Odporúčate zdravú fľašu?

lejlla
2. apr 2014

chcem sa opytat,ktore pouzivate a mate skusenost so zdravou flasou,je naozaj taka super ze nesmrdi,dobre sa umyva atd...?
vdaka za kazdy nazor 🙂

lucinddas
2. apr 2014

Mne sa vzdy tie cucatka zle cistia, osvedcila sa mi flasa z tupperware.

beruska9561
2. apr 2014

my ju máme, používame ju vždy na cesty, je pravda, že nesmrdí, hoci tam nechám čaj dva dni, po umytí nič necítiť. Umýva sa fajn, len musíš použiť kefku s dlhšou rúčkou, aby si dočiahla na spodok. Deťom sa z nej dobre pije. Ja som spokojná a vrele odporúčam. Používa ju moja 5,5r. dcéra, neter má 2roky a tiež ju používa bez problémov.

dush
2. apr 2014

Neviem ako je táto značka.Používame fľašu sigg,som spokojna.Nesmrdi,ale pijeme len čistú vodu.V zime tam bol párkrát čaj.Dobre sa umýva a je odolna voči pádom.Máme ju tretí rok.

luciole
2. apr 2014

Na tom sosaku sa paci plesniam,neda sa to umyt,o chvilu je to cierne :-\ samotna flasa mi nesmrdela. Termoobal prakticky bez efektu

marcelatje
2. apr 2014

Ja zdravú fľašu mám, aj keď nie plastovú ako sú na obrázku a som spokojná. Podstatné je načo ju potrebuješ. Pre menšie dieťa nie je veľmi vhodná, teda za predpokladu že ešte nepije z takého sosáčika aký bežne tieto fľaše majú. Väčším deťom je to asi jedno, ide skôr o dobrý pocit matky že sa deťom do nápoja neuvoľňujú škodliviny. Čo sa údržby týka je v pohode a nie fľaša nesmrdí.
Inak moje netere majú fľaše ako sú na obr. vyššie a tiež spokojnosť.

quaxi
2. apr 2014

Mame ju, pije sa z nej dobre, umyvam ju zakazdym v umyvacke, takze je aj stale pekne cista a nesmrdi. Ale ak ju zle zavries, tak ti bude presakovat, takisto ak das dnu bublinkovy napoj. Odporucam kupit do zasoby viac nahradnych sosakov, nase deti ich za par mesiacov rozkusali, lebo flasu vacsinou otvarali zubami.

danielita111
2. apr 2014

Zdravim,moja skusenost je pozitivna,mame dve flase tu cervenu s vilou a maly taku ciernu.Tu nosi do skoly,na trening.Este sa mi nestalo ze by tam malinovka,caj smrdeli a to aj vtedy ked ju maly obcas zabudne v aute a umyjem ju az rano.Dokupila som si k nim nahradne sosaciky lebo mala to rada kusala.Mam aj tie termoobaly a ked som v zime naliala teply caj tak taku hodinku mozno viac bol teply.Ja odporucam.

yesno22
2. apr 2014

aj ja som spokojná ... dá sa pohodlne umyť ručne aj v myčke...sosák mi ešte ani raz nechytila pleseň, máme ich cca 10m ... termoobal v zime poslúžil aspoň na to, aby synovi čaj úplne nevychladol po ceste do školy 🙂

adena7
2. apr 2014

Baby a kde sa da kupit?

katrinka8
2. apr 2014

Aj u nas spokojnost 🙂

careamell
2. apr 2014

Ja ju umývam v umývačke, žiadne plesne, nesmrdí, najlepšia kúpa...ale viem, že kamošky, ktoré umývačku nemajú, tak im toľko nevydrží....

horana
2. apr 2014

Nemam dobre skusenosti s flasami s uzkym sosakom, do ktoreho sa neda dostat a tym padom sa neda vycistit a skontrolovat ci nezatucha, prip. ci tam nie su plesne. Preto vzdy skor so sirsim hrdlom. Naposledy som kupovala tu a spokojnost:
http://www.bagabaga.sk/flase-equa-600-ml/c-1569/
syn si vybral tuto: http://www.bagabaga.sk/flasa-ecozz-h2o-600-ml/d...
a dcera tuto: http://www.bagabaga.sk/flasa-equa-dandelion-600...

annulikb
2. apr 2014

Ja tiež odporúčam fľaše typu http://www.bagabaga.sk/flasa-equa-dandelion-600...
u nás 100 % spokojnosť a to sú využité na maximum. Tiež na horúce nápoje. Ja by som volila tieto 🙂

sjuzocka
2. apr 2014

My mame zdrave flase pre vsetkych clenov rodiny a su super - ani so sosacikom nemame vobec problemy, inak cely sosacik sa da vybrat aj vycistit... takze ja odporucam, co mame flasu nerezovu, tak ta par krat spadla na zem a poriadne sa zdeformovala, aj farba sa olupala.. alebo si kup z kazdej :-P 🙂 ja som kupovala odtialto, maju dobre ceny a bleskove dorucenie: http://www.biobaby.sk/katalog/93_flase_pre_deti...

sissy27
2. apr 2014

mali sme, vyhodili sme... raz tam dcéra zabudla džús, odvtedy v nej všetko do dvoch hodín skvasilo, aj keď som ju umyla aj v myčke, aj vyvarila... sosáčik klasika - po čase čierny, vyčistiť je to nemožné, dokupovala som náhradný, ale po odporúčaní logopedičky už nikdy sosáčikové fľaše...

