Zážitkové darčeky. Už ste niekedy objednali?
uzisito
Objednavali ste nejaky darcek pre niekoho podobneho rázu? Co to bolo a aky ste mali uspech? Rrozmyslam nad offroadom pre muza.
Perfektná stránka, ani som netušila, že také niečo existuje. Paráda!!!!!!!!!! Môj drahý bude mať meniny a narodeniny. To bude prekvapko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Už žiadne voňavky a tričká!!!!!!!!!!!!!! 😀
Tak to je super link. Na budúci rok bude mať manžel 30 a jeho sen je raft a jazda v teréne. Len sa neviem rozhodnúť, či offroad, alebo buginy. Tak má zmáknutý, keďže je vojak a čo to už na tanku najazdil. Už som pozerala možnosti v Európe a netušila som, že aj doma také niečo máme. Zrzulka, zaslúžiš si medailu 🙂
my sme mali rezervovaný let balónom, ale máme smolu.. nevyšlo počasie a v pondelok už odlietame ☹
stranka je fakt zaujimava, to je vyborny napad. urcite viem, ze u draheho by tiez viedla F1 😀 nebyt teda tej ceny 😝 ale inak je to tam vcelku cenovo dostupne, co je super!!
je viacero stranok podobneho razu ale tato ma celkom prijatelne ceny. ja som rezervovala ten offroad nech sa chlapec vyblazni🙂. zajtra by mi to malo prist🙂) tak som zvedava co na to muz. 🙂 Ci som dobre strelila. on je na adrenalin ale skor padaky,skoky a podobne zalezitosti. To najprv musim nasporit. 🙂 Mne by sa pacila ta stihacka pre neho ale 26 tisic:( budem musiet dlllllllllllho setrit🙂
zrzulka bomba stranka, nemozes uviest aj tie dalsie, resp. ako si to hladala, pod akym slovom?
ak mate niekto nieco na 60 tku pre muza ftipne nie stripterku ale nieco fakt bomba prosim pomozte
no..nie je to presne zazitkovy darcek, ale ponukaju ho tiez tie firmy predavajuce zazitkove darceky.. ja som mojmu mangelikovi na posledne narodky kupila pozemok na mesiaci..s vyhladom na zem.. 😀 daju sa kupit vo vselijakych cenach /podla mnozstva/ 😎 - darovala som s komentarom ze take pozemky este nemas.. 😉
ja som môjmu drahému kúpila na vianoce bagrovačku 😵 on je "stavbár" 😅 rehtal sa ako kôň 😀 tešíme sa na výlet, keď zem odmrzne, ideme bagrovááááááááááááť 😀
emeje ahoj pozerala som ale nic som nenasla ☹ stripterka by nepresla a brusne tanecnice no neviem, ze ci je to ftipne ,,, 😅
Inak uz to mas za par 😉
Mame sme prave so sestrou na 50-tku darovali cokoladovu masaz a malovanie na hodvab, po com veeeelmi dlho tuzila 🙂
my sme mamine na 50tku darovali skrášľovací pobyt v kúpeľoch v rajeckých tepliciach 🙂
ahoj mimicka
ehm; odvykacka v Tatranskych kopcoch typu
mozes zafacit, ked vydes na tento kopec... 😉
lindda, čo tak nejaký horolezecký výcvik? 😕 alebo výstup na gerlach alebo také niečo 🙂
Víkend na Téryho chate 🙂 alebo v tom hoteli na Lomnickom štíte, vraj je to tam super 🙂

fuuuha, zaujímavé 😀 idem to preštudovať 😝