Poraďte dobré kojenecké fľaše

karinka01
25. jan 2013

Ahojte. Chcem sa opytat s akymi kojeneckymi flaskami mate dobre skusenosti? Ci obycajne alebo protikolikove s cumlom pripominajucim bradavku?

drobcek26l
25. jan 2013

My máme veľmi dobré skúsenosti s fľašami MAM sú síce antikolikové aj keď si myslím že nášmu to s kolikou veľmi nepomohlo jednoducho z toho musel vyrásť, ale sú veľmi pekné, maličkému sa z nej dobre pije a hlavne sa dajú rozobrať a dobre poumývať. A veľká výhoda je to že sa nemusia vyvárať vo vode, ale ich stačí dať do mikrovlnky a oni sa tak sami sterilizujú. A super je aj to že všade sa dajú kúpiť náhradné diely alebo cumlíky aby mali drobci všetko rovnaké. Náš vyskúšal aj cumlík MAM a potom už iný nechcel.

ivulik413
25. jan 2013

My máme Dr. Browns pochádza z USA dá sa v pohode kúpiť aj tu. Sú to antikolikové fľaš, ktoré nám doporučila gastroenterologička. Malá mala reflux, sem tam bolelo bruško.Dnes po 3 mesiacoch papania z tejto flašky ani jedno grckanie a bolesti bruška sú len minulosťou. Určite odporúčam a cenovo sú na tom rovnako ako tie ostatné ešte lacnejšie ako napr. Avent. A objednávaš zo slovenskej stránky, takže v pohode. Ja by som iné ani nechcela bo Avent aj Lovi vraj anitkolikové som zahodila preč.

karin1234
25. jan 2013

My sme nakupili kopu flasi ked sa syn narodil ale najspokojnešia som bola s flasami MAM, podla mna su super a dobre sa umyvaju.

katkatomas2
25. jan 2013

My mame flase Tommee Tippee a su super. Siroke, lahke, bez BPA a moja mala si ju vie od siestich mesiacov chytit aj jednou rukou pretoze je v strede trochu vytvarovana 🙂 odporucam.. a dudliky pouzivame Lovi 🙂

jarmillka
25. jan 2013

Aj ja som najviac spokojna s Tommee Tippee... Super flaštičky 🙂

oriesok
25. jan 2013

najlepšie fľašky sú od značky MAM.. ja som s nimi najspokojnejšia.. sú antikolikové.. a dokonca aj čajík alebo mliečko v nej vydrží dlhšie teplé..

karinka01
autor
29. jan 2013

a ake skusenosti mate so znackou AVENT?
a co sa tyka odsavacky mlieka su lepsie manualne ci elektricke?

simojka
29. jan 2013

my od narodenia používame sklenené,sú bez BPA,udržujú teplotu mlieka aj čaju dlhšie ako plastové.v nay elektrodom mali teraz dobrú akciu na sklenené fľaše a antikolikovým cumľom 🙂. A výbornou pomôckou na ohrievanie mlieka aj čaju je ohrievač fliaš a tam sa sklenená fľaša zmestí v pohode,lebo flaše z plastu majú rôzne tvary a potom sa tam nezmestia.

veronikani
29. jan 2013

Ja pouzivam flasky znacky AVENT a som maximalne spokojna a mam odsavacku znacky medela elektricku a je Velmi dobra

yoomi
20. sep 2013

@karinka01 Ahoj, v kratkos ti reakcia na iny prispevok ... myslim, ze podla vsetobecnych predpisov, kazda detska flaska musi byt bez BPA.
Skus si pozriet na YOOMI flasticku. Pomoze ti na cestach a na prechadzkach, lebo dokazde mliecko zohriat do 60 sekund a bez pouzitia elektrickej energie 🙂 Ma aj vela inych vyhod, takze musis si to sama zvazit 🙂

kocurikova1
10. aug 2014

Ja mam tiez yoomi a som nadmieru spokojna. 😀