Téma nie je OK
Téma nie je OK
Ďakujeme ti za nahlásenie diskusie.
Nahlásenie sa nepodarilo :-(. Kontaktuj adminov.
"Kocikove maniacky"
(zamknutá)
|
miskinadamko
pas užívateľa
|
|
Registrovala sa 4. marca 2008 na modrykonik.sk.
Pridala 1445 príspevkov a 1 album.
- Adamko má 2 roky a 8 mesiacov
|
|
miskinadamko Ahojte,ako viem nie som jedina zavislacka na kocikoch a preto som zalozila tuto temu aby sme si nemuseli pisat len RP.  budem rada ked sa prida viac mamiciek ktore maju odskusane viacere znacky, sleduju novinky a maju prehlad o kocikoch...
taktiez by som chcela poprosit aby sa sem nepisali maminky ktore s týmto nesuhlasia , zda sa im to ako zbytocne vyhodene peniaze a ze nam ide len o to aby sme "zaujali na ulici" a podobne. lebo o to mne osobne a aj iným maminkam nejde, proste nas to bavi....
popripade ak niekto potrebuje poradit pri vybere kocika moze kludne napisat
verim ze tato tema sa bude niest v "pokojnom duchu" pre tie ktora je urcena 
13. dec 2009 o 13:51
• 1 dieťa
• Odpovedz
|
|
|
|
|
tixi
(okres Vranov nad Topľou)
pas užívateľa
|
|
Registrovala sa 9. februára 2008 na mojasvadba.sk.
Na modrykonik.sk pridala 295 príspevkov.
- Richard má 4 mesiace a 1 týždeň
|
|
tixi caute kocikove maniacky  no snad mi budete vediet poradit, lebo ja s kocikmi nemam teda este ziadnu skusenost
chcem sa opytat ci vnutorna dlzka lehatka 75 cm nie je mala, mne sa ma totiz narodit babatko zaciatkom maja a obavam sa, ze ho tam nezmestim v zime, ked bude mat tak 10 mesiacov este aj s fusakom
konkretne ide o tento kociar http://www.e-kociky.sk/?139,jumper-x-minerals mozno mate niektora aj osobnu skusenost...
|
|
|
|
|
|
kaska
(okres Bratislava)
pas užívateľa
|
|
Registrovala sa 8. júla 2005 na mojasvadba.sk.
Na modrykonik.sk pridala 1226 príspevkov.
- Markus má 1 rok a 1 mesiac
|
|
kaska ten nanoznik je super vec v pripade ked snezi alebo fuka..ten lodger je krasny ale mne aj tak pride prilis tenky do snehu a vetra, mozu pisat ze je neprefukatelny...podla mna nemoze konkurovat kozusinovym fusakom..
|
|
|
|
|
|
kaska
(okres Bratislava)
pas užívateľa
|
|
Registrovala sa 8. júla 2005 na mojasvadba.sk.
Na modrykonik.sk pridala 1226 príspevkov.
- Markus má 1 rok a 1 mesiac
|
|
kaska potrebujem nieco na hory..teple a hrube..
|
|
|
|
|
|
maximilian
(okres Malacky)
pas užívateľa
|
|
Registrovala sa 29. septembra 2006 na modrykonik.sk.
Pridala 585 príspevkov.
- Alex má 1 rok a 2 mesiace
- Maximilián má 4 roky
|
|
maximilian No doplnky Jane nie su najlacnejšie, hold drahší kočík , tak aj doplnky sú drahšie.Jja som aj za tú pláštenku dala dosť. ale za to kočík vyzerá ako má a nie ako strašidlo s uni pláštenkou, ked prší a sneží.
|
|
|
|
|
|
cerkris
pas užívateľa
|
|
Registrovala sa 1. mája 2008 na modrykonik.sk.
Pridala 192 príspevkov a 1 inzerát.
