nikolet_89 | Registrovala sa 29. septembra 2011 na modrykonik.sk. Pridala 1046 príspevkov a 32 inzerátov. Okres Bratislava. |
|
nikolet_89
Ahojte maminky urcite je vela z vas, ktore rozmyslaju ci platia "zakony" chute na sladke znamena - dievcatko a kysle -chlapec ?? ako ste na tom vy ??
|
|
|
 janka9898 | Registrovala sa 25. apríla 2010 na modrykonik.sk. Pridala 2019 príspevkov, 1 album a 7 inzerátov. Okres Žilina. |
|
janka9898
@nikolet_89 no ja sompri prvom teda pri chlapcovi praveze mala chute iba na sladke vokolady a tak a teraz by som len slane a same masko jedla takze uvidime co to bude.-)
|
|
|
 anjelicek26 | Registrovala sa 4. júna 2010 na modrykonik.sk. Pridala 19354 príspevkov. Nemecko. |
|
anjelicek26
dcerka - uplne nechutenstvo na cokolvek, do jedla som sa musela nutit, ked tak sladke +11,5kg v tehu
syncek - velka chut do jedla takmer non-stop, ale sladke som nemala v ustach cele tehu, "ujizdela" som na jahodach a mäse xixi +13kg v tehu
|
|
|
 nikolet_89 | Registrovala sa 29. septembra 2011 na modrykonik.sk. Pridala 1046 príspevkov a 32 inzerátov. Okres Bratislava. |
|
nikolet_89
ja zjem vsetko a to ma dost matie :D ale je pravda, ze na maso nemam chut vobec a sladke uplne zboznujem co som pred tehotenstvom moc nemusela...ale zas pravda je, ze jem kombinacie ako cesnakova pletienka s jahodovym dzemom a tak dalej
|
|
|
 katy1979 (33 r.) | Registrovala sa 6. februára 2007 na modrykonik.sk. Pridala 18063 príspevkov. Senec, okres Bratislava. - Marco má 2 roky a 10 mesiacov
- Sebastian má 5 rokov
|
|
katy1979
ja mam dvoch chalanoc a pri kazdom boli chute ine. pri prvom ziadne sladkosti prve mesiace mi smrdelo cerstve pecivo potom som bola schopna zit na cerstvom bielom chlebe s maslom a horcicou popr. vyprazany syr karfiol a tatarska. ryzu som nejedla dokonca.
pri druhom som bola sladkozrut a cokoholik a pri tretom tehu ktore ale nedopadlo dobre sa opakovala nechut na sladke
|
|
|
 sasena033 | Registrovala sa 18. novembra 2010 na modrykonik.sk. Pridala 4382 príspevkov. Okres Žilina. |
|
sasena033
no ja prve tehu najskor nechutenstvo do veskereho jedla...a potom kysle a slane......mam chlapca a teraz jem vsetko od radu strasne casto a vela sladkeho....to by som jedla nonstop apohlavie este nevieeme tak uvidime
|
|
|
 alenka600 | Registrovala sa 25. októbra 2010 na modrykonik.sk. Pridala 5300 príspevkov. Kosice, okres Košice. |
|
alenka600
no veru neviem, ja ked som zacinala tehotenstvo, tak som mala chut na sladke, potom uplne nechutenstvo, potom kysle....a cakam dievca
|
|
|
 dejka77 | Registrovala sa 10. septembra 2010 na modrykonik.sk. Pridala 602 príspevkov a 1 článok. |
|
dejka77
U mna sa chute nejako extra neprejavili, az asi okolo 5 mesiaca som zacala mat strasnu chut na sladke a to ma drzalo az do konca. A mam dievcatko 
|
|
|
 alca85 | Registrovala sa 17. júna 2009 na modrykonik.sk. Pridala 16467 príspevkov a 1 článok. Okres Trnava. |
|
alca85
dcérka - prvá polovica tehotenstva kyslé, od druhej väčšinou sladké
syn - od začiatku sladké

|
|
|
 moni | Registrovala sa 27. januára 2005 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 35438 príspevkov a 3 albumy. - Oliver má 1 rok a 2 mesiace
- Lea má 3 roky
|
|
|
|
|
 monika2606 | Registrovala sa 7. januára 2011 na modrykonik.sk. Pridala 1580 príspevkov. Handlová, okres Prievidza. |
|
monika2606
Ja som na začiatku nemala žiadne chute ledva som a najedla a teraz mám najradšej sladké a kyslé  tak sa môžem rozhodnúť čo to bude
|
|
|
 lumimi | Registrovala sa 31. augusta 2009 na modrykonik.sk. Pridala 1197 príspevkov. |
|
lumimi
@nikolet_89 u nás to bolo že chlapec žiadne chute, a teraz čakáme babu a mam chute na všetko a vždy iné.
|
|
|
 marikac | Registrovala sa 21. júna 2009 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 17672 príspevkov, 1 článok a 73 inzerátov. Michalovce, okres Michalovce. |
|
|
|
|
|
|
|
|
 pia22 | Registrovala sa 28. júla 2009 na modrykonik.sk. Pridala 1913 príspevkov, 5 albumov, 1 článok a 21 inzerátov. Okres Žilina. |
|
pia22
U mna to bolo vylucne sladke a je to chlap 
|
|
|
 lussy211 | Registrovala sa 7. júla 2011 na modrykonik.sk. Pridala 374 príspevkov a 51 inzerátov. |
|
lussy211
No čo ja viem, podľa mňa je to totálna hlúposť tá fáma s určením pohlavia podľa toho čo mi chutí, to ako keby som chcela podľa striedania nálad v tehu dobrá/zlá určiť akú budem mať dieťa farbu vlasov alebo očí 
|
|
|
 stvura | Registrovala sa 3. februára 2005 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 3566 príspevkov a 94 inzerátov. Palárikovo, okres Nové Zámky. |
|
stvura
Urcite blbost, ja to skor odhadujem podla intenzity ako mi je zle. So synom neskutocne od zaciatku tehotenstva, mohla som jest len cestoviny s omackou a syrom, ziadne sladkosti, velmi velka citlivost na vone, pachy {vracala som do 6 mesiaca tehu}. Pri dcerke mi uz tak zle nebolo, jedla som hlavne zeleninu a ovocie {vracala som len do 4 mesiaca tehu a len rano}.
|
|
|
 gazovicka | Registrovala sa 22. februára 2011 na modrykonik.sk. Pridala 1253 príspevkov a 19 inzerátov. Trnava, okres Trnava. |
|
gazovicka
ja som sice nemala chut na kysle, ale urcite nie ani na sladke.... skor slane jedla.... a vela ovocia a zeleniny mi zacalo velmi chutit, co som predtym teda tolko nejedla... ziadalo sa mi ... a bude to chlapec.... sladkemu som teda vela nedala...
|
|
|
 manittu | Registrovala sa 14. júna 2012 na modrykonik.sk. Pridala 176 príspevkov. |
|
manittu
neplati nic, ja som v 26t, chuti mi sladke-cokolady, keksiky, zmrzlina vsetko sladke, slane nemusim, kysle nemusim, brusko mam do bokou, pricom by mala byt dievka, no na prvom sone povedal dr, chlapec, na 3D sa ukazal jasne chlapec....
|
|
|
 helka193 | Registrovala sa 20. decembra 2010 na modrykonik.sk. Pridala 299 príspevkov, 2 albumy a 45 inzerátov. Okres Pezinok. |
|
helka193
no ja som počula tak a môžem aj sama na sebe potvrdiť pri chlapcovi : chute skôr jemného typu, mliečne výrobky, sladké
pri babe : jedlo ako pre drevorubača ( klobásky, tlačenka, mäsko na všeliaky spôsob ). 
|
|
|
 aduskatt | Registrovala sa 26. októbra 2010 na modrykonik.sk. Pridala 11423 príspevkov, 1 album a 7 inzerátov. Okres Trnava. |
|
aduskatt
mne bolo tak zle, ze jedine, co som do seba dostala prvych 5 mesiacov bol jeden rozok s maslom a sunkou, aj to som nanho nemala chut, ale nieco som zjest musela  ))
|
|
|
 blackcat8885 (25 r.) | Registrovala sa 2. októbra 2012 na modrykonik.sk. Pridala 575 príspevkov. Okres Košice-okolie. - Nicolas 3420g 50cm má 3 mesiace a 2 týždne
|
|
blackcat8885
Ja som mala v 7-8mesiaci strašne chuť na citrusy,stále som ich jedla a v 9mesiaci sladké hlavne čokoládu takže u mňa neplatí kedže som mala chuť na oboje a mám chlapca
|
|
|
 darka2001 (33 r.) | Registrovala sa 5. decembra 2012 na modrykonik.sk. Pridala 496 príspevkov. Košice, okres Košice. - 19. augusta 2013 čakáme bábo, pohlavie zatiaľ nevieme (28. týždeň tehotenstva)
|
|
|
|
|
|
|