Odporúčame: Modrykonik.cz Mojasvadba.sk Modrastrecha.sk
Téma nie je OK

Prvykrat mamou (sk & cz)

Pridaj odpoveď Skoč na najnovší príspevok »  
<< Novšie
>> Staršie

curadlo (okres Trnava)
pas užívateľa
Registrovala sa 22. októbra 2008 na modrykonik.sk. Pridala 416 príspevkov.
  • DAVIDKO1 rok a 10 mesiacov
 ahojček, my noc strašné, stále hore a plakali sme.
skúška je za Fx takže sa idem drviť, ale najskôr navariť, ozehliť a do obchodu
chumac, aj ja chcem foto,
pamm zajtra posielam poštu
8. feb o 12:59  •  1 dieťa  • Odpovedz

pammy
pas užívateľa
Registrovala sa 22. septembra 2008 na modrykonik.sk. Pridala 1732 príspevkov.
  • Bubáčik1 rok a 10 mesiacov
 Ahojte, nasa noc tiez strasna, 2x nocna mora, plakal vyse 15 minut na rukach, kym som ho prebudila

Curadielko, to je skoda, do kelu..

Onli vy ste mali/mate tu chicco proxima, ste spokojni?
Pozerala som aj recenzie na tych crashtestovych strankach, ale ja to v nemcine a s Maxom to nemam snacu si v klude prelozit.

http://www1.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/kindersitztest_ergebnis...

Len som sa docitala, ze bezpecnost vyhovujuca.
Mate niekto viac info/skusenosti?

Ta Roemer by nas v korei vysla 250E, takze sa rozhodujem...
8. feb o 13:09  •  1 dieťa  • Odpovedz

pammy
pas užívateľa
 (a to este po zlave, inak tam stoji vyse 300E)...
8. feb o 13:11  •  1 dieťa  • Odpovedz

onlika (okres Ústí nad Labem)
pas užívateľa
Registrovala sa 27. júna 2007 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 1352 príspevkov.
  • Matej1 rok a 9 mesiacov
 ahojte, mamu si uzivam, ale chcem si uzit aj mangela, tak dnes asi babka bude strazit . Ved kedy sa niekam spolu dostaneme, iba ked tu niekoho mame.

pam, mame proximu, ja som s nou celkom spokojna, ale chyba mi tam nejaka opierka hlavy, nieco, co by drzalo Matkovi hlavicku, ked spi. Ale teraz ked uz je v smere jazdy a Matko zaspi, tak mu ju sklopim uplne, ma to v podstate v lahu, tak je to celkom ok. V tych crashtestoch dopadla sice vyhovujuco, ale na tom videu sa roztrhli potahy, teda pasy roztrhli potah, tak neviem, ked som to videla, tak som lutovala, ze sme ju kupovali

curadlo, blbe s tou skuskou, som myslela, ze uz budes mat klud a nic. Tak drzim palce na dalsi termin
8. feb o 14:38  •  1 dieťa  • Odpovedz

pas užívateľa
Registrovala sa 27. júna 2007 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 1352 príspevkov.
 pam, pisem jak madar, ale snad pochopis . Ta opierka velmi chybala, kym jazdil Matko v protisemere, teraz je to uz lepsie, ale aj tak by sa tam nieco hodilo. Mne sa na nej najviac paci, ze sa da riadne sklopit, ked zaspi, kedze my jazdime dlhe trasy, tak je to pre mna dost dolezite
8. feb o 14:40  •  1 dieťa  • Odpovedz

andrea52
pas užívateľa
Registrovala sa 20. septembra 2006 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 1207 príspevkov.
  • Rebeka1 rok a 10 mesiacov
  • 25. januára 2011 čakáme bábo, pohlavie zatiaľ nevieme (21. týždeň tehotenstva)
 curadlo to je blbe, ja hlasim ze mam zo skusky B tak uz koniec zimneho semestra

ja neviem ci bola blba noc ci co, ale ani my sme dobre nespali od 4.30 do 6 furt mrncanie a rev

