Odporúčame: Modrykonik.cz Mojasvadba.sk Modrastrecha.sk
Téma nie je OK

"Kocikove maniacky" (zamknutá)

Skoč na najnovší príspevok »  
<< Novšie
>> Staršie

tixi (okres Vranov nad Topľou)
pas užívateľa
Registrovala sa 9. februára 2008 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 295 príspevkov.
  • Richard4 mesiace a 1 týždeň
 caute kocikove maniacky no snad mi budete vediet poradit, lebo ja s kocikmi nemam teda este ziadnu skusenost
chcem sa opytat ci vnutorna dlzka lehatka 75 cm nie je mala, mne sa ma totiz narodit babatko zaciatkom maja a obavam sa, ze ho tam nezmestim v zime, ked bude mat tak 10 mesiacov este aj s fusakom
konkretne ide o tento kociar http://www.e-kociky.sk/?139,jumper-x-minerals mozno mate niektora aj osobnu skusenost...
8. feb o 11:11  •  1 dieťa  • Odpovedz

kaska (okres Bratislava)
pas užívateľa
Registrovala sa 8. júla 2005 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 1226 príspevkov.
  • Markus1 rok a 1 mesiac
 ten nanoznik je super vec v pripade ked snezi alebo fuka..ten lodger je krasny ale mne aj tak pride prilis tenky do snehu a vetra, mozu pisat ze je neprefukatelny...podla mna nemoze konkurovat kozusinovym fusakom..
8. feb o 11:45  •  1 dieťa  • Odpovedz

kaska (okres Bratislava)
pas užívateľa
Registrovala sa 8. júla 2005 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 1226 príspevkov.
  • Markus1 rok a 1 mesiac
 potrebujem nieco na hory..teple a hrube..
8. feb o 11:57  •  1 dieťa  • Odpovedz

maximilian (okres Malacky)
pas užívateľa
Registrovala sa 29. septembra 2006 na modrykonik.sk. Pridala 585 príspevkov.
  • Alex1 rok a 2 mesiace
  • Maximilián4 roky
 No doplnky Jane nie su najlacnejšie, hold drahší kočík , tak aj doplnky sú drahšie.Jja som aj za tú pláštenku dala dosť. ale za to kočík vyzerá ako má a nie ako strašidlo s uni pláštenkou, ked prší a sneží.
8. feb o 12:06  •  2 deti  • Odpovedz

cerkris
pas užívateľa
Registrovala sa 1. mája 2008 na modrykonik.sk. Pridala 192 príspevkov a 1 inzerát.
  • sebastián1 rok a 3 mesiace
  • filip4 roky
 tixi mne sa narodil malý koncom mája už v septembri som ho mala problém natrepať do vaničky taká bola krátka a úzka, ale malý bol veľmi dlhý, teda aj je, takže v októbri som vystriedala asi 3 športiaky a nakoniec sme zakotvili pri jané slalom pro, teraz sa v pohode zmestí aj spí aj s fusakom je to veľmi priestranný kočík a tiež som kúpila ešte jeden podobný ku starým rodičom cam cortinu šporťák a to je tiež veľmi podobné čo sa týka priestrannosti. a ešte som ti zmerala ložnú plochu jané je 91 cm a neviem , ale už asi 10 mesačné bábo nebudeš mať vo vaničke, len v športovej verzii
8. feb o 12:27  •  2 deti  • Odpovedz

cerkris
pas užívateľa
Registrovala sa 1. mája 2008 na modrykonik.sk. Pridala 192 príspevkov a 1 inzerát.
  • filip4 roky
 už som ho našla môj kočík ten prvý mal 70 cm dlhú vaničku ako vravím 3 mesačnému už bol krátky lebo som mu dávala aj taký prechodný fusak
8. feb o 12:30  •  2 deti  • Odpovedz

zuzka80 (okres Košice-okolie)
pas užívateľa
Registrovala sa 1. decembra 2007 na modrykonik.sk. Pridala 780 príspevkov a 21 inzerátov.
  • Linda10 mesiacov
  • Laura3 roky
 Ahojte,
nám prišiel minulý týždeň bugaboo bee a môžem len odporúčiť, zmestí sa tam aj vačšie dieťa, pridala som fotky, tak môžete kuk A mám na predaj bugaboo tašku na kočík vo farbe sand, úplne novú, pôvodne stála 111 eur, na cene by sme sa určite dohodli
8. feb o 12:36  •  2 deti  • Odpovedz

pas užívateľa
Registrovala sa 9. februára 2008 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 295 príspevkov.
 asi si necham od vas poradit, investujem viacej a kupim radsej priestrannejsi kocik, lozko o dlzke 75cm fakt nie je nic moc ja nechapem co zacali vyrabat take kratke kociare
nejako neviem najst ziaden co by sa mi pacil a zaroven splnal vsetky moje poziadavky, chcela by som najst nejaku trojkombinaciu do 500 eur
8. feb o 12:52  •  1 dieťa  • Odpovedz

cerkris
pas užívateľa
  • filip4 roky
 a chceš nevyhnutne trojkombi? lebo ja som napríklad kupovala kočíky z druhej ruky, asi som mala štastie všetky boli v pohode, poprípade to vieš riešiť aj lacnejším napr.hlbokým a kúpiš si kvalitný športiak , ktorý bude vhodný aj do snehu.vanničky sa mne tiež zadjú krátke maximálne bábo ponosíč asi 5 mesiacov, no neviem rozhodni sa
8. feb o 13:12  •  2 deti  • Odpovedz

ninnaricci (okres Košice)
pas užívateľa
Registrovala sa 28. septembra 2008 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 1512 príspevkov, 2 albumy a 1 inzerát.
  • Bubuštek1 rok a 5 mesiacov
8. feb o 13:17  •  1 dieťa  • Odpovedz

janina1977 (okres Humenné)
pas užívateľa
Registrovala sa 19. decembra 2007 na modrykonik.sk. Pridala 438 príspevkov, 2 albumy a 38 inzerátov.
  • Petra2 roky a 7 mesiacov
 tixi, aj ja by som na začiatok kúpil len hlboký, nie nejakú drahú značku, napr.demu - majú dosť priestranné vaničky, prípadne z druhej ruky a potom neskôr kvalitnejší šporťák
8. feb o 13:49  •  1 dieťa  • Odpovedz

tilly (28, šamorín, okres Dunajská Streda)
pas užívateľa
Registrovala sa 16. februára 2005 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 11933 príspevkov, 6 albumov a 31 inzerátov.
  • Adamko (Aďko 7.11.2009, 3780g, 52cm)10 mesiacov
  • Dominik (30.08.2005, 4440g a 55cm)5 rokov
 tixi, ja som merala dreami, to je vanička od quinny a tá má cca 40 x 80 cm a je to jedna z menších vaničiek

zuzka a tá bugaboo taška sa dá dať na rúčku nejako špeci, alebo sa to len prevesí? a má zips na to vnútro alebo sa len prehodí tá jedna časť... píšem ako hotentot, to tá materská...
8. feb o 16:22  •  2 deti  • Odpovedz

pas užívateľa
 ja by som nechcela z druhej ruky, je to predsa prve babo, tak by som chcela novy kocik
keby som mala rodit v zime, tak nie je o com, lebo kym by vyrastol tak uz by som nepotrebovala fusak a bolo by to o.k., ale kedze to bude letne babatko tak neviem...
budem musiet postupne este raz prejst vsetky tie internetove obchody a poriadne to tam poprezerat
8. feb o 16:34  •  1 dieťa  • Odpovedz

pas užívateľa
Registrovala sa 16. februára 2005 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 11933 príspevkov, 6 albumov a 31 inzerátov.
 tixi, ak ide o majove dieta, tak nie je problem s vanickou, aj tak u na zimu budes mat babo v sportiaku kup normalne kombinaciu, ale tak, aby sa sportova cast dala otocit tvarou k tebe, do akej sumy chces ist? hodim ti priklady
8. feb o 16:42  •  2 deti  • Odpovedz

pas užívateľa
 trojkombinacia do tych 450 - 500eur
napriklad tento mi padol do oka http://www.babetkovo.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flyp...
8. feb o 17:02  •  1 dieťa  • Odpovedz

pas užívateľa
 zuzka a aka je to farba sand? to je so zelenou kombinacia alebo s čiernou?

tixi, ten nepoznam, tam nie je otocna sedacka...

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6316022

zobudil sa mi krpec, nemozem dalej hladat

ale nieco na styl teutonii a tak, len tam sa nezmestis cenovo
8. feb o 17:23  •  2 deti  • Odpovedz

katyl (okres Trenčín)
pas užívateľa
Registrovala sa 1. mája 2008 na modrykonik.sk. Pridala 697 príspevkov, 2 albumy a 1 inzerát.
  • Filipko1 rok a 10 mesiacov
  • Bibka13 rokov
 ninnaricci, krasny je ten tvoj neo, ja som mala fusion vo farbe polar, tak ocenujem aj neo v tejto farbe.
Mne pride neo v stredu, sice ta starsia kolekcia, ale aj tak sa uz strasne tesim. mne sa po skusenostich viac pozdava ta starsia kolekcia, aj ked tieto nove su elegantnejsie.
A potom sa uz tesim na maj a novy bee plus.
8. feb o 20:16  •  2 deti  • Odpovedz

duplicka (okres Poprad)
pas užívateľa
Registrovala sa 31. júla 2008 na modrykonik.sk. Pridala 1452 príspevkov a 14 inzerátov.
 katyl, no tak si sa pridala k bee plus cakatelkam, tak uz sme dve
8. feb o 20:18  • Odpovedz

katyl (okres Trenčín)
pas užívateľa
Registrovala sa 1. mája 2008 na modrykonik.sk. Pridala 697 príspevkov, 2 albumy a 1 inzerát.
  • Bibka13 rokov
 To si ma ty nahovorila
Takze buggstera si od teba asi nekupim , ale snad horaz vyskusam. Uz organizujem aj s jednou spolumaniackou od nas, ze sa vyberieme do Brna na veletrh Urcite si popasieme oci aj penazenocky
8. feb o 21:33  •  2 deti  • Odpovedz

duplicka (okres Poprad)
pas užívateľa
Registrovala sa 31. júla 2008 na modrykonik.sk. Pridala 1452 príspevkov a 14 inzerátov.
8. feb o 21:59  • Odpovedz

elika (okres Bratislava)
pas užívateľa
Registrovala sa 26. februára 2006 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 177 príspevkov a 1 album.
  • Hanka2 roky a 8 mesiacov
 Ahojte baby.

velmi tu ospevujete concord neo, tak som to mrkla. Nezda sa Vam, ze je velmi otvoreny na zimu? A ta strieska mi tiez pride, ze ju vietor velmi lahko prefuka. Videla som to len na videu, ale ved preto pisem, aby ste mi napisali vas nazor.

A este sa mi tie male kolecka zdaju nevhodne do snehu. Myslite si, ze to hravo zvladnete, ak vam neodhrnu sneh na chodniku? Pomaham sesternici najst kocik a radila som jej toho nea, ale teraz ked som videla to video, tak sa mi vobec nezda dobry. a ten zvuk pri skladani striesky - take lupkanie. je to take aj v reale? ved sa pri tom dieta zobudi, ci nie?
8. feb o 22:21  •  1 dieťa  • Odpovedz

katyl (okres Trenčín)
pas užívateľa
  • Bibka13 rokov
 elika, striesku neprefuka, to je neopren, ja som mala pri malom Vanicku aj sportak s touto strieskou a problem nebol. Co sa tyka otvorenosti, ja mam uz chlapceky vyse rocneho, co v kociku uz nespi iba sedi a sustavne ma striesku aj tak sklopenu. Bezny vietor to prezije, ked bol moc silny tak som dala plastenku a ponahlala domov, ved ked strasne fuci, tak sa aj tak moc nenaprechadzas Aj miskinadamko tu spominala, ze z kocikov tohto typu je lepsie neo ako quinny buzz.
Kolieska vobec nevadia, takisto v zavejoch zle ides s trojkolkou s nafukovacimi kolieskami, tam sa ti zasa koliesko vzprieci a nejde dalej
a na druhy den je sneh aj tak prec
Je pravda, ze od narodenia by som ho nechcela, s vanickou sa mi nepaci, a ani si neviem predstavit dat polrocne babo do sportaku takehoto typu
Ale pre vacsich sa mi velmi pozdava. Kazdemu vyhovuje nieco ine, ajpocas kocikoveho obdobia sa potreby babetka a mamicky menia
Idealny neexistuje, ibaze by sme ho zostavovali my tu na fore Vsak baby??
8. feb o 23:08  •  2 deti  • Odpovedz

ema.nz
pas užívateľa
Registrovala sa 19. októbra 2008 na modrykonik.sk. Pridala 6360 príspevkov a 34 inzerátov.
  • ♥Srdiečko♥1 rok a 8 mesiacov
 elinka:mne sa tiez nezda otvoreny a moja mala v nom tiez uz len sedi...ale vcera po dlhom case zaspala v kociku a nestazovali si,ze by sa zle vyspala a ak mas dobry fusak tak sa nemas coho bat...kolieska su trosku na prd,co sa tyka nejakeho velkeho snehu podla mna tam neprejdes..

a katyl:musim ti oponovat ja som mala casualplay S4 a ked som zaaretovala predne koleso tak nebol teren,ktory by som nepresla
9. feb o 08:51  •  1 dieťa  • Odpovedz

katyl (okres Trenčín)
pas užívateľa
  • Bibka13 rokov
 ema ano, mas pravdu, ked mas zaaretovane. Ja zas ma skusenosti s GT3, ked bol nejaky zly povrch, tak sa predne koliesko vzpriecilo a neslo, tiez som potom musela vycuvat, zaaretovat a ist dalej, a to bola otrava
Ja som v podstate chcela povedat, ze v dobrom terene prejdes s hocicim, v zlom terene a povrchu sa potrapis aj ked mas tank. Urcite si neo nekupujeme, aby sme chodili pohorach, nie?
9. feb o 09:37  •  2 deti  • Odpovedz

ema.nz
pas užívateľa
Registrovala sa 19. októbra 2008 na modrykonik.sk. Pridala 6360 príspevkov a 34 inzerátov.
  • ♥Srdiečko♥1 rok a 8 mesiacov
 no s neom po horach by bola ina makacka
9. feb o 10:54  •  1 dieťa  • Odpovedz

kiama
pas užívateľa
Registrovala sa 16. marca 2009 na modrykonik.sk. Pridala 14 príspevkov.
  • Adamko1 rok a 9 mesiacov
 Ahojte dievcata, sorry,ze sa vam sem votriem, len sa vas chcem spytat ako odbornicok, ci si myslite, ze Cam MB X6 je dobra volba - sportova cast pre 14 mes. chlapceka a celkovo trojkombinacia pre potencialne druhe dieta. Diky
9. feb o 14:07  •  1 dieťa  • Odpovedz

pas užívateľa
Registrovala sa 1. decembra 2007 na modrykonik.sk. Pridala 780 príspevkov a 21 inzerátov.
  • Linda10 mesiacov
  • Laura3 roky
 http://www.modrykonik.sk/bazar/show_entry.php?vEntryID=487636&vReferer=%2Fbaz...
Tilly tu je tá taška, pripevniť sa na rúčku nedá, iba sa prehodí, vnútro sa zipsuje a tá farebná časť sa prehodí a pripne
9. feb o 16:06  •  2 deti  • Odpovedz

yoda_
pas užívateľa
Registrovala sa 14. januára 2010 na modrykonik.sk. Pridala 94 príspevkov.
  • Matej1 mesiac a 1 týždeň
 juu, zuzka, dufam, ze tu tasku tak skoro nepredas
o par tyzdnov by som bola zrejme horuci adept na jej kupu, ale teraz este neviem v akej farbe cameleona chcem. Ozvem sa ked to bude aktualne a bude sa nam hodit, ci ju este nemas.
9. feb o 16:22  •  1 dieťa  • Odpovedz

pas užívateľa
 skoda, ze sa nepripevnuje na rucku, ja mam teleskopicku (aj bgb ju ma), to by asi padala...
9. feb o 19:13  •  2 deti  • Odpovedz

pas užívateľa
  • Linda10 mesiacov
  • Laura3 roky
 Tá taška nepadá, ona drží na tej čiernej umelej hmote, alebo ako to napísať
9. feb o 21:52  •  2 deti  • Odpovedz

<< Novšie
>> Staršie
Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Reklama
Najprv sa prihlás alebo zaregistruj. Trvá to len chvíľku...
(Zavri tento oznam)