- sebastián má 1 rok a 3 mesiace
- filip má 4 roky
|
|
cerkris tixi mne sa narodil malý koncom mája už v septembri som ho mala problém natrepať do vaničky taká bola krátka a úzka, ale malý bol veľmi dlhý, teda aj je, takže v októbri som vystriedala asi 3 športiaky a nakoniec sme zakotvili pri jané slalom pro, teraz sa v pohode zmestí aj spí aj s fusakom je to veľmi priestranný kočík a tiež som kúpila ešte jeden podobný ku starým rodičom cam cortinu šporťák a to je tiež veľmi podobné čo sa týka priestrannosti. a ešte som ti zmerala ložnú plochu jané je 91 cm a neviem , ale už asi 10 mesačné bábo nebudeš mať vo vaničke, len v športovej verzii 
|
|
|
|
|
|
cerkris
pas užívateľa
|
|
- filip má 4 roky
|
|
cerkris už som ho našla môj kočík ten prvý mal 70 cm dlhú vaničku ako vravím 3 mesačnému už bol krátky lebo som mu dávala aj taký prechodný fusak
|
|
|
|
|
|
zuzka80
(okres Košice-okolie)
pas užívateľa
|
|
Registrovala sa 1. decembra 2007 na modrykonik.sk.
Pridala 780 príspevkov a 21 inzerátov.
- Linda má 10 mesiacov
- Laura má 3 roky
|
|
zuzka80 Ahojte,
nám prišiel minulý týždeň bugaboo bee a môžem len odporúčiť, zmestí sa tam aj vačšie dieťa, pridala som fotky, tak môžete kuk  A mám na predaj bugaboo tašku na kočík vo farbe sand, úplne novú, pôvodne stála 111 eur, na cene by sme sa určite dohodli 
|
|
|
|
|
|
tixi
pas užívateľa
|
|
|
|
tixi asi si necham od vas poradit, investujem viacej a kupim radsej priestrannejsi kocik, lozko o dlzke 75cm fakt nie je nic moc  ja nechapem co zacali vyrabat take kratke kociare
nejako neviem najst ziaden co by sa mi pacil a zaroven splnal vsetky moje poziadavky, chcela by som najst nejaku trojkombinaciu do 500 eur 
|
|
|
|
|
|
cerkris
pas užívateľa
|
|
- filip má 4 roky
|
|
cerkris a chceš nevyhnutne trojkombi? lebo ja som napríklad kupovala kočíky z druhej ruky, asi som mala štastie všetky boli v pohode, poprípade to vieš riešiť aj lacnejším napr.hlbokým a kúpiš si kvalitný športiak , ktorý bude vhodný aj do snehu.vanničky sa mne tiež zadjú krátke maximálne bábo ponosíč asi 5 mesiacov, no neviem rozhodni sa
|
|
|
|
|
|
ninnaricci
(okres Košice)
pas užívateľa
|
|
Registrovala sa 28. septembra 2008 na mojasvadba.sk.
Na modrykonik.sk pridala 1512 príspevkov, 2 albumy a 1 inzerát.
- Bubuštek má 1 rok a 5 mesiacov
|
|
|
|
|
|
|
|
janina1977
(okres Humenné)
pas užívateľa
|
|
Registrovala sa 19. decembra 2007 na modrykonik.sk.
Pridala 438 príspevkov, 2 albumy a 38 inzerátov.
- Petra má 2 roky a 7 mesiacov
|
|
janina1977 tixi, aj ja by som na začiatok kúpil len hlboký, nie nejakú drahú značku, napr.demu - majú dosť priestranné vaničky, prípadne z druhej ruky a potom neskôr kvalitnejší šporťák 
|
|
|
|
|
|
tilly
(28, šamorín, okres Dunajská Streda)
pas užívateľa
|
|
Registrovala sa 16. februára 2005 na mojasvadba.sk.
Na modrykonik.sk pridala 11933 príspevkov, 6 albumov a 31 inzerátov.
- Adamko (Aďko 7.11.2009, 3780g, 52cm) má 10 mesiacov
- Dominik (30.08.2005, 4440g a 55cm) má 5 rokov
|
|
tilly tixi, ja som merala dreami, to je vanička od quinny a tá má cca 40 x 80 cm a je to jedna z menších vaničiek
zuzka a tá bugaboo taška sa dá dať na rúčku nejako špeci, alebo sa to len prevesí? a má zips na to vnútro alebo sa len prehodí tá jedna časť... píšem ako hotentot, to tá materská...
|
|
|
|
|
|
tixi
pas užívateľa
|
|
|
|
tixi ja by som nechcela z druhej ruky, je to predsa prve babo, tak by som chcela novy kocik
keby som mala rodit v zime, tak nie je o com, lebo kym by vyrastol tak uz by som nepotrebovala fusak a bolo by to o.k., ale kedze to bude letne babatko tak neviem...