baby inak dostali sme hroznu spravu, sesterke sa po 3 synoch narodila dnes vytuzena dcerka ale po porode umrela a tak sa tesili...
8. feb o 14:49  •  1 dieťa - čaká bábätko, termín má v januári 2011 (21. tt)  • Odpovedz

xxveronikaxx
pas užívateľa
Registrovala sa 5. júla 2009 na modrykonik.sk. Pridala 126 príspevkov.
 Ako sa máte v ulohe matky?
8. feb o 14:51  • Odpovedz

chumac (Česká republika)
pas užívateľa
Registrovala sa 13. júla 2008 na modrykonik.cz. Pridala 1221 príspevkov a 1 inzerát.
  • Veronika1 mesiac
  • Denis1 rok a 8 mesiacov
 Čaute. U nás noc len o trošku lepšia ako včera. Ale musela som aj v noci odsávať Čím je starší, tým to odsávanie znáša horšie. Už aby si vedel vyfúkať noštek.
Ráno úplná katastrofa. Som chcela piecť tortu na oslavu a jak som vyberala vajíčka z chladničky, tak sa mi celé plató nejka preklopilo a 10 ich skončilo na zemi. Samozrejme Denisko hneď išiel skúmať, čo to tam je. Som ho nakoniec musela zavrieť v izbe, lebo by tie surové vajcia zo zeme ochutnával. Som sa pri tom tak rozčúlila Hrozne som na neho kričala, aj po ruke dostal Ma to hrozne nahnevalo, že som taká nemožná a malý mi ešte do toho lezie. No nechcem ani vedieť akú hnačku by dostal, keby zjedol surové vajce
No a jak bol zavretý v tej izbe, tak najprv samozrejme strašne reval a potom naraz ticho. Tak som si hned hovorila, že iste tam už stvára nejaké šibalstvo ( najčastejšie vylezie na postel a skáče po nej). A jemu sa podarilo zobrať zo stola foťák a už si ho aj skúmal. Vtedy mu mama nechába
Ale zvyšok dňa bol už dobručký. Pomáhal mis pečením, teda pozeral, jak sa to všetko krúti v robotovi
Teraz spí už skoro 3 hodiny, dospáva noc. Ja som tiež zalomila. Pôvodne som chcela upratať kuchyňu a potom ešte žehliť,ale nejak minebolo dobre, tak som si radšej ľahla.
8. feb o 14:55  •  2 deti  • Odpovedz

chumac (Česká republika)
pas užívateľa
Registrovala sa 13. júla 2008 na modrykonik.cz. Pridala 1221 príspevkov a 1 inzerát.
  • Veronika1 mesiac
 Andy, gratulujem ku skúške, Curadielko, no ľutujem ťa, že to musíš opakovať. To je fakt nah...

Pammy, minule sme sa práve bavili o autosedačkách s kamarátom. A on mi hovoril, že tie carash testy sú pri určitých rýchlostiach. A ak jazdíš pomaly a v meste, tak sú všetky autosedačky skoro rovnako bespečné. Ak zasa ideš po dialnici 130, tak už je jedno, akú autosedačku máš. Ale každopádne je bespečnejšie voziť dieťa v autosedačke ako bez nej. Tak neviem, či som ti poradila...hlavne podľa mňa záleží na tom, koľko chcete jadziť a kde. Ak pôjdeš autom raz za mesiac do mesta, tak sa ti asi neoplatí kupovať super drahú autosedačku. Inak si myslím, že aj Chicco sú veľmi kvalitné.

Curadlo, Pammy, poslala som vám fotky ešte raz ( teda linku, kde ich máme na nete), ak by nedošli,tak mi písnite do IP.
8. feb o 15:00  •  2 deti  • Odpovedz

chumac (Česká republika)
pas užívateľa
  • Veronika1 mesiac
 Onli, uži si, kým je mama u vás. Aj ja by som už s manželom niekam zašla ( na ten steak), ale nemôžeme. Teraz, keď je Denisko chorý, tak už vobec. No snáď mi to vyjde s tou kolegyňou.

