Odporúčame: Modrykonik.cz Mojasvadba.sk Modrastrecha.sk
Téma nie je OK

Vybralo si vaše mimčo šikovně den narození? (sk & cz)

Pridaj odpoveď  
<< Novšie
>> Staršie

jasmia (30, Česká republika)
pas užívateľa
Registrovala sa 19. marca 2009 na modrykonik.cz. Pridala 516 príspevkov a 6 albumov.
  • Justýna 24.9.200911 mesiacov a 2 týždne
  • Nela 24.9.20036 rokov
  • Adéla 4.3.199911 rokov
“Justýnka umí paci paci, holka moje šikovná:-).”
(Pred 1 mesiacom)
 Cimlík u nás taky rozdíl přesně 6 let a 3 minuty . Založíme klub ne?
8. feb o 18:47  •  3 deti  • Odpovedz

cimlik
pas užívateľa
Registrovala sa 25. októbra 2008 na modrykonik.cz. Pridala 241 príspevkov.
 Jasmia, tak vy jste lepší, u nás rozdíll 15 minut
8. feb o 18:54  • Odpovedz

brumdinka (30, Česká republika)
pas užívateľa
Registrovala sa 14. augusta 2008 na beremese.cz. Na modrykonik.cz pridala 1742 príspevkov.
  • Jiřík6 rokov
 holky to máte dobrý, jinak mě se takhle narodil synovec, segra se trefila přesně na mý narozky - minuty teda nevim, ale je mladší o 11 let než já
8. feb o 18:59  •  1 dieťa  • Odpovedz

cimlik
pas užívateľa
Registrovala sa 25. októbra 2008 na modrykonik.cz. Pridala 241 príspevkov.
 brumdinko, dělám si vždycky legraci, že jsme chtěli ušetřit peníze za 2 oslavy
8. feb o 19:24  • Odpovedz

kubaka (41, Česká republika)
pas užívateľa
Registrovala sa 22. augusta 2008 na modrykonik.cz. Pridala 2867 príspevkov, 2 albumy a 15 inzerátov.
  • Marián3 roky
  • Dan14 rokov
“Úsměv opilce a nealkoholické pivo”
(Včera)
 my máme dva - 19. února a 28. února. 11 let od sebe. Ale oslavy děláme dvě dva týdny po sobě. -Aby si to užili.
8. feb o 19:57  •  2 deti  • Odpovedz

senja (Česká republika)
pas užívateľa
Registrovala sa 3. októbra 2007 na beremese.cz. Na modrykonik.cz pridala 679 príspevkov, 2 albumy a 4 inzeráty.
  • my angel Gabriel1 rok a 2 mesiace
“Maly nam uz tyden skoro neji, uz nevime jak dal! Je pohubly a protivny, lzicky odstrkava, hrozne si vybira, kase neji absolutne. Uz tyden neveceri... Vite co s tim? :(”
(Pred 1 mesiacom)
 Nas prcek se narodil na statni svatek - 6.7. Pokud bude zit v CR a statnii svatky nezmeni, vzdy bude mit volno na oslavu
8. feb o 20:02  •  1 dieťa  • Odpovedz

rozi.nka (25, Česká republika)
pas užívateľa
Registrovala sa 29. júna 2008 na modrykonik.cz. Pridala 1131 príspevkov, 2 albumy a 17 inzerátov.
  • Matěj10 mesiacov a 3 týždne
“10 měsíců a 10,80kg :-D”
(Pred 3 týždnami)
 Já jsem si přála rodit v pátek, abych byla v úterý doma a neutekla mi ani jedna Ordinace
No, stalo se Ráno mě chytly bolesti a za osm hodin byl malý venku, žloutenka nebyla nijak extra takže nás v úterý ráno vyexpedovali domů, přesně podle plánu
8. feb o 20:30  •  1 dieťa  • Odpovedz

miracle
pas užívateľa
Registrovala sa 23. júla 2005 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 229 príspevkov.
  • Syn má 2 roky a 2 mesiace
 nas si vybral celkom pekne 26.6. Ale hlavna vec je, ze moja planovana sekcia pockala, kym manzel prileti 2000 km za mnou. Den predtym som sa nezmestila do programu. Uff, letenky bookoval par mesiacov pred porodom a som rada, ze to stihol
8. feb o 20:48  •  1 dieťa  • Odpovedz

