Parný hrniec a mixér Avent

mirka1611
13. feb 2013

máte ho niekto ? ako ste spokojné ? trvá dlho kým sa tam v pare uvarí zeleninka ?

rusalinka
13. feb 2013

Ahoj, my to máme a je to super. Ako dlho sa to varí závisí od zeleniny - napr. mrkva 15 min, zemiak 20 min, mäsko tiež 20 min. Super je to, že nemusím nič navyše zašpiniť, len to prevrátim, rozmixujem a mám 🙂 Odporúčam.

januliatko111
13. feb 2013

@mirka1611 my sme ho mali a mozem ti ho rozhodne odporucit 😉 super vecicka, najma kvoli tomu co pise rusalinka, ze zaspinis len tu jednu nadobku, pripadne druhu, z ktorej krmis. Ja som to najprv ani nechcela ale potom som bola fakt rada ze sme ho kupili.

julllka
16. apr 2013

@rusalinka
@januliatko111 baby a dobre mixuje? Lebo ten avent mixer, bez parneho hrnca vraj nie je moc podareny. Rozmyslam nad tym parnym ale aby bol aj ten mixer kvalitny. Dakujem 🙂

rusalinka
16. apr 2013

@julllka ja sa sťažovať nemôžem, môj mixuje dobre 🙂 Dokonca sa mi aj podarilo stratiť nejakú súčiastku a aj tak mixuje 😀

januliatko111
16. apr 2013

@julllka ja som s nim tiez nemala absolutne ziadny problem 🙂

julllka
17. apr 2013

@rusalinka
@januliatko111 diki kocky 🙂

zuuzka
17. apr 2013

@mirka1611 Ahoj,ja ho tiez mozem odporucit. Nesmierne som ho vyuzila, aj teraz a to uz ma maly viac ako rok, mu v nom casto varim. Maximalne za dvadsat minut mas hotove jedlo. V zaciatkoch som robila kazdu surovinu zvlast, ale teraz uz naplnimmaskom a zeleninou, dam na dvadsat minut, dorobim prilohu a je hotovo. Je super, jedina nevyhoda, tym, ze je na tie prve prikrmy, je maly a nie na vela porcii. Ale zase je to fakt chvila, takze nie je problem aj kazdy den mat cerstve jedlo 🙂

luciahromadkova
17. apr 2013

My sme nemali, ale poskulovala som po vselicom. Dnes viem, ze staci obycajny nerezovy "parak" na knedle a lis na zemiaky alebo vidlicka. My sme dostali toto http://www.vybavicka.sk/produkt/lis-na-ovocie-a..., dobra vec a hlavne prenosna, ked potrebujete cestovat. Hrniec asi nosit nebudete, ale parak a lis lahko zbalite do tasky 😉.

mirka1611
autor
17. apr 2013

@zuuzka
@luciahromadkova vdaka baby, už ho dávno mám , je to neuveritelná pomoc, kazdy den zdravé čerstve jedlo, a aj s nim cestujeme stále , nie je velky, takze to nie je ziadny problem.

simca06022011
17. apr 2013

@luciahromadkova 🙂) fungujem rovnako, parny hrniec som zahodila do kosa po pol roku... :P kym som to vycistila islo ma vyrutit.. paracik si supnem do hrnca a naparim si tam vsetko 🙂))

erika_rika
26. apr 2013

@mirka1611 My ho máme tiež a sme maximálne spokojní. Moje skúsenosti s týmto mixérom a hrncom som spísala tu: http://www.overenedetmi.sk/parny-hrniec-a-mixer... plus je tam veľa fotografií z prípravy jedla týmto prístrojom.

S "parakom" sa to neda porovnat, lebo treba umyť parák, hrniec, a potom mixér a jeho súčasti. Pri niektorých mixéroch sa ich súčasti nedajú dať do umývačky. Navyše, v tom Avente si v jedlo uchováva aj tekutiny, ktoré pri paraku odtečú (a s ňou aj časť živín).

romkop
17. mar 2014

A este sikovna vec (moj zlepsovak), ked si to napojite na zasuvku s casovacom, tak mate pripravene jedlo ako pridete domov z vychadzky. Potom uz len otocite, za 10 sekund rozmixujete a mozete papat. Dietatko tak nehladuje a neplace 20 minut kym sa jedlo upari a pripadne vychladi... 🙂
Noz je naozaj ostry, zbytocne jedlo nepreparujete a zachovava si ziviny viac ako ked napriklad len varite vo vode...Odporucam...aj ked cena je podla mna zbytocne luxusna...kedze za 120-130 eur sa da uz aky robot kupit...

margerit
24. apr 2014

@erika_rika Chcem sa spytat ci Vam na tomto mixeri, ked ste ho kupili nesmrdeli plasty. Objednala som ho cez net a dnes mi dosiel. Zda sa mi, ze tie plasty su nejake zapachajuce aj po vyvareni. Na spodu mixera je napisane ze vyrobene v Turesku. Tak ci to nie su nejake lacnejsie plasty. Bojim sa ze sa bude nieco vyparovat do jedla. Dakujem za info

margerit
24. apr 2014

@romkop Chcem sa spytat ci Vam na tomto mixeri, ked ste ho kupili nesmrdeli plasty. Objednala som ho cez net a dnes mi dosiel. Zda sa mi, ze tie plasty su nejake zapachajuce aj po vyvareni. Na spodu mixera je napisane ze vyrobene v Turesku. Tak ci to nie su nejake lacnejsie plasty. Bojim sa ze sa bude nieco vyparovat do jedla. Dakujem za info

erika_rika
24. apr 2014

@margerit mala som tu cest stretnut sa aj s novym aj s pouzivanym. Ani jeden nesmrdel, ani novy. Podla mna firma AVENT si nedovoli pouzivat lacne smejdove plasty. Jedine co ze, pri uz pouzivanom bolo sitko zafarbene od mrkvy 🙂, ale to bolo len o vzhlade.