dzsiuka
3. apr 2014

Ja mám Safe Sippy 2 a som a som spokojná. Moja priatelka to kupila v rakusku, ale myslim ze uz to aj u nás dostat. Nebolo to lacné , cca 13 Eur ale stoji to zato :o)) Telo je z nerezu, vonkajsia cast pogumovaná. Dá sa pit z toho aj so slamkou, aj bez slamky a netecie to. No a má aj uská. Moj maly ako 8 mesany uz z toho pil.

martija
3. apr 2014

Tak mne sa tato flasa nezda absolutne nicim vynimocna od inych plastovych filas. Mame dve, obidve plesiveju, pokial tam nieco zabudeme, a samozrejme,ked to splesivie smrdi to. Pokial sme tam davali iba vodu a nezabudli vycistit nebol probem,ale to by nebol ani pri obycajnej flasi od jupika, pokial sa umyje, otovori. Je taka dobra ako hociktora ina plastova flasa, naozaj neni nicim vynimocna (ale to uz sa opakujem 🙂 )
Cisti sa ako aj ostatne flase, treba kefku,mne sa aj v tych zavitoch zbiera plesen, niekedy sa teda natrapime,aby sme to poriadne vycistili... ja uz by som ju viac krat nekupila...

stanislavao
3. apr 2014

baby, naco pouzivate tieto flase? ved kupim deckam balenu vodu, vypiju, mozem flasku 1-2x este pouzit a menim. taketo drahe flase kupovat, pachnu, plesne sa v tom robia. naco to je? moja osvedcena Rajec nesytena 3/4 litrova flaska, alebo 3 dcl flasna, nekvapkajuci sosak, alebo aj Lucka ruzova je tak balena s nekvapkajucim sosakom v 0,5l flaske. a ak by mi raz nieco vo flaske splesnivelo, skyslo, v zivote by som to doho viac dietatu pitie nedala, ale vyhodila by som to. neverim, ze sa to da precizne umyt. je to zajdene v tom plaste a bude to smrdiet uz vzdy. fuj. plast bude vzdy len plast, nech ho daju akokolvek drahy a akoze kvalitny.

simsalabim
3. apr 2014

Nam sa zdrava flasa neosvedcila, velmi zle sa cisti. Najlepsiu sksuenost mam s flasami zn. equa, tie sa super cistia.

phoebee1
3. apr 2014

Ja neodporucam flase Equa. Mame 3. Po prvom umyti v umyvacke schadza farba a po pade praskne na hrdle a tecie.

janage
26. jún 2014

pridávam sa k phoebee1bohužiaľ určite nie pre menších školákov - prvý stupeň - nám praskli dve fľaše. Prvá to bola šupa priamo na dlažbu tak ok ale druhýkrát v škole pri bežnej strkanici na dvore. Zliezanie farby mi nevadilo. Hrdlo na pitie super údržba. Ale ak praskne pri obyč. páde.... Pri väčších deťoch čo si dajú pozor može byť OK a tiež pri malých kde je pod dozorom rodiča. Mladšia dcéra 2,5 ju miluje má 400ml a všetko super. Najlepšia by bola kombinácia spodok nerez a vrch ako equa ak o takej viete prosím info 😉

izuskam
26. jún 2014

Pridavam moju skusenost, starsi syn ju ma vyse 2 rokov, nesmrdi, nechyta sa tam pliesen. Mladsia dcera( 2r. 3m.) ju ma asi mesiac a v pohode s nej pije. Ten sosacik sa da vybrat a pekne umyt. Flasa sa da vyvarat alebo umyvat v umyvacke. Daju sa dokupit sosaciky aj vrchnacik na sosacik. U mna spokojnost.

klincek
26. jún 2014

my mame equa flase, ale zatial len kratko, takze nemozem hodnotit. no fakt je, ze pre mensie deti sa nehodia, lebo nemaju sosak, ale vasi otvor, skoro ako klasicke plastove flase od napojov.
@sissy27, preco logoped neodporucil sosakovu flasu? u nas sice uspech aj tak nikdy nemali, ale ma to zaujima. tu mi uz neodpovies🙂, tak prosim IP, dakujem vopred.

luciaf13
14. sep 2014

mame tuto http://www.zdraveflase.sk/products/zdrava-flasa... a neodporucam, osem dni pouzivania a plesen aj okolo sosaka aj tesnenia aj vnutri. A to ju cistim podla navodu a odporucani......

chrumka84
14. sep 2014

My nekupujeme balene vody, takze sme flasu potrebovali. Mala nemala ani cumel a od pol roka vedela pit z pohara, takze som nosila zdravu flasu a poharik. Mam ju rok a pol a nesmrdi. Raz mi na nej vyrastla plesen, lebo som nerozsroubovala vrchnak pri umyvani. Takze ako kazdu vlasu ju treba denne umyt a nechat vysusit.
Tie sosacikive a slamkove sa mi nepacia kvoli hygiene. Videla som par zanesenyh a stacilo mi. Ja by som to fo ust nedala, nieto dietatu (take zanesene).

levandvel
14. sep 2014

My sme so zdravými fľašami maximálne spokojní.

lalus
14. sep 2014

@luciaf12 no presne túto pirátsku má môj starší už dva roky a absolútne bez problému... bez zápachu, znečistenia... som prekvapená. umývam ju v umývačke cca 2-3x do týždňa, ináč len v rukách pod tečúcou vodou. Pije z nej ale na 95% len čistú vodu.... sladenú či čaj tam má len výnimočne.
Až teraz som si povedala, že mu zoženiem novú, že ju má už dosť dlho, ale určite nie, preto že by som bola nespokojná, či bola fľaša nekvalitná.