emily3 (okres Bratislava)
pas užívateľa
Registrovala sa 6. septembra 2006 na modrykonik.sk. Pridala 3652 príspevkov.
  • Lucka1 rok
  • Miško2 roky a 8 mesiacov
  • Marek5 rokov
  • Monika8 rokov
 tak moje deti si vybrali teda narodili sa na termin....prva a druhy v noci..skoro rovnaky scenar..odtiekla mi voda a utekali sme do porodnice..
treti sa narodil v den, ked som isla do poradne, rovno si ma tam nechali, tak to bolo fajn, lebo starsi boli v skolke a potom ich zobrala babka...a stvrta..sa narodila teraz v auguste, bola som sama doma s detmi a v ten den manzel bol akurat mimo Bratislavy..lietal po Slovensku....ked mi zacali kontrakcie ( tajne spm dufala, ze su poslickovia, kedze do terminu som mala tyzden a pol..) som odviezla deti k mojim rodicom a tam som cakala co z toho bude...a ked kontrakcie silneli a boli cca 4min, volala som zachranku...prisli pomerne rychlo a ked sme dosli do porodnice, som bola uz na 8 a mala sa uz pomaly tlacila von..pustili mi vodu ( to mi prvy krat praskali vodu v nem.) a mala uz bola vonku...manzel to nestihol, prisiel az hodinu po porode.
8. feb o 20:49  •  4 deti  • Odpovedz

silvik (Česká republika)
pas užívateľa
Registrovala sa 26. januára 2007 na modrykonik.cz. Pridala 1234 príspevkov a 4 albumy.
  • Markétka3 roky
  • Barunka5 rokov
“.. chystáme se na zápis do školky...”
(Pred 4 mesiacmi)
 Tak moje první dceruška se narodila na velikonoční neděli...... ve čtvrtek mě přijali s tím, že se už něco děje, v neděli ráno jsem se probudila, vstala z postele a praskla mi voda... začala jsem rodit... zrovna tak, jak jsem si to celé těhotenství přála... být vyspaná, plná síly Tatík se zrovna chystal pustit do sádrokartonu na baráku, takže to prý uvítal, protože se mu do toho nechtělo Porodnice byla 1,5 hodiny cesty, zvládnul to bez problému a byl mi velkou oporou
Druhé dcerušce jsme datum narození vybrali společně s porodníkem, byla totiž plánovaný císař Tatík nechal prvorozenou dcerku u babičky, ale protože nebyla na hlídání zvyklá, nechtěla ho pustit, takže přestože věděl předpokládaný čas porodu, dojel na poslední chvíli, když už se mě chystali rozříznout
8. feb o 20:57  •  2 deti  • Odpovedz

dadulaa (okres Považská Bystrica)
pas užívateľa
Registrovala sa 26. januára 2009 na modrykonik.sk. Pridala 853 príspevkov a 2 albumy.
  • Jakubko *23.7.2005*5 rokov
 môj malý sa narodil v sobotu ráno asi po 5 hodinách od 1. kontrakcie, aj keď voda mi praskla už skôr a vybral si deň tatinových narodenín, takže oslavujú spolu narodky
8. feb o 21:06  •  1 dieťa  • Odpovedz

zelmirka1 (okres Žilina)
pas užívateľa
Registrovala sa 24. októbra 2008 na modrykonik.sk. Pridala 2441 príspevkov, 1 album a 10 inzerátov.
  • Miško1 rok a 11 mesiacov
 deticky si vyberaju svojich rodicov aj den narodenia, ale urcite nie den v tyzdni, proste si vyberu spravny cas teda datum, hodinu a podobne. Cisarsky rez je samozrejme planovany ale aj vtedy babo si to proste tak vybralo a osud to zariadi aby to tak bolo, prave den a hodina narodenia su velmi dolezite pre dalsi zivot aky budeme.
Babo necaka ci to tatino stihne, bud to vyjde a mal tam byt alebo nie a nemal. Aj ked sa to nezda zvycajne je tak spravne.
8. feb o 22:10  •  1 dieťa  • Odpovedz

strapco13 (okres Galanta)
pas užívateľa
Registrovala sa 17. novembra 2007 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 4197 príspevkov a 2 články.
  • Matej /09.11.2009, 3600g, 51cm/presne 10 mesiacov
 nam termin vybral doktor..prenasala som tak rozhodol ze pondelok 9.11.2009 mam prist na vyvolavacku..no tak sme prisli, ja nic necitila..a ze otvorena na 4 cm ..takze drobec suhlasil s terminom, ktory zadal dr a mamine nemuseli nic vyvolat, vyliezol sam, a dobrovolne,.. a hlavne rychlo
aj nabuduce by som take brala...ziadne stresy, ze odtiekla voda, ziadne kontrakcie o polnoci..no ale uvidime
8. feb o 22:43  •  1 dieťa  • Odpovedz