margerit
24. apr 2014

@erika_rika objednavla som ho cez jeden e-shop. Tak ma napadlo ci to nie je nejaka verzia z lacnejsich plastov. Na spodu je napisane vyrobene v Turecku. Vy tam prosim Vas co mate napisane?

erika_rika
24. apr 2014

@margerit ja som ho uz predala, ale skusim sa opytat kamosky, ze ci sa na neho nepozrie.

romkop
24. apr 2014

Nas mixer je tiez kupovany cez internet, tiez vyrobeny v turecku ale nijak nesmrdi. Mate mozno velmi citlivy nos, alebo treba nechat ten pach vyprchat. Plasty, ktore su v kontakte s jedlom su bez BPA, takze by mali byt bezpecne. Nebal by som sa tohu.
S pozdravom

Roman

erika_rika
24. apr 2014

@margerit takze kamoska sa tam pozrela, a je to vyrobene v turecku tiez 🙂

margerit
24. apr 2014

@erika_rika Dakujem za ochotu ... este som to skusala a to vlastne cele vnutro nasmradne ked sa zacne parit od toho bieleho uzavera. Ten pachne ako v cinskych obchodch. A este jedna vec, ze nakrabici nie je 0% BPA. Tak neviem, ale obavam sa ci nieco neunika dojedla, lebo to fakt pachne ... mame vela vyrobkov od philipsu a ziadny takto nepachne. Aj pestunku mam AVENT a super. Som sklamana, tak som sa tesila na ten mixer ☹

erika_rika
24. apr 2014

@margerit tak skus nieco vymysliet, a reklamuj to, alebo skus este najprv napisat oficilnemu zastupcovi na slovenku. Podla nasich skusenosti, taketo firmy si daju zalezat na reklamaciach, a pripomienkach. MOozno ta ubezpecia, ze je to ok, a ze to prevar s kyselinou citronovou, alebo podobne.

romkop
25. apr 2014
janulili
8. okt 2014

@margerit Tiez som sa nan moc tesila.mala som odporucania od kamaratok a to iste.smrdi mi to plastom.ked parim,tak citit od toho aj jedlo chutovo.viackrat som cely cyklus prebehla len vodou a stale to citit.ako to dopadlo u teba?

margerit
8. okt 2014

@janulili ahoj ...presne to iste ako pises. Vratila som ho a parila klasicky ako nase mamky na paraku 🙂. Uz mame rok a take nieco by som uz pri dalsom dietati neriesila ... su to vyhodene peniaze. Radsej kupit parny hrniec al. hrniec so sitkom a vybavene 🙂. Daj vediet ako to dopadlo u Teba

janulili
8. okt 2014

Mam teraz strach lebo som z toho malej dala.neovoniavala som to a az ked som to ochutnala mi to churilo divne a potom som zacala patrat po pricine. Este som dnes vyvarala aj s octom a nic.neviem ci sa to bude dat vratit,ale kazdopadne reklamujem a nechcem to uz ani vidiet.dnes som parila uz klasicky na sporaku.

janulili
8. okt 2014

@margerit Mam teraz strach lebo som z toho malej dala.neovoniavala som to a az ked som to ochutnala mi to churilo divne a potom som zacala patrat po pricine. Este som dnes vyvarala aj s octom a nic.neviem ci sa to bude dat vratit,ale kazdopadne reklamujem a nechcem to uz ani vidiet.dnes som parila uz klasicky na sporaku

margerit
9. okt 2014

@janulili ja som tiez raz dala malemu, ked som nevedela. Tiez som to vyvarala vela krat a nic. Stale to smrdelo. Vratia Ti peniaze urcite a ked nie napis priamo do Aventu a aj ja som tam pisala. Odkial si ho kupovala?

margerit
9. okt 2014

@janulili Inak ja uz ked som parila, tak to strasne smrdelo, ale nevedela som ze to ide aj do jedla. Az potom ked som ochutnala. Neviem ci su to nejake nepodarene kusy, lebo baby tu pisu ze im nic nesmrdelo. Poslala som aj manzela do elektra na kontrolu ci aj ostatne smrdia a vravel, ze presne tak isto.

janulili
10. okt 2014

@margerit Kupovala som cez mall.sk. Je pravda, ze mam dost citlivy nos, ale bolo to citit aj v jedle. Kamaratka, co mi to doporucila, to ma od svagrinej a vravela, ze to nesmrdi, tak som myslela, ze od novoty. Ale ked aj po opakovanom vyvarani a po octovej vode to bolo rovnake, ani trochu to neustupilo, koniec, nebudem nic riskovat. Nie je to o moc viac prace, ked to robim, tak ako nase maminky.

erika1811
10. okt 2014

Akurat som ho mala vyhliadnuty na malle.....tak radsej nebudem riskovat...sklamana som 😒