Kde robia 3D ultrazvuk v Prešove?

mibi41
7. jan 2011

Ahojte, vie mi niekto poradiť kde robia 3D ultrazvuk v Prešove?
Ďakujem za odpoveď 🙂

anibas
7. jan 2011

na Požiarnickej - Gynstar

medyna
8. jan 2011

alebo aj v nemocnici uz robia 3D, sa mi zda ..... v Gynstare robia aj 4D 😉

moncyh
8. jan 2011

pri frantiskanskom kostole - dr. pall, 3D stoji 7e, dalsich 7 za foto, ak chces, a 4D, myslim, ze to stoji okolo 40e

mirka12011
8. jan 2011

gynstar a myslim ze aj doktor palo ci ako sa vola robi 3D

cathy77
11. jan 2011

preboha, len nechoďte k tieždoktorovi pállovi(gynstar)... to mi už je hviezda... od neho len kade ľahšie 😖

majuska83
6. feb 2012

ahojte.mozem sa pridat.ja som akurat zajtra objednana na ultrazvuk do gynstaru. kamaratky mi odporučali. vraj tam boli spokojne. ja som v 12. t.t. ale oni boli vraj pri neakej doktorke Vaškovej alebo tak neak.

daniela02
10. feb 2012

uz aj dr. palova ma samostatnu ordinaciu a tiez robi, nachadza sa v mucovi na kovacskej

adman
17. apr 2012

V Gynstare u Vaškovej na Požiarnickej som bol z manželkou v 18. týždni, cena 30eur, - milá, pekne komentovala všetko, čo sme pozorovali. Fotka v cene.

fitneskajanka
18. apr 2012

robi ho dr.Pal oproti frantiskanskemu kostolu akurat som sa tam bola pítat pred pár týždnami 3Dvideo ak by si chcela stojí 35eur, 3Dfotka 7eura tak si vyber neobjednáva sa robí na počkanie tak už si len vybrať... 🙂 a robí to aj doktorka Palova ale len fotky 3D a u nej to stojí 10eura video nerobí..

majkaj82
25. jan 2013

Ja som bola na ultrazvuku v gynstare, robila mi ho mudr. vašková a bola som tiež veľmi spokojná. Všetko vysvetlila, na moje otázky rada zodpovedala. Je to príjemná lekárka a má ľudský prístup. Už teraz sa teším na 3D, na ktorý som objednaná vo februári. Stojí síce 66 eur, no koľkokrát za život je žena "tehotná"?! Určite to bude skvelý zážitok pre mňa, manžela i moju dcérku.🙂)

tomiho24
20. jún 2013

Ahojte som od Kežmarku a tiež som bola na 4D ultrazvuku u Dr. Palla v PO bol veľmi milý všetko nám vysvetlil sme sa nasmiali lebo male nám neukazalo pohlavie tak si robil srandy ja som bola spokojná zaplatili sme 43 eur a teraz v pondelok idem ešte raz v 32. týždni tak som zvedavá 🙂

andreamamka
13. aug 2013

Ahojtee 🙂 chcem sa opytat ohladom tej P.Doktorke Vaskovej ci mi moze urobit aj video a ak ano tak za aky poplatok . DAKUJEM ;)

jackie17
13. sep 2014

Aktualne informacie o 3D v Presove? Dakujem 🙂

najstastnejsia1
26. sep 2014

@andreamamka no ja sa mám tiež objednať k pani doktorke Vaškovej, vraj 20 EUR stojí ultrazvuk.

mamicka21
18. mar 2015

Viete, aka je cena za 3d s fotkou v 30tt ? Len nie u Palla, dakujem 🙂

twillig
8. jún 2015

dievčatá, 3D v Gynstare v 20tt stojí 45eur a v potom čo sa týka prietokov tak to stojí 66eur. Akurát neviem či sa niečo dopláca ak chce ísť so mnou manžel na ultrazvuk?? Neviete niektorá?