budem musiet postupne este raz prejst vsetky tie internetove obchody a poriadne to tam poprezerat 
|
|
|
|
|
|
tilly
pas užívateľa
|
|
|
|
tilly tixi, ak ide o majove dieta, tak nie je problem s vanickou, aj tak u na zimu budes mat babo v sportiaku  kup normalne kombinaciu, ale tak, aby sa sportova cast dala otocit tvarou k tebe, do akej sumy chces ist? hodim ti priklady 
|
|
|
|
|
|
tixi
pas užívateľa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tilly
pas užívateľa
|
|
|
|
tilly zuzka a aka je to farba sand? to je so zelenou kombinacia alebo s čiernou?
tixi, ten nepoznam, tam nie je otocna sedacka...
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6316022
zobudil sa mi krpec, nemozem dalej hladat
ale nieco na styl teutonii a tak, len tam sa nezmestis cenovo
|
|
|
|
|
|
katyl
(okres Trenčín)
pas užívateľa
|
|
Pridala 697 príspevkov, 2 albumy a 1 inzerát.
- Filipko má 1 rok a 10 mesiacov
- Bibka má 13 rokov
|
|
katyl ninnaricci, krasny je ten tvoj neo, ja som mala fusion vo farbe polar, tak ocenujem aj neo v tejto farbe.
Mne pride neo v stredu, sice ta starsia kolekcia, ale aj tak sa uz strasne tesim. mne sa po skusenostich viac pozdava ta starsia kolekcia, aj ked tieto nove su elegantnejsie.
A potom sa uz tesim na maj a novy bee plus. 
|
|
|
|
|
|
duplicka
(okres Poprad)
pas užívateľa
|
|
Registrovala sa 31. júla 2008 na modrykonik.sk.
Pridala 1452 príspevkov a 14 inzerátov.
|
|
duplicka katyl, no tak si sa pridala k bee plus cakatelkam  , tak uz sme dve  
|
|
|
|
|
|
katyl
(okres Trenčín)
pas užívateľa
|
|
- Bibka má 13 rokov
|
|
|
|
|
|
|
|
duplicka
(okres Poprad)
pas užívateľa
|
|
Registrovala sa 31. júla 2008 na modrykonik.sk.
Pridala 1452 príspevkov a 14 inzerátov.
|
|
|
|
|
|
|
|
elika
(okres Bratislava)
pas užívateľa
|
|
Registrovala sa 26. februára 2006 na mojasvadba.sk.
Na modrykonik.sk pridala 177 príspevkov a 1 album.
- Hanka má 2 roky a 8 mesiacov
|
|
elika Ahojte baby.
velmi tu ospevujete concord neo, tak som to mrkla. Nezda sa Vam, ze je velmi otvoreny na zimu? A ta strieska mi tiez pride, ze ju vietor velmi lahko prefuka. Videla som to len na videu, ale ved preto pisem, aby ste mi napisali vas nazor.
A este sa mi tie male kolecka zdaju nevhodne do snehu. Myslite si, ze to hravo zvladnete, ak vam neodhrnu sneh na chodniku? Pomaham sesternici najst kocik a radila som jej toho nea, ale teraz ked som videla to video, tak sa mi vobec nezda dobry. a ten zvuk pri skladani striesky - take lupkanie. je to take aj v reale? ved sa pri tom dieta zobudi, ci nie?
|
|
|
|
|
|
katyl
(okres Trenčín)
pas užívateľa
|
|
- Bibka má 13 rokov
|
|
katyl elika, striesku neprefuka, to je neopren, ja som mala pri malom Vanicku aj sportak s touto strieskou a problem nebol. Co sa tyka otvorenosti, ja mam uz chlapceky vyse rocneho, co v kociku uz nespi iba sedi a sustavne ma striesku aj tak sklopenu. Bezny vietor to prezije, ked bol moc silny tak som dala plastenku a ponahlala domov, ved ked strasne fuci, tak sa aj tak moc nenaprechadzas  Aj miskinadamko tu spominala, ze z kocikov tohto typu je lepsie neo ako quinny buzz.