fender (Česká republika)
pas užívateľa
Registrovala sa 17. júna 2008 na beremese.cz. Na modrykonik.cz pridala 1923 príspevkov a 1 album.
  • Michal11 mesiacov a 1 týždeň
 to naše trdlo se narodilo 14 dní před termínem, takže má jeden den svátek a hned deuhý den narozeniny
8. feb o 23:27  •  1 dieťa  • Odpovedz

esssi (Česká republika)
pas užívateľa
Registrovala sa 23. marca 2009 na modrykonik.cz. Pridala 2157 príspevkov a 2 albumy.
  • Lukáš5 mesiacov a 2 týždne
  • Štěpán3 roky
  • Ondřej4 roky
 Jasmio týjo tak přesně tohohle se bojím
9. feb o 07:16  •  3 deti  • Odpovedz

kristi (29, Česká republika)
pas užívateľa
Registrovala sa 7. júla 2005 na beremese.cz. Na modrykonik.cz pridala 8753 príspevkov a 4 albumy.
  • Mia 7.2.20073 roky
 jj, jasne, ze jo. Mne se Mia narodila uplne perfektne 7.2.2007 za 2 minuty 7 hodin vecer.... ja si prala bud tohle datum nebo 2.2., tak se teda holka sikovna pekne trefila
9. feb o 07:44  •  1 dieťa  • Odpovedz

esssi (Česká republika)
pas užívateľa
Registrovala sa 23. marca 2009 na modrykonik.cz. Pridala 2157 príspevkov a 2 albumy.
  • Lukáš5 mesiacov a 2 týždne
  • Štěpán3 roky
  • Ondřej4 roky
 No děvčata, máte šikovné dětičky
9. feb o 07:51  •  3 deti  • Odpovedz

rehos (Česká republika)
pas užívateľa
Registrovala sa 9. októbra 2007 na modrykonik.cz. Pridala 1523 príspevkov a 3 albumy.
  • Marie Tereza1 rok a 11 mesiacov
  • Filip9 rokov
 Naše Maruška se nám narodila přesně na den 5.výročí,ikdyž týden po svém svátku a chyběly dvě hodiny aby to bylo přesně na hodinu našeho seznámení,19.9 jen škoda že to nebylo 2009 ale 08
12. feb o 08:24  •  2 deti  • Odpovedz

rehos (Česká republika)
pas užívateľa
Registrovala sa 9. októbra 2007 na modrykonik.cz. Pridala 1523 príspevkov a 3 albumy.
  • Marie Tereza1 rok a 11 mesiacov
  • Filip9 rokov
 Jo a zapomněla jsem říct že to byl i stejný den jako našeho seznámení,pátek
12. feb o 08:26  •  2 deti  • Odpovedz

leka323 (okres Prešov)
pas užívateľa
Registrovala sa 13. novembra 2009 na modrykonik.sk. Pridala 132 príspevkov.
  • 1. syn5 rokov
  • 2. syn7 rokov
 Tak tí moji sa narodili vo štvrtok obaja, jeden 19.9 a druhý 16.6, sesternicin chlapec je 18.8 a kamoškin 17.7.
12. feb o 08:46  •  2 deti  • Odpovedz

monicka32
pas užívateľa
Registrovala sa 12. apríla 2008 na modrykonik.sk. Pridala 53 príspevkov.
 Moj synator si to zariadil teda dost blbo kedže išiel na svet o mesiac skorej tak 25.12.je 1sviatok vianočny a meno sme už mali vybrané Adam a tak ma aj meniny aj vianoce aj narodeniny takmer naraz Kedže išiel velmi nečakane tak už sme nechceli menit meno.Možno ked bude dospelí tak to ocení ale myslím ze ešte nam to aj vytkne niekolko krát
12. feb o 14:23  • Odpovedz

avion
pas užívateľa
Registrovala sa 30. marca 2007 na modrykonik.sk. Pridala 114 príspevkov.
  • Syn má 2 roky a 11 mesiacov
 moj syn sa narodil na manzelove narodky, a mali rovnaku porodnu dlzku a vahu.... iba 2 hod rozdiel
12. feb o 15:09  •  1 dieťa  • Odpovedz

monkula (28)
pas užívateľa
Registrovala sa 24. mája 2007 na modrykonik.sk. Pridala 15052 príspevkov a 1 album.
  • Dievčatko3 roky
  • Chlapček7 rokov
“Jarko dal gól na turnaji v Rakúsku...”
(Pred 1 týždňom)
 Pri oboch mojich deťoch sa mi začali kontrakcie v rovnaký čas, v noci, zosilnili sa okolo šiestej ráno, a Jarko sa narodil 18.17 Chiara 17.52 akurát že u jarka sa to začalo u nedele na pondelok a u Chiary zo soboty na nedeľu...
12. feb o 15:18  •  2 deti  • Odpovedz

