Správa Lunacek dostala v Európskom parlamente zelenú

oravese
4. feb 2014
7katka
4. feb 2014

hrôza 😢

digysa
4. feb 2014

@oravese Poviem ti presne, co si myslim............ EUROPSKA UNIA- najhorsia vec, aka sa mohla prihodit europanom od Druhej svetovej vojny. 🙄 🙄 🤐 🤐 🤐 😢

Len tolko k tejto veci

maminuska
4. feb 2014

@oravese teraz som to dočítala na facebooku a moja reakcia bola do pi..... To čo bude čakať moje, naše deti bude jedna veľká katastrofa. Po tomto nastúpi juvenilka.

adman
4. feb 2014

Toto vyžaduje konkrétne požiadavky na EU aby zabezpečili špeciálne práva pre manželov, rodičov, a kresťaniv. Ja mám chuť odsťahovať sa do Vatikánu a požiadať tam o azil s rodinou ako kresťanka, manžekla a matka.

oravese
autor
4. feb 2014

@digysa suhlasim.

samo_blaho
4. feb 2014

Dovolím si dať do pozornosti Slobodný vysielač, ktorý sa na svojej FB stránke venuje podobným témam (https://www.facebook.com/SlobodnyVysielac), taktiež majú svoje internetové rádio s archívom, kde sa dajú nájsť relácie o očkovaní, juvenilke atď..

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuhana2
4. feb 2014

som velmi smutna a sklamana

zuhana2
4. feb 2014

@maminuska mas 100%-nu pravdu, teraz nam budu brat deti, aby ich mohli davat homosom, ved uz prvy krok spravili-povinnost hlasit , ze kde su nase deti

zita19
4. feb 2014

Oni nemaju pravo na zivot podla svojho vedomia a svedomia? Len (vy) ti co vyznavaju tradicnu rodinu. Vsak aj vy zijete podla svojho vedomia a svedomia.

maminuska
4. feb 2014

@zita19 nie nemaju právo na to aby mali väčšie práva ako heterosexuáli, to nie je len o sobášení .

adeala
4. feb 2014

Nemám s tým najmenší problém.

oravese
autor
4. feb 2014

@zita19 vsak maju ale oni to svoje pravo povysuju nad pravo ostatnych a vacsine vnucuje svoje uchylne spravanie a vyzaduju to tolerovat.

zita19
4. feb 2014

@maminuska ja viem, ze nie len o sobaseni, zas aspon vseobecny prehlad mam... Ale trvam na otazke: Preco by nemohli VSETCI zit podla svojho vedomia a svedomia, nielen uznavaci tej jednej konkretnej pravdy?
@adeala ani ja...

adeala
4. feb 2014

@zita19 keď bude moje dieťa homosexuál, aspoň sa bude mať dobre 😅

zita19
4. feb 2014

@oravese Je uz davno vedecky dokazane, ze s homosexualitou sa jedinec uz rodi. To nie je o tom, ze sa tak rozhodol spestrit zivot. Ked sa moze narodit kratkozraky, takisto sa narodi homosexualny. Kratkozrakych s ich vadou akceptuje cela spolocnost. Homosexualnym majorita prava upiera.

maminuska
4. feb 2014

@zita19 ale ved nech žiju , ale je skutočne potrebné aby deti už v rannom veku vedeli že existuju homosexuáli , je potrebné aby zamestnavatelia mali osobitný prístup k homosexuálom , aby odbory mali osobitné prístupy k homosexuálom , aby si nemohla vyjadrit nesuhlas s homosexuálitou pod hrozbou trestného stíhania, je ptrebné aby si robili tie svoje duhové stretnutia a pochody , prečo by takto mala byt terorizovaná majoritná väčšina ?
Volá sa to pozitívna diskriminácia a skončíme tak ako s romami .

adeala
4. feb 2014

@oravese prepáč, ale poznám niekoľkých homosexuálov a sú to veľmi slušný ľudia a nevidím problém v tom, aby sa mali dobre. A to, že sa budú mať lepšie, než ja? A čo ako? Ja som so svojim životom spokojná a nepotrebujem riešiť (ne)šťastie cudzích! Mimochodom ani jeden z nich by si nedovolil napísať niečo také, ako ty mne do krátkej správy! "oravese: napiste do EU ti to vyriesia a daju jej dieta na adopciu nejakemu pedofilovi a ma pokoj."

oravese
autor
4. feb 2014

@zita19 ake prava im upiera?to mi prosim vysvetlite ake????