Kolieska vobec nevadia, takisto v zavejoch zle ides s trojkolkou s nafukovacimi kolieskami, tam sa ti zasa koliesko vzprieci a nejde dalej
a na druhy den je sneh aj tak prec
Je pravda, ze od narodenia by som ho nechcela, s vanickou sa mi nepaci, a ani si neviem predstavit dat polrocne babo do sportaku takehoto typu
Ale pre vacsich sa mi velmi pozdava. Kazdemu vyhovuje nieco ine, ajpocas kocikoveho obdobia sa potreby babetka a mamicky menia
Idealny neexistuje, ibaze by sme ho zostavovali my tu na fore  Vsak baby?? 
|
|
|
|
|
|
ema.nz
pas užívateľa
|
|
Registrovala sa 19. októbra 2008 na modrykonik.sk.
Pridala 6360 príspevkov a 34 inzerátov.
- ♥Srdiečko♥ má 1 rok a 8 mesiacov
|
|
ema.nz elinka:mne sa tiez nezda otvoreny a moja mala v nom tiez uz len sedi...ale vcera po dlhom case zaspala v kociku a nestazovali si,ze by sa zle vyspala  a ak mas dobry fusak tak sa nemas coho bat...kolieska su trosku na prd,co sa tyka nejakeho velkeho snehu podla mna tam neprejdes..
a katyl:musim ti oponovat  ja som mala casualplay S4 a ked som zaaretovala predne koleso tak nebol teren,ktory by som nepresla 
|
|
|
|
|
|
katyl
(okres Trenčín)
pas užívateľa
|
|
- Bibka má 13 rokov
|
|
katyl ema  ano, mas pravdu, ked mas zaaretovane. Ja zas ma skusenosti s GT3, ked bol nejaky zly povrch, tak sa predne koliesko vzpriecilo a neslo, tiez som potom musela vycuvat, zaaretovat a ist dalej, a to bola otrava
Ja som v podstate chcela povedat, ze v dobrom terene prejdes s hocicim, v zlom terene a povrchu sa potrapis aj ked mas tank. Urcite si neo nekupujeme, aby sme chodili pohorach, nie? 
|
|
|
|
|
|
ema.nz
pas užívateľa
|
|
Registrovala sa 19. októbra 2008 na modrykonik.sk.
Pridala 6360 príspevkov a 34 inzerátov.
- ♥Srdiečko♥ má 1 rok a 8 mesiacov
|
|
ema.nz no s neom po horach by bola ina makacka 
|
|
|
|
|
|
kiama
pas užívateľa
|
|
Registrovala sa 16. marca 2009 na modrykonik.sk.
Pridala 14 príspevkov.
- Adamko má 1 rok a 9 mesiacov
|
|
kiama Ahojte dievcata, sorry,ze sa vam sem votriem, len sa vas chcem spytat ako odbornicok, ci si myslite, ze Cam MB X6 je dobra volba - sportova cast pre 14 mes. chlapceka a celkovo trojkombinacia pre potencialne druhe dieta. Diky 
|
|
|
|
|
|
zuzka80
(okres Košice-okolie)
pas užívateľa
|
|
- Linda má 10 mesiacov
- Laura má 3 roky
|
|
|
|
|
|
|
|
yoda_
pas užívateľa
|
|
Registrovala sa 14. januára 2010 na modrykonik.sk.
Pridala 94 príspevkov.
- Matej má 1 mesiac a 1 týždeň
|
|
yoda_ juu, zuzka, dufam, ze tu tasku tak skoro nepredas
o par tyzdnov by som bola zrejme horuci adept na jej kupu, ale teraz este neviem v akej farbe cameleona chcem. Ozvem sa ked to bude aktualne a bude sa nam hodit, ci ju este nemas.
|
|
|
|
|
|
tilly
pas užívateľa
|
|
|
|
tilly skoda, ze sa nepripevnuje na rucku, ja mam teleskopicku (aj bgb ju ma), to by asi padala...
|
|
|
|
|
|
zuzka80
(okres Košice-okolie)
pas užívateľa
|
|
- Linda má 10 mesiacov
- Laura má 3 roky
|
|
zuzka80 Tá taška nepadá, ona drží na tej čiernej umelej hmote, alebo ako to napísať 
|
|
|
|
|
Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
|
|