zuzkalenka (27)
pas užívateľa
Registrovala sa 18. septembra 2009 na modrykonik.sk. Pridala 126 príspevkov a 1 album.
  • Lenka (8.8.2009) 2810g a 50cm1 rok a 1 mesiac
“máme zúbok 3 ks :)”
(Pred 1 týždňom)
 Moja dcérka sa narodila 8.8. takže celkom pekný dátum (presne v deň termínu vyrátaný doktorom) len škoda že rok narodenia je 2009 a nie 2008 ale čo už.
12. feb o 16:27  •  1 dieťa  • Odpovedz

maly_prcek (Česká republika)
pas užívateľa
Registrovala sa 3. marca 2008 na beremese.cz. Na modrykonik.cz pridala 471 príspevkov, 1 album a 3 inzeráty.
  • David11 mesiacov a 1 týždeň
 Syn se narodil na výročí svatby
12. feb o 16:34  •  1 dieťa  • Odpovedz

berenika39 (41, Česká republika)
pas užívateľa
Registrovala sa 2. septembra 2008 na modrykonik.cz. Pridala 3547 príspevkov, 2 albumy, 5 článkov a 1 inzerát.
  • Petr2 roky
  • Michal21 rokov
“už to z něj leze!!!! mluví! není toho moc, ale je to česky a hezky:-)))))”
(Pred 1 mesiacom)
 no náš prcek si to chudák nevybral, to já....upadla jsem,zlomila si brutálně kotník a musel na svět ...ale bylo to 16.8.2008, takže jsem vlastně upadla v dobrej den (bylo to v devátém měsíci, takže už byl ready ).
12. feb o 16:45  •  2 deti  • Odpovedz

metlonka (Petržalka, okres Bratislava)
pas užívateľa
Registrovala sa 12. januára 2007 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 123 príspevkov, 3 albumy a 14 inzerátov.
  • Filipkopresne 10 mesiacov
  • Lucinka2 roky a 10 mesiacov
“Zajtra nas s Luckou caka prvy den v skolke :o)”
(Pred 1 týždňom)
 Moje deti sa narodili v jeden den s dvojrocnym rozdielom. Je medzi nimi presne rozdiel 2 roky a 12 hodin.
Dcerka sa narodila 11:28 rano a syn 22:25 vecer Syn sa narodil o niekolko dni pred terminom.
Toto keby naplanujem...tak sa mi to nepodari
12. feb o 18:40  •  2 deti  • Odpovedz

sue (okres Banská Bystrica)
pas užívateľa
Registrovala sa 18. mája 2005 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 5300 príspevkov.
  • Martin2 roky a 8 mesiacov
 ...no keď som chcela otehotnieť, tak som na to mala len tri mesiace - moje najobľúbenejšie číslo je 8 a tak am veľmi tešilo, že sa malý narodí v roku 2008. Pri potvrdení tehotenstva prichádzalo do úvahy 5 dátumov - Nový rok , 4.1. kedy oslavoval môj starý otec 70.rokov, 8.január pretože to je krásny dátum , 9.1.kedy má narodeniny Mackov starý otec alebo bola varianta, že to potiahneme do 28.januára kedy má narodeniny moja maminka nakoniec si Macko vybral 8.január, kedy oslavuje sám a zároveň je to krásne číslo
12. feb o 18:46  •  1 dieťa  • Odpovedz

ellise (41, Česká republika)
pas užívateľa
Registrovala sa 30. júna 2009 na modrykonik.sk. Pridala 783 príspevkov a 1 album.
  • Tomáš7 rokov
  • Martina16 rokov
“Ach jo..... zase o rok starší”
(Pred 2 mesiacmi)
 dcera se narodila v pátek 31.12. výborné datum i důvod proč se řádně opít
u syna jsem se jako správná matka neosvědčila protože se narodil ve středu 11.9. ale zato v pátek u nás bylo vinobraní - opět příležitost ke slavení.

no a tak to bude napořád, pokud nezruší Znojemské vinobraní.
12. feb o 18:56  •  2 deti  • Odpovedz

<< Novšie
>> Staršie
Pridaj odpoveď Pravidlá prispievania do fóra  Icon Rules

Reklama
Najprv sa prihlás alebo zaregistruj. Trvá to len chvíľku...
(Zavri tento oznam)