Relácia Svokra

zdenka01
9. júl 2015

prosim vas pekne nepozna niekto rodinu ktora bola teraz v stredu na markize v relacii svokra? zobralo ma to a chcela by som sa nakontaktovat snimi dakujem

bonaqa2013
9. júl 2015

@zdenka01 ešte mi skús napísať na ktorej stanici to bolo, o ktorej a ja si to nájdem na internete.... ak spoznám - dám vedieť. Ešte napíš do televízie - či by ti nedali kontakt na danú rodinu....

monicm
9. júl 2015

@zdenka01 Kontaktuj priamo stanicu, možno to budú vedieť nejako zariadiť.

mata90
9. júl 2015

vraveli že z Dolného Kubína, sympatická mamina, no má to s detmi ťažké, tiež som pozerala

sulamith
9. júl 2015

@zdenka01 Ahoj, tato cast uz isla skor. Nie je to take aktualne. Mozno sa tam uz viacero veci vyriesilo 😉

lujziana
9. júl 2015

@sulamith ved písali,že je to premiera, aj dnes gizka bola v teleráne, že sú to nové časti.

sulamith
9. júl 2015

Bolo to odvysielane 6.7. ? Pretoze ja pozeram markizu cez archiv a tato cast uz urcite isla. Tak neviem, mozno sa pomylili a do archivu nam supli staru cast a u vas isla nova 😉 🙂 Potom chyba serveru ..

loginexistuje
9. júl 2015

z Dolneho kubina mamina v socialnych bytoch 5 deti najstarsi syn 15 rokov ma 17 rocnu priatelku co caka dieta.

monicm
9. júl 2015

@sulamith Nepozerala som ani včera celú svokru a ani to, čo je teraz v archíve, ale z toho, čo som videla usudzujem, že sa niekde stala chyba. Včera bolo o žene, čo sama vychováva 5 detí, pričom najstarší (myslím 15 ročný) má priateľku, čo je už tehotná a viem toľko, že muž ju bil a tak sa s ním rozviedla.

sulamith
9. júl 2015

@loginexistuje tak to sa stala chyba na ich stranke a dali tam staru cast. Tuto som nevidela. Dufam, ze chybu markiza coskoro napravi.

zuzulos1
9. júl 2015

Aj mna napadlo,ze by sa im urcite nejake veci/vecicky zisli...ma to ziena veru tazke..

zuzulos1
9. júl 2015

A...btw...mala perfektnu postavu..po piatich detoch 🙂

loginexistuje
9. júl 2015

vecicky a vybavu pre male dostali od svorky Gizky... 😉 ale teda ma to tazke velmi tazke ta zena... ta mlada by jej mohla viac pomahat s tymi detmi ...

sardinka333
9. júl 2015

@loginexistuje suhlasím - mladá si vala šunky doma na posteli a živi ju priatelova mama a ona milosť pani ani nemá zaujem chodiť do školy - ani individuálne. Zlá som, ja viem...ale ked som počula z ust tej utrapenej maminy, že je ochotná ťahať 16tky aby ,,sa malinké malo dobre, nič nechýbalo,, tak je mi jasné, že to bude mať ešte ťažšie. Mladí nebudu mať velmi snahu sa meniť, snažiť ked ich troška aj ta starostlivá mamina nenehá pocitiť zodpovednost za svoje konanie. Dievčine by som na rovinu povedala, doma sa mi valať nebudeš na posteli. Budeš chodiť do školy, dokončíš školu a najdeš si brigadu kedže cez den mama býva doma tak postráži. Mama chodí do roboty a mladá neuprace, nenavarí nepomoze? Je mi to luto že to takto musím povedať, ale vyrastaju z nich asociáli - niekto nám pomože, niekto nám dá, niekto bude na nás robiť a nenechá nás v štichu. Ja rada pomožem ale musím vidieť aj nejaku snahu...chapem, su to deti z rozvrátených rodín o to skor musia dospieť a zobudiť sa, že bez snahy a aktivity sa ich životy nikdy nezmenia.

natalym
9. júl 2015

@sardinka333 Veď ale skončilo sa to tak, že chodila do školy a dokončila si ročník, alebo tak nejako a myslím,že tam aj varila.Veď ale zase čo chceš od takého decka. Jej rodičia boli kde? Skryli sa ako potkany.
Im nie je trápne, že to nechali na tú mamu?

sardinka333
9. júl 2015

@natalym vieš čo ja chapem aj tu druhu stranu - pokial ma dcera klame, nechce posluchať pod mojou strechou (čo povedala mama aj babka) uraža sa za všetko, oduva, uteká..tak nech sa pači, nech ide ked si myslí že sa bude mať lepšie. Samozrejme vychova tých rodičov tiež asi nebola bohvie čo...ťažko sudiť, sama som ešte ,,nepreskákala,, a dufam, že toto ma s dcerami a synom nečaká... ale u nás ,,žádné crcání,, stať sa može kade čo, ved o tom je život a radi pomožeme ale nie štylom že mladí hniju na gauči, vyhuluju, vyžieraju a ja ťahám 12tky...tak to nee....Tak snad im to pomohlo a spamätali sa, zmena je vždy možná.

natalym
9. júl 2015

@sardinka333 Veď áno, ale nechať to všetko na tú mamu? ☹ Veď je to ich dcéra, čo vychovali to majú. Oni sa jej zbavia a ona sa bude starať, no ľahké to teda nemá.

petra7777
9. júl 2015

Ani si nechcem predstaviť, čo zase vyrastie z toho dieťaťa....deti plodia deti.....mladý ide trtkať, ani ochrana, ani ho***.....Mladá zrejme o antikoncepcii ani nepočula.....To čo je toto, do pekla?

monciky
9. júl 2015

ja som to pozerala dnes, mala som to nahrate, no a nevychadzala som z udivu, pani je zrejme dobra matka, len pri tych probelmoch a vsetkom okolo sa jej trosku deti vymkli, ale je vidiet ze sa snazi, pracuje, aj doma mala pekne...., to ze 15 rocny ma dieta so 17 rocnou, v prvom rade si myslim, ze za to mozu rodicia na oboch stranach, je to o vychove a o komunikacii...., postoj rodicov tej dievciny, ze ju vyhodili, nemyslim si, ze to je spravne, akoze nebola by som nadsena, ze mam tehotnu dceru, ale ked sa tak uz stalo, by som im pomohla..., jej mama rozpravala ze su s nou velke problemy, ale to dievca sa mi take nezdalo, som rada, ze som mohla vidiet aj takyto pripad a som aj rada, ze pani Gizka im vybavila ciastocnu vybavicku aj kocik....

petra7777
9. júl 2015

Toto prosím sú budúci rodičia, čo majú vychovávať dieťa....Je mi normálne špatne ☹ Mladý nabúchal cigaňu a vytešuje sa z toho ako dement.... všetci dokopy majú IQ 30 :( Ani som to nemohla dopozerať do konca, lebo ma skoro vystrelo....to už kde speje tento svet ???

zuzu_31
9. júl 2015

Každý mate svoj nazor beriem. Ale je tazko sudit.kto neprezije nieco take nevie. A nikdy nehovorte ze vam vasim detom sa to nemoze stat. Nikdy nikto nevie co mu zivot prinesie do zivota.

puchic
9. júl 2015

ze to pozerate..ved ta scvokla sama potrebuje pomoct a nie to aby ona radila niekomu 😀

daniaz
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mimasimi
9. júl 2015

@daniaz len tak pre zaujímavosť. Mladí sú ešte spolu a majú už dieťa? Je mi jasné, že to tam všetcia hrali, aj mama, kvôli tomu, šak dostane od Narkózy peniaze za vysielanie. nemusí byť zlá matka, ale ..... niečo mi tam stále nesedí

daniaz
9. júl 2015

@mimasimi samozrejme hrali.. mamu nekomentujem.. nesudim.. velmi detickom nadavala. Neraz ma volala suseda ci pocujem ako nadava deto do.. .Som zirala co bolo vysielane v tv. Ale nevyjadrujem sa k tomu. Nech kto chce pomaha. Len ja po tomto mam na tuto relaciu svoj nazor. Kiezby vsetko bolo ako ked tu bola Gizka. Ti dvaja su spolu a dietatko sa este nenarodilo.

mimasimi
9. júl 2015

@daniaz myslela som si. Lebo, ked ten malý nadával a s hrôzou hlase, sa pýtala, že kde to počul, tak mi bolo jasné, že od nej. Musí mať nervy v kýbli, keby nie,tak by si zaslúžila metál. Tí, čo sa skutočne trápia, tak do telky nejdú, lebo nemajú na to ani čas, ani pomysel, lebo sa skutočne trápia. A najviac sa trápia tí, ktorí sa to snažia najviac utajiť ....

daniaz
9. júl 2015

@mimasimi presne tak!!!! Vela veci zamlcala.. Super si to napisala.

applede
9. júl 2015

@daniaz a potom ze....pomahaj niekomu....

waspera
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
waspera
9. júl 2015

@daniaz tieto televizie a relacie na objektivitu trpia dost, emocie boli vzdy najlepsim obchodnym artiklom.