bosoriak
4. feb 2014

@zita19 To este nevies? Monopol na rodinu ma krestanska cirkev. Ta ma svoju predstavu, ako sa ma zit, vsetko ostatne je neakceptovatelne. Je mi z toho niekedy smutno, nastastie uz mi je to vacsinou na smiech. Ale neviem si ani predstavit, ako by mi bolo, keby particka netolerantnych ludi rozhodovala o tom, ci mozem alebo nemozem vychovavat svoje dieta a ci mozem alebo nemozem zit s clovekom, ktoreho milujem. Pre mna desiva predstava. A ze 21. storocie.

maminuska
4. feb 2014

@zita19 prosím definuj aké práva su upierané homosexuálom ?

oravese
autor
4. feb 2014

@adeala myslim ze riesit veci ze im zavidim ze sa maju lepsie alebo nieco je uplne bezpredmetne, ide tu nie o mna ale o nase deti a ich buducnost nesuhasim s tym aby zakladne ludske pravo bolo pravo na potrat, aby LGBTI mali vacsie prava ako my ostatni, tak nech je to rovnocenne preco by mali byt vsade zvihodneni? preco by som mala akceptovat pedofilov? to je podla vas normalne? ved keby boli sami homosexuali tak ani vy tu nieste a kto bude rodit deti homosexuali?

mima4
4. feb 2014

@bosoriak
upiera niekto homosexualovi zit vo vztahu?
upiera mu niekto vychovavat vlastne deti?

oravese
autor
4. feb 2014

@bosoriak ak mozem k tej krestanskej Cirkvi ja niesom krestanka a zastavam si tradicnu rodinu, tak co tvrdite nieje pravda, ak chce niekto zit v homosexualnom zvazku je normalne podla vas a ak chce nieko zit v usporiadanej rodie to uz nieje normalne????

mima4
4. feb 2014

@zita19
Vacsina homosexulov sa stala nimi pocas zivota, najcastejsie to bolo sex. zneuzivanie v detstve, velmi skory sexualny zivot + vplyv pornografie... Vela homosexualov su zraneni ludia z rodiny...neboli prijimani ako deti... a preto sa im narusila aj ich sexualita.

Homosexualita nie je normalna a prirodzena, uz len to, ze aj telesne sme stvoreni tak, aby sme do seba zapadali (muz do zeny 😉 )

ammellia
4. feb 2014

Nemam s tym ziadny problem.

zita19
4. feb 2014

@maminuska a kedy sa to maju dozvediet? Uz prvaci po sebe vykrikuju. Teply, teply!! bez toho aby vedeli o com melu. Ked uz poznaju toto slovo ako nadavku, mali by vediet aj jeho presna vyznam a ma im to byt vysvetlene na aktualnej urovni ich chapania.
A ked je trestne znevazovat jedinca za jeho rasovy povod, pohlavie, nabozenstvo, telesne alebo dusevne zdravie (a nezdravie)... tak je jasne, ze ma byt trestne aj toto. Opakujem, ze homosexualitu si clovek nevybera (ako napriklad nabozenstvo a ani to nie je dovod na znevazovanie) takze nema byt za nu diskriminovany.
A ked mohol byt Pochod za zivot, kde sa vyjadrila jedna skupina, moze byt aj Duhovy pochod. Pokial viem, na Duhovom neznevazovali vase sposob zivota, zato Pochod za zivot sa tymto pochvalit nemoze.
Opat opakujem, bojujete proti ludom, ktori si svoju sexualnu orientaciu nevybrali. Oni s nou dosli na tento svet. Budete raz bojovat proti pravam nas s ocnymi vadami?

zita19
4. feb 2014

@maminuska adoptovat deti, napriklad...

adeala
4. feb 2014

@oravese čo má homosexualita a pedofília spoločné, prosím ťa? A čo to má spoločné s tým, že sa prestanú rodiť deti? To ako myslíš, že teraz všetci budú homo? Mne sa to úprimne nechce rozoberať, len som napísala, čo si o tom myslím a na to si sa pýtala, nie?

oravese
autor
4. feb 2014

@zita19 a to s tym vedecky dokazanym je riadne diskutabilne, pretoze ked robil Alfred Kynsey vyskum o homosexualoch a o tom ze si chceli strasne medicinsky dokazat ze je to vrodene, si precitajte ako robil tieto vyskumy, tak sa vam bude chciet vracat.so 4 mesacnymi babatkami a kadekym na kadecom. a to ze to vyskrtli ako chorobu s medzinarodnej klasifikacie chorob je tiez diskutabilne, preco to vysktli a kto si to ziadal.