Taji u nás to isté. Hneď behá všade, vyberá veci zo skriniek atď. Ja len za ním musím utekať a vôbec si nepokecám. Najlepšie je, keď ideme k niekomu, kto má tiež deti a je to tam baby friendly. Ale minule sme boli u susedov a majú už 5 ročného syna a aj tak som musela Deniska stále strážiť. Lebo ich syn tam mal všade malé kocky Lega, čo by Denis zhltol.
8. feb o 15:08  •  2 deti  • Odpovedz

curadlo (okres Trnava)
pas užívateľa
Registrovala sa 22. októbra 2008 na modrykonik.sk. Pridala 416 príspevkov.
  • DAVIDKO1 rok a 10 mesiacov
 Andy to je hrozné, súcitim s ňou, až mám slzy v očiach.

pamm my máme Recaro Young Sport, a ja nedám na ňu dopustiť, bola síce drahšia cca 220E ale je až do 36 kíl a má 3 polohy a pratelný poťah, nadstavitetlné popruhy aj opierku hlavy. ale tak ako píše chumac podla toho koľko ju budeš využívať. My jazdíme s malým každý den autom a ak ideme dalej tak na dlhšie cesty. je to síce veľká investícia ale bezpečnosť je na prvom mieste. a ako hovorím je do 12 rokov, tak držím palce pri výbere

kočky tak ten môj drobec KM bojkotuje, ale skúsila som mu omočiť do neho rožtek na ranajky a to spapal celé. takže mlieko mu chutí ale len nie vo flaške ked ho má piť. lebo aj v polievočke ho zje
8. feb o 15:11  •  1 dieťa  • Odpovedz

andrea52
pas užívateľa
Registrovala sa 20. septembra 2006 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 1207 príspevkov.
  • Rebeka1 rok a 10 mesiacov
  • 25. januára 2011 čakáme bábo, pohlavie zatiaľ nevieme (21. týždeň tehotenstva)
 no prave sme sa dozvedeli ze sa volala Lucka

chrumka len oddychuj, pri dvoch sa to uz asi nebude dat

pamm v podstate suhlasim s nazorom chrumky na tie sedacky, ja mam tusim colleto ci co, tiez ma niekolko poloh a opierku na hlavicku, je pekna mohutna tak ja som spokojna a dala som za nu tusim 80€, tak ja fakt neviem
8. feb o 15:35  •  1 dieťa - čaká bábätko, termín má v januári 2011 (21. tt)  • Odpovedz

pammy
pas užívateľa
 Ahojky,

Andy gratulujeme ku skuske, super !!!
So sesternicou je mi to velmi luto, uplne zimomriavky mam z toho
Mne zase vcera susedka hovorila, ze jej svagrina tiez caka babatko, je v 22 tyzdni a zistili mu 11mm dutinu v mozgu, je to nezlucitene so zivotom, ale este to budu overovat...

Chumacik, rychlo sa vyliecte a oddychuj. Btw, nase mailove adresy su asi nekompatibilne, nic minedoslo, skus tu gmailovu, poslem ip.

Baby dakujem, no nasla som veru ten crashtest chicco proxima na youtube a moc ma to nepotesilo, nanestastie ale ziadne crastesty na britax (roemer) royale, alebo ine typy co maju v Korei, ale vsetky roemer boli vcelku vyhovujuce.
My urcite nebudeme jazdit kazdy den, ale zase budeme jazdit za rodicmi, t.j. tak 2 hodky cesty a predpokladam, ze asi dost casto ...
Tak poradim sa este s mm. Len mam pocit, ze ten je z celeho nasho prichodu nejaky nervozny (nieze by sa netesil, len ma pocit, ze mne nic nevyhovuje, najprv vravim, ze roemer za E250 je dost drahy, nech skusi najst 2nd hand roemer, nasiel, tak som pozidala o fotky, ale nic mu neposlali a dnes boli uz predane, tak nasiel tu proximu, ale to som povedlaa, ze musim najprv overit bezpecnost... tak je asi z toho nervozny, ze neviem, co chcem, ale ja viem co chcem, len mam smolu, ze si to nemozem pozriet, obvolat a vybrat sama...)...

