Ako sa bránite proti bosorkám?

lusinda3
5. sep 2014

Mam rada veselych ludi. Sama sa za taku povazujem. Ale obcas pride niekto, kto zo mna dokaze vysat energiu tak,ze ma az hlava rozboli. Ako sa branite? 🙂

ematko29
5. sep 2014

@lusinda3 snažím sa takým ludom vyhýbať.Najhoršie ked ma takí ludia doslova otravujú to už neviem čo robiť.

stardust
5. sep 2014

tak, ze svoju svokru ignorujem, vyhybam sa stretnutiam s nou a som spokojna, lebo mi uz neodsava energiu a nepretazuje nervovy system.

riodejaneiro
5. sep 2014

To poznám moja babka je taká. Doslova z teba vysaje energiu, a potom som ako vypĺutá, nič sa mi nechce, a strašne ma bolí hlava. Snažím sa jej vyhýbať, ale stále sa to nedá.

mima4
5. sep 2014

@lusinda3

zaklad je pochopit tieto osoby a pochopit ich priciny spravania sa a ich motivacie...

Ide najcastejsie o citovy vampirizmus, napisala som o nom članok, takze ak chces, precitaj si:

https://www.modrykonik.sk/blog/mima4/article/citovy-vampirizmus-mwcjkb/

ivett1
6. sep 2014

@lusinda3 ja sa tiež snažím takým ľuďom vyhýbať na hony ...niekedy sa nedá, keď je to napr. kolega v práci 😅 ...tak to musím ísť doslova "rozchodiť" ...najlepšie niekde do parku, ale niekedy mi pomôže aj návšteva nákupného centra -divné, ale zaberie🙂 (asi sa znova "nabijem" z tých ľudí😀) len toto sa nedá, cez pracovnú dobu... 😝 ... tak aspoň si pobehám po schodoch ....😀

horana
7. sep 2014

@mima4 Pekny clanok, myslim ze vystihuje podstatu. 🙂

laskavocka
7. sep 2014

@lusinda3
Mne sa to nedavno stalo,ked som bola na zubnej ambulancii koli zubnej hygiene.Taka som odtial odchadzala slaba a bezvladna,ze mi trvalo niekolko hodim,kym sa mi vratila do tela energia.Mala som trasenie tela,slabe ruky a nemohla som ani chodit.Som pekna a staram sa o seba,tak mozno neaka zavist ..neviem.