petissiene
20. okt 2015

hojte,rada by som pridala moju skusenosť. Nie som pacientka dr. olejara ale kedže ma 4D ultrazvuk, objednala som sa k nemu na 2trimestrialny screening. Na takom screeningu by sa mali robiť merania kontrolovať orgány babatka... co sa stalo u Olejara: celych 30 minut sa mi snazil vyhotovit obrazky tvaričky babatka ale nič nevyšetroval,. jednoducho som sa citila ze som vo fotoaterliari a nie na vysetreni.. vypytal si 40 eur, bez dokladu, a odisla som bez lekásrkej správy pre mojho lekára. samozrejme som sa ihned objednala na odporučanie mojho lekara, do KE do Juhamedu k dr. Janovskému - a za rovnaký poplatok sme absolvovali podrobné vyšetrenie babatka . 2 A4- ky lekárskej správy pre mojho lekára a asi 40 obrázkov, aj videá z 3D ... NAOZAJ U OLEJARA JE 4D CISTY BIZNIS !

gugu56
12. mar 2016

Doktorku Vaskovu neodporucam. Tato doktorka si spravila z rodiciek busines. Klame a posiela ich na odber plodovej vody amniocentezu. Robi to preto,lebo ma z toho podiel. Ked som k nej prisla este ani sono nerobila a uz mi navrhla amniocentezu. Kedze vsetko bolo dobre na konci trosku znervoznela a povedala nam,ze babatko ma kratsiu nosovu kosticku a nepriechodnost criev ,co znamena,ze ma pravdepodobne downow syndrom,takze mam ist na amniocentezu. Znervoznela,ked som jej povedala,ze ju absolvujem,ale vBA. Po rozhovore s mojou gynekologickou som pochopila preco,tak reagovala.Bola som na amniocenteze v BA a odporucam pana Doc.Mudr Michala Ondrejcaka. Vysledky boli rychlo a zakrok bezbolestny. Mala sa nam narodila zdravucka.

simiik12
1. apr 2016

baby kde odporucate ist na 3D v Presove, chcela by som ist o mesiac to budem v 27tt dakujem 🙂

anna2525
13. apr 2016

Baby poraďte. ..Mňa doktor posiela na 3D ultrazvuk k pani doktorke Vaskovej...najprv som bola rada, lebo ste o nej len pekne veci písali ...no posledny komentár ma zaskočil .. budem spokojna s meranim ...? Mam riziko Downovho syndromu 1v230 ...a na amniocentezu kvôli riziku nechcem postúpiť. ..prosim o vaše rady a skúsenosti Ďakujem

darami
15. máj 2016

No ja som bola v Gynstare u doktorky Vaskovej v prom aj v druhom tehotenstve a mozem len odporucat. S prvym babom som bola na ultrazvuku pri svojej lekarke a napriek tomu, ze mi povedala ze je vsetko v poriadku, kamaratka mi odporucila ultrazvuk u Dr Vaskovej a pani doktorka nasla malej vaznu vrodenu chybu srdiecka. Hned nas poslala do Bratislavy do detskeho kardiocentra, kde chybu potvrdili a odporucali porod v Bratislave, pretoze srdiecko malej sa bude musiet hned po porode operovat.... Pani doktorka nas dalej sledovala, kontrolovala ci sa stav malej v brusku nezhorsi, naplanovala cas kedy mame ist rodit do Bratislavy.... Hned po porode malu operovali a nastastie vsetko dobre dopadlo. V detskom kardiocentre v Bratislave ma pani doktorka Vaskova velmi dobre meno, urcite odporucam.

adriana132
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petikmir
28. nov 2016

@gugu56 A prosím ťa robili ti aj predtým tripple test? Ako ti vyšiel na downov? Mne vyšlo 1:55 A K Mudr vaskovej idem 9.12. Tak dúfam že ma Zbytočne nevystresuje

twin_mummy
28. jan 2017

Ja som s nou velmi spokojna, pekne vsetko vysvetli, ukaze, dvojcata mi detailne sledovala nebyt jej tak neviem ako by sme skoncili, kdeze zistila chybu na utz. