Čo znamená sen o mŕtvej babke?

mirkaandrej
22. dec 2014

Ahojte, v júli mi zomrela babka a odvtedy sa mi dost často s nou sníva, niekedy ze normálne čosi robíme, ze sme u nej, a niekedy ze sme tam všetci, a ze sa nám zjaví ako duch a ze sa s nou rozprávame....sú to pekne sny, nikto sa v tom sne nebojí...a hned po smrti sa mi snívalo, ze sme boli na pohrebe, na jej pohrebe a ona sedela vedľa mna, a smiala sa a druhý krát, ze sme boli na pohrebe nejakej zeny, a ona tam plakala...viem ze sa hovorí, ze by sa malo íst na cintorín, zapálit sviečku, ale zijeme v zahraničí, tak aspon symbolicky si zapálim občas doma sviečku...neviete, čo to môze znamenat?? Ze sa mi stále o nej sníva?? Dakujem.

pribinak
22. dec 2014

Nejaky ten kostol sa nájde aj v zahraničí, tak zápal sviečku tam a pomodli sa, poďakuj babke za všetko pekne a hotovo

janinah
22. dec 2014

pri najbližšom sne sa s babkou rozlúč,nech sa má dobre tam kde je teraz a že nech sa o vás nebojí,poradíte si....

dana_l
22. dec 2014

tvoja babka ta navstevuje aj potom co odisla na druhu stranu. zrejme ste si boli velmi blizke a vie ze jej chybas. mozno ti aj radi v sne ked mas nejake problemy alebo nevies ako dalej. ale moze to byt ozaj len ze ta navstevuje. ber to ako cosi pekne a specialne. nie kazdy ma takuto moznost - dalej byt v styku so svojimi najblizsimi ktori nas opustili.

deli06
23. dec 2014

moja sestra tiež mávala takéto sny s babkou,dokonca ju vo sne akokeby volala za nou,,,sestra sa zlakla,a povedala jej, že už nechce,aby ju viac navštevovala...odvtedy má pokoj,,,

danielle8
23. dec 2014

daj sluzit omsu za nu. Vravia ze ked sa mrtvy sniva potrebuje sluzit omsu za jej dusu aby jej bolo odpustene. aj mne sa dedko snival a hned to prestalo ako som dala sluzit omsu.