odpovedz

pas užívateľa
 ahojte kočky

morca nestras ma ja som tiež v 14 zažila niečo podobné, nebola som príliš tučná, ale chcela som byť chudšia, tiež len voda a jablko cez deň, pekne som schudla, na to sa dá navyknúť, najhoršie sú tie prvé dni... mamina ma tiež chcela dať do nemocnice, sa mi vyhrážala, keď nezačnem jesť, že budem chodiť na infúzky udržala som si peknú postavu dovtedy, dokedy som nezačala chodiť s terajším priateľom.. no a teraz sa snažím schudnúť zas na takú váhu aby som bola so sebou zas spokojná prajem ti aby sa ti metabolizmus rýchlo zobudil, a aby to naozaj tak nebolo ako hovori kylienka, že sa asi mení každých 7 rokov.. a dúfam, že sa to nezmení k horšiemu ak

baby, ešte zostaneme na chalupe do zajtra, tak hneď ako prvé, keď prídeme, sa dám na váhu, sama som zvedavá ináč, aj ja som včera musela jesť, normálne som bola z toho nešťastná, lebo som nemala vôbec ale vôbec chuť.. boli sme pre maminu môjho priateľa a ona, že poďme sa niekam najesť.. on že je ešte najedený od obeda, ja že tiež, pritom som neobedovala, super som sa držala, nebola som hladná, no nakoniec ho prehovorila tak oni si dali vyprážaný plnený rezník, tatársku, mňam mňam.. a že čo ja? no tak som si šupla brokolicu a na vrchu bol posypaný syr.. bojovala som oblohu zeleninku som spapala - v tej reštike dávaju dosť oproti iným šprckám iba.. a už z toho som bola najedená.. tak som zobkala aj brokoličku.. ale asi polku porcie..a stačilo dúfam, že mi nejak extra na váhe neprdá a potom mi bolo do večera taaak tažko, občas až blbo.. úplne som ju cítila.. tak som šla radšej skôr spať.. inak ja už s tým spaním nemám vôbec problém (ťuk ťuk ťuk - aby som to nepreriekla )
tak som sa tááák dobre vyhajala dneska
a ešte jedna vec.. aj ja som zistila, že keď si ju dám kolo 11-12 hod., sa cítim lepšie ako keď ráno o 7ej..
5. feb o 08:22  • Odpovedz

voskovka (22, Čadca, okres Čadca)
pas užívateľa
Registrovala sa 28. októbra 2008 na modrykonik.sk. Pridala 1137 príspevkov a 1 album.
  • Adamko(10.7.2009)1 rok a 1 mesiac
  • Dávidko(28.9.2007)2 roky a 11 mesiacov
 ahojte...po dlhej odmlke...začala ma bolieť oblasť pluc-lopatky jak blazon.....dufam ženič hrozne,že je to len blbym spanim-či polohou....
tlak mam ok,dokonca sa mi upravil pulz-už asi rok mám 90-100-110...a teraz už skoro 2tyždne pod 70-včera dokonca 61uderov za min.
sem-tam ma prepadne hladovka-by som zjedla aj vola....ale pijem aj šťavy 100%jablko najmä vtescu ich maju medzi zeleninou.....
a snažim sa viac hybať....okolo deti,doma,cvičim ak je čas....a vysledok?zajtra bude 28dni čo ho beriem-a mam dole 7kg......
tak sa držte..zase pisnem bud.tyžden...
5. feb o 10:24  •  2 deti  • Odpovedz

ewusik
pas užívateľa
Registrovala sa 3. februára 2010 na modrykonik.sk. Pridala 23 príspevkov.
 babiky dnes som si dala uz druhu tabletku a neviem ci mam tomu verit ale 2kg mam dole...vazila som sa vcera a dnes rano...velmi sa tesim....nejak na sebe nic nebadam len to sucho trochu v ustach ale to je ok si myslim a trosku viac energie...tiez som uz poobede pocitovala trochu hlad a riadne mi skvrkalo v brusku ale ked som sa na jedlo pozrela nemala som chut....len vadi ze ten hlad citim..som rozmyslala ci si nemam dat dve tabletky doobedu...co by to spravilo...beriete niektora antikoncepciu&,???ja ano a dufam ze to nevadi...a co ibalgin na tu hlavu ked boli moze sa to???a co alkohol kocky...dnes je piatok pojdem von a nejake to vinko by som si rada dala ale tam pisu ze sa nesmie pit pri liecbe tabletkami..co vy na to????
5. feb o 10:53  • Odpovedz

pas užívateľa
 voskovka gratulujeeem to je super, 7kg za necelý mesiac

ewusik.. co sa týka tabl. neviem, ja anti uz neberiem.. v tomto ti asi neporadím ale viem, že v tom letáku, čo je napísané, že by sa nemalo piť a tak.. to asi mysleli nejaké veľké množstvo alebo možno kvôli pečeni, lebo tieto tabletky, čo si ja myslím aj, dosť zaťažujú pečeň a nie len to asi ale ja som si včera dala tabl. na obed a večer sme si dali vínko s priateľom a nič sa nestalo.. ani som nemala halucinácie ani nič iné to je asi len kvôli tej pečeni.. a možno kebyže si dáš 7 vodiek tak by to mohlo niečo spraviť, kedže sú tie tabl. silné, neviem ale myslím, že keď si dáš pohárik, dva, tak to bude o.k.
príjemný piatkový večer

aj vám kočky pekný víkendík, skúsim napísať, uvidím ako sa mi podarí sem prísť.. držím vám palčeky a teším sa na vás
5. feb o 11:25  • Odpovedz

ewusik
pas užívateľa
 no tak hadam to vinko nic nespravi....ivi dakujem za odpoved....kolky den uz beries tabletky???
5. feb o 11:31  • Odpovedz

pas užívateľa
 ewusik : ako asi to s tym alkoholom bude naozaj kvoli peceni, ja som raz dokonca mala taky piatok uz ze sme to teda riadne roztocili..ale nebolo mi o nic horsie ako inokedy Dnes sa chystam tiez do mesta,takze..v tomto sa bat nemusis nejakych extremnych reakcii... co sa tycka antikoncepcie,ja som ju vysadila prave ked som ich zacala brat(nahoda),takze tiez neviem ako to je a nechcem si vymyslat

inak - mne tiez vadi ze mam hlad - ze to nie je tak ako to znelo ked o tom pisali ine baby ze vobec nemaju chut , mne pomaha sa riadne napit vody alebo dzusiku ked je mi najtazsie a do 5min som uplne syta vazne ..len raz som si tak dala ze ma az natiahlo ...iank mi celkovo strasne prestava chutit voda co mi predtym nevadila, teraz mam trosku aj odpor k nej ,musim si do nej dat aspon citronovu stavu alebo aspon pol deci dzusiku na liter.

Dnes som sa vazila a vaha sa nepohla ani deko ...nevadi mi to,ale uvedomila som si tu moju zavislost vazenia sa kazde rano ..zato som sa merala a cez zadok co nie a nie nikdy zhodit je to uz -4cm ..priatel ma dnes uvidi skoro po tyzdni som zvedava ci nieco povie

Pekny vikend vsetkym kockam
5. feb o 13:25  • Odpovedz

silvuska99999
pas užívateľa
 kylienka1312:ahoj...no ved ja som prave zbadala doma kolacik a sup pekne som ho musela spapat...asi mi chyba uz sladke ....citim sa ako keby som zbuchala 5 takych...dufam ze na dnes staci...
5. feb o 17:07  • Odpovedz

ewusik
pas užívateľa
 kylienka...no bola som vonka dala som si asi 3-4 deci vina a pohoda nic...este praveze to so mnou ani nic nespravilo co uz som inokedy citila....a ten hlad no horor ako ja ten hlad pocitujem ale fakt ked uz jedlo vidim je mi zle...a vcera som tiez moc vela pila a neskutocne ma natahovalo
6. feb o 09:35  • Odpovedz

pas užívateľa
 silvuska : mna dnes totalne dostala cokolada ..no konieeec

ewusik : posledne 2dni by som nepotrebovala ani omrvinku,ale nanestastie sme mali 2rodinne obedy u mojej babky katastrofa!... musela som aspon nieco zjest ...ale odzajtra uz som zase ´´bez dozoru´´ huraaaa

ivi : akoo ?
7. feb o 20:48  • Odpovedz

ewusik
pas užívateľa
 kylienka...ja si kazde rano nieco dam aj ked vobec nemam chut...vcera pol rozka dnes dva hryzy z chleba inak nic ...ale hlad pocitujem...ty nie??neskutocne mi aj skvrka v bruchu..ale zjest by som nemohla nic...
7. feb o 21:05  • Odpovedz

pas užívateľa
 ewusik: tiez som si zvykla dat ranajky,ale v poslednej dobe vooobec niesom hladna hlavne rano - proste absolutne,takze ranajky nemam a ked som poobede hladna si dam nejaky roztek a potom uz moc hladna niesom ani ..
7. feb o 23:08  • Odpovedz

pas užívateľa
 ewusik dnes idem 8 tabletku..
kylienka.. ti poviem, že včera po dlllhom čase som si dala čokinu tiež neviem ako som mohla na ňu dostať chuť, keď čokoládu nejem ani za normálnych okolností, fakt ja som skôr na slané ako na sladké.. dnes idem ku našim, oni majú normálnu váhu, tak sa odvážim a večer sem ťuknem váhu.. snáď sa niečo pohlo, lebo sa mi zdá akoby sa to zastavilo.. tiež ako ty ráno nebývam vôbec hladná, keď tak až na obed, poobede.. tak si dávam tabletku o niečo neskôr, ale takisto pred tým niečo hryznem, lebo nechcem jesť tie tabl. na prázdny žalúdok..

tak kočky ako ste dopadli? ináč som čítala, že by sa malo vážiť raz do týždňa, že každý deň to nemá význam
8. feb o 07:39  • Odpovedz

ewusik
pas užívateľa
 kylienka...no ja tiez nie som rano vobec hkadna ale sa donutim vzdy aspon dva hryzy z necoho bo necem tabl na prazdny zaludok...a ja si na obed davam druhu...pekne vydrzim do vecera
8. feb o 08:39  • Odpovedz

pas užívateľa
 ewusik - to som sa aj chcela spýťať.. môže sa druhá tabl. už na obed? lebo v príbalovom letáku bolo, že max. 2 denne, ale že po "dohode s lekárom", tak som sa bála aby mi nebolo zle alebo čo ja viem čo.. takže je to v pohode? aj papáš potom niečo okrem rána..?
8. feb o 08:44  • Odpovedz

pas užívateľa
 ewusik - pardon, opravujem sa - 9tu tabletku idem dnes a možno aj na obed si dám, rozmýšlam, ak budem mať na niečo chuť...
8. feb o 09:11  • Odpovedz

ewusik
pas užívateľa
 ivi...no pise sa ze tabletka ma 8 hodin ucinok tak si rano jednu dam a po 8 hodinach znova...podla mna...ok...no po ranajkach uz nezvyknem nic ine jest nemam chut aj ked vcera som si dala trochu z polievky..dostala som chut-..
a ozaj kocky este to tu ziadna nepise chcem sa opytat ako ste na tom s velkou potrebou...odkedy beriem tabletky som na velkej este nebola...co vy??
8. feb o 10:16  • Odpovedz

pas užívateľa
 ewusik : fiha,dve? no ja si davam jednu tak okolo obeda a celkom v pohode..ale ak by tie 2mali mat vacsi ucinok hned by som sla do toho D...co sa tyka wcka tak ja normalne chodim na velku a na malu uz asi kazdu polhodku kvoli tomu pitiu

ivi: netrpezlivo cakam na tu vahu a drzim past..inak si moj clovek ja sladke tiez nejak neprezivam ale slane..mnamky preto ma tiez dostalo aku som mala chut na cokoladku
8. feb o 10:30  • Odpovedz

pas užívateľa
 ewusik - ja mám tiež taký problém ako ty.. neviem koľkú tabl. berieš dnes, ale napr. ja som bola konečne včera po týždni. a vieš aká som bola rada!! veď aj keď papáme všetky trošku, aj tak niečo v sebe zanechávame, čo by malo ísť von a tiež už som nad tým rozmýšlala, že prečo... skús si dať jablko.. alebo ovsené vločky s jogurtom, aj keď pár lyžíc ráno.. snáď to pomôže
kylienka - ty si písala, že si si dala dve počas dňa a že mali taký účinok akoby si si dala len jednu? ináč aj ja na malú chodím častejšie ako zvyčajne
8. feb o 10:54  • Odpovedz

ewusik
pas užívateľa
 no ja beriem tabletky od svrtka a od soboty beriem po dve...no ja na sebe nejak nebadam ze by som si dala dve...no len nie som hladna...ale vidis vcera som tiez mala dve a jedla som len ranajky a este aj polievku kedze som dostala chut....
sem tam sa citim tak divne ale inak nic strasne okrem toho sucha...
no a k tej potrebe veru darmo ze jeme malo ale predsa kazde rano si dam nieco no nemyslim ze je dobre ze sa to takto zadrziava
8. feb o 11:33  • Odpovedz

minarikova
pas užívateľa
Registrovala sa 8. februára 2010 na modrykonik.sk. Pridala 1 príspevok.
8. feb o 15:53  • Odpovedz

ewusik
pas užívateľa
 kocky ja som aj dnes mala dve tabletky a nejak to na mna uz tak neucinkuje...som strasne hladna a aj cez den som bola....teraz som si uz musela dat pomaranc bo ma uz neskutocne od hladu bolel zaludok...mali ste to uz ???
8. feb o 21:06  • Odpovedz

pas užívateľa
 ewusik : takto - ako ja som este nikdy nezazila den aby som nieco nemusela zjest - aj dneska som mala obedik potom neskor som si ho dojedla a este aj vecer som mala chut na rozok tak som si dala..
8. feb o 22:44  • Odpovedz

mojack
pas užívateľa
Registrovala sa 11. júla 2009 na modrykonik.sk. Pridala 14 príspevkov a 1 inzerát.
 nie je to tym,že si davate 2 tbl
8. feb o 23:01  • Odpovedz

<< Novšie
>> Staršie
Pridaj odpoveď Pravidlá prispievania do fóra  Icon Rules

Reklama
Najprv sa prihlás alebo zaregistruj. Trvá to len chvíľku...
(Zavri tento oznam)