Onli, vdaka za rady, a uzi si maminku, ale samozrejme aj manzela, viem, ze nemate vela prilezitosti. S maminkou cez den, s manzelom vecer
8. feb o 16:04  •  1 dieťa  • Odpovedz

pammy
pas užívateľa
 ps/ Zabudla som dodat, ze mm je expert na nakupovanie debilin, preto ma zakaz kupovat mi drahe darceky Lebo som este v zivote ziaden nevyuzila.. A teda okrem toho aj inych veci bez mojho suhlasu (Myslite, ze je pod papacou? ) To len na trosku rozveselenie dnesneho pochmurneho dna
8. feb o 16:22  •  1 dieťa  • Odpovedz

svenka
pas užívateľa
Registrovala sa 27. októbra 2008 na modrykonik.sk. Pridala 1060 príspevkov.
  • Martinko1 rok a 9 mesiacov
 andy, to je mi luto s tvojou sesternicou... neviem si to ani predstavit, ake to musi byt pre matku hrozne...

curadielko, tak ty mas teda smolu s tou skolou... ale neboj, zvladnes aj tuto poslednu prekazku ani sa nenazdas

pamm, aj mne mm kupuje vacsinou o nicom darceky /elektronika atd/, tak ma tiez zakaz mi ich kupovat, ja si vzdy sama vyberiem a on to ide zaplatit, a spokojni sme nakoniec obaja, on ze sa nemusi trapit hladanim a vyberanim a ja ze vzdy dostanem to co chcem

chumka, no viem si predstavit ako si sa asi citila pri tych vajciach ale dobre, ze sa horsie nestalo, a o chvilku sa uz na tom budes smiat
8. feb o 18:46  •  1 dieťa  • Odpovedz

pas užívateľa
 andy, moooc smunte, je mi luto Tvojej sesternice . Tiez mi naskocili zimomriavky.
A gratulujem k ukonceniu skuskoveho

A pam, ta Tvoja susedka, tiez brrr, smutne, mozno sa to nakoniec nepotvrdi.
A pod papucou TM nie je, je to len normalny manzel

my sme samozrejme nikam nesli, lebo mm sa nechce, nepovedala som mu, kym bol v praci a uz sa mu nechelo ist do garaze a niekam . Ale vraj zajtra pojdeme na bowling, som zvedava, ale stve ma to, lebo som chcela ist cvicit, moj novorocny zavazok sa nejak nedari plnit

chumka, si viem predstavit, ako Ta tie vajicka nahnevali, juuj, ale by som zurila. Ale aspon si Denisko nasiel lepsiu zabavku

Inak, mna dnes vytocila mama, sme sli na prechadzku a ja som sla na nakup, ona ze pojde pomalsie, potom mi este povedala, ze ostane na tej pesej zone a nebude chodit za mnou, tak som nakupila, utekala na pesiu zonu, prebehla do polovice, mama nikde, tak som sa vratila (samozrejme som neskutocne nadavala cestou) a ona pri Hypernove. Skoro ma trafilo
8. feb o 20:34  •  1 dieťa  • Odpovedz

marelica
pas užívateľa
Registrovala sa 14. augusta 2008 na modrykonik.sk. Pridala 955 príspevkov a 1 album.
  • Katarínka1 rok a 10 mesiacov
 Ahojky...

Andy, je mi veľmi ľúto sesternice.... tu sú akékoľvek slová útechy zbytočné...

Pamm, tiež si myslím, že TM nie je pod papučou.... ten MM má doma väčšiu sekeru (najmä teraz, keď sa o neho starám....) júúúúúj, ale sa mi zdá, že sa mu takýto full-servis vyhovuje...

Chrumka, s tými vajíčkami som sa trošku pobavila... prepáč... ja som dnes ráno v polospánku prebaľovala Katku a keďže sa ešte nikdy nepokakala v noci, tak som tak rutinne zošuchla plienku z riťky a rozcapla hovienka na posteľné prádlo... tak som potom umývala seba, drahú dcérku, prezliekala periny a všetko hneď vyprala... no super "zábavka" na 5.30 ráno... ale bolo mi tak smiešne....

A ešte máme ďalšiu novinku: už 3 deň skúšame metódu 3-5-7 na zaspávanie a Katka dnes zaspala po 3ťom príchode k postieľke.... je veľmi šikovná, pokladík náš...

Tak krásny zvyšok večera... papa...

Júúúúj a zabudla som prejaviť účasť Curadielku a gratuláciu Andy...
8. feb o 20:56  •  1 dieťa  • Odpovedz

pammy
pas užívateľa
 Takze normalny manzel To ano, vidim, ze ti chlapi su vsetci rovnaki, doma anjelici vacsinou poslusni, ale pred kamaratmi by nikdy nepriznali, ze nemozu nic kupit bez manzelkinho zvolenia

Marhulka, super, uvidis, ake to bude super, ked Katku ulozis, ona sa usmeje, ty jej poprajes dobru nocku a ona pekne sama zaspinka Drzim palce.

Svenka, mm takisto, elektronika........ Miesto nejakeho briliantoveho sperku
8. feb o 21:07  •  1 dieťa  • Odpovedz

chumac (Česká republika)
pas užívateľa
  • Veronika1 mesiac
 Baby s tými manželmi ma bavíte Onli u nás to isté. Musím MM predom do práce upozorniť, že treba niekam ísť. Jak zakotví doma, tak je konečná Už sa mi nikam nechce.
Darčeky si tiež vyberám sama, lebo by som sa nikdy žiadnych nedočkala Pammy, drahé blbosti...som ti chcela napísať, že ti kupuje diamanty
Ale čo sa týka výdajov, tak MM nakupuje čo chce a všade sa chváli, že mu do toho manželka nekecá My máme financie oddelené a MM zarába dosť, tak ho v jeho nákupoch nemusím nijak obmedzovať. On si aj tak stále kupuje len elektroniku a to predsa nie su blbosti
8. feb o 21:44  •  2 deti  • Odpovedz

chumac (Česká republika)
pas užívateľa
  • Veronika1 mesiac
 Marel, mne sa stalo niečo podobné. Denisko prevrhol nočník plný hovienok a všetko to stihol aj porozmazávať. Naštastie to nebolo o 5:30, by ma porazilo.
Marel, dúfam, že za chvíľu už Katka bude zaspávať bez problémov sama a ty budeš mať večer pre seba. Ale si ma teda prekvapila, lebo som si myslela, že táto metóda sa nezhoduje s atachment parenting

S tými vajíčkami, už som sa na tom s MM pobavila, keď som mu to líčila. A jaký bol Denisko zlatý, keď člapkal rukou vo vedre so špinavou vodou. Bohužiaľ v tej chvíli ma šlo poraziť. Potom mi aj bolo ľúto, že som na neho kričala

Andy, sesternice mi je veľmi ľúto, je to najhoršie, čo sa ti v živote môže stať.
8. feb o 21:49  •  2 deti  • Odpovedz

pas užívateľa
 baby, tak ja musim mm pochvalit, on mi ako prekvapenie k 30.-ke kupil diamantovy prsten

marel, pobavila som sa velmi, na tom, ako si prebalovala Katku . Dufam, ze to zaspavanie Katka zvladne v pohode a rychlo
8. feb o 21:50  •  1 dieťa  • Odpovedz

marelica
pas užívateľa
Registrovala sa 14. augusta 2008 na modrykonik.sk. Pridala 955 príspevkov a 1 album.
  • Katarínka1 rok a 10 mesiacov
 Chrumka, veru že to nie je v súlade s attachment parentingom... lenže asi budem musieť ísť do práce a neviem si predstaviť, že by mal niekto trpezlivosť ju uspávať tak ako ja doteraz... aj keď mi je to veľmi-veľmi ľúto, že jej najprv ukážem, aké je to super, keď je mamka vždy poruke a potom ju nasilu odúčam.... kiežby som to nemusela robiť... našťastie to nie je také uplakané, ako som sa obávala... (my sme si to totiž zmenili na metódu 1-2-3 a nakoniec vždy zaspí v čase, keď som pri nej....

No MM pri každej príležitosti dostane zoznam, čo by som chcela, kde sa to dá kúpiť, koľko to môže max. stáť a potom si môže podľa vlastnej vôle vybrať, čo z toho mi daruje.... tú maximálnu cenu mu musím limitovať, lebo on je schopný ísť do extrémov - lebo vraj nebude šetriť na vlastnej žene....
8. feb o 22:39  •  1 dieťa  • Odpovedz

pas užívateľa
 marel, ja som si myslela, ze uz o takomto case budem chodit do prace, ale zmluva nikde, tak nic, ja to nehrotim, financie nas az tak netlacia, ale ja som chcela, lebo mam pocit, ze uz neviem fakt nic a ked sa vratim, budem na tych ludi cumiet jak blba.
Katka je sikovna, ona vie, ze mama je tam stale pre nu, ale ze niektore veci musi zvladnut sama

chumka, tak, tak, ale ten bowling zajtra snad vyjde, uz sme aj kukali, ked kolko pytaju
8. feb o 22:47  •  1 dieťa  • Odpovedz

pas užívateľa
 tak sa majte, idem ja spat, dobru nocku vsetkym
8. feb o 22:48  •  1 dieťa  • Odpovedz

chumac (Česká republika)
pas užívateľa
  • Veronika1 mesiac
 Čaute. My sme mali ráno maratón. Denisko v noci spal celkom ok, aj keď buntošil asi od po 4 do 5, ale potiahol do 8. A to sme mali byť u zubárky o 9. Ale všetko sme stihli. Potom sme frčali ešte na nákup a na poštu. Rýchlo domov na obed. Vonku super počasie -6 a sneží
Denisko má zúbky v poriadku, a aj bol dobručký, pekne si nechal popozerať zúbky. Podľa doktorky nám v najbližšej dobe pôjdu 2 stoličky, čo aj ja sama viem a hrooozne sa na to teším Nádcha už naštastie trošičku lepšia.
Na obed mal Denisko lososa (z fľaštičky Sunarka) a celkom mu to aj chutilo. Som chcela skúsiť, lebo keď ho mal na vianoce, tak tým nebol nejak extrémne nadšený. Len pľul zemiaky, lebo boli veľké kúsky a hlavne tvrdé. Ale keď som mu popučila vidličkou tak spapal.

Musím sa pochváliť, Denisko sa vypýtal na nočník. Už viac krát. Príde, urobí taký zvuk eee, ako keď kaká. Tak ho dám na nočník a pekne sa vykaká
A dneska si doniesol z izby topánku. Tak mu hovorím: " kam patrí topánka?" a on si sadol a chcel si ju dať na nohu. No nešlo mu to, ale tyký bol zlatučký.
9. feb o 13:18  •  2 deti  • Odpovedz

chumac (Česká republika)
pas užívateľa
  • Veronika1 mesiac
 Marel, ty sa teda chystáš do práce? A kto bude strážiť Katku? TM? To bude pre teba veľmi náročné asi po tebe budú chcieť, aby si slúžila nočné...Ale ty to určite zvládneš.

Inak mňa MM včera zabil otázkou, že prečo Denisko nechodí do jasličiek Aj si sám na to odpovedal, že je ešte príliš malý. Tak som mu vysvetľovala, ako je to s rodičovským príspevkom atď. Neviem prečo by ho chcel dávať do jaslí. Ale som zauvažovala, či by som ho tam nedala, keď sa narodí druhé. Pre mňa by to bolo jednoduchšie. No asi nie na celý deň. Ale proti tomu je pár vecí: aby sa Denisko necítil odstrčený, odložený a potom nežiarlil na súrodenca. Ak by chodil len na dopoludnie, tak by som sa tam musela trepať 2x denne, aby som ho tam odniesla, priniesla. Bol by častejšie chorý, plus by mohol nakaziť aj bábo. Tak teraz neviem. Ale na tých 5 dní v mesiaci by to možno nebolo zlé, len neviem, či mi ho tam vezmú. Alebo by sa dalo zauvažovať aj nad súkromnou škôlkou. Uvidíme. Však času ešte máme dosť.
9. feb o 13:34  •  2 deti  • Odpovedz

pas užívateľa
 caute, my sme boli cvicit a prihlasili sme sa aj na plavanie, zaciname 5.3., tak uvidime.

chumka, ak by si tam Deniska chcela dat aspon na 5 dni, tak uz pomaly by si mala kontaktovat jasle, neviem, ako je to u vas, ale u nas Ti povedia, ze casu dost a nie je to pravda. A vraj pomaha, ked spomenies, ze si zdravotnicky personal . A hlavne by tam mal Denisko chodit skor, ako sa narodi babo, lebo potom by sa fakt citil asi odstrceny. Ale u nas beru na 5 dni az deti od 18 mesiacov.

Musim ist za drobcom, uz pol hodiny je v postielke a este stale sa mi spusta vysielacka. Tak ho idem skontrolovat
9. feb o 14:15  •  1 dieťa  • Odpovedz

pas užívateľa
 inak, kto ste na fb a mam vas, tak som vam poslala pozvanku do skupiny proti lietaniu miminiek, som pozerala aj ja tu reportaz na ct, hroza, kto si to chcete precitat, tak v kojencoch je na to diskusia a su tam aj linky na tu reportaz
9. feb o 14:16  •  1 dieťa  • Odpovedz

chumac (Česká republika)
pas užívateľa
  • Veronika1 mesiac
 Onli, aj tu berú až od 18 mes. a to bude mať Denisko v lete, to teda neviem, ako jasle fungujú cez prázdniny. A hlavne to už bude dosť tesne pred pôrodom. Musím to ešte nejak prebrať s MM a s mamou.

To lietanie miminek je niečo hrozné. Sme včera večer pozerali s MM na ČT diskusiu tej pani s šéfom pediatrickej spoločnosti. Ona očividne vôbec nevie, aké takáto manipulácia s dieťatkom môže mať následky a na mňa teda pôsobila ako úplne šibnutá ženská. Klasiký argument, môje dieťa takto cvičilo a nič mu nie je. To ma môže vždy poraziť z toho. Však jasné, možno 99% detí to prežije bez ujmy, ale čo ak 1% nie?
9. feb o 14:22  •  2 deti  • Odpovedz

pas užívateľa
 chumka, tu diskusiu som nevidela, ale isto bude na nete. Ja nechapem, teraz som citala jeden clanok, mala aj na SVK seminar, tak tvrdi, ze deti su z toho nadsene, ja som videla, ako tam deti placu hrozou, tak neviem. Aj my sme na cviceni s Matkom hojdali za nohy, ale to mal neviem kolko mesiacov a netriasla som s nim, ani nerotovala, len som ho otocila dolu hlavou a parkrat pohojdala zo strany na stranu. Ked som to videla prvykrat, tiez som z toho mala husiu kozu a Matkovi sa to ani moc nepacilo, takze sme to robili, len ked on chcel. A lietali sme tak, ze som si ho dala na plece, on lezal na brusku, drzala som ho za chrbatik a chodili sme dokola. Tak proti takemuto lietaniu nic nemam.
Okrem toho, bol navrh zakona, ze ked budu mamy s detmi triast, tak je to povazoovane za tyranie a toto je akoze ok? Fakt nechapem
9. feb o 14:50  •  1 dieťa  • Odpovedz

<< Novšie
>> Staršie
Pridaj odpoveď Pravidlá prispievania do fóra  Icon Rules

Reklama
Najprv sa prihlás alebo zaregistruj. Trvá to len chvíľku...
(Zavri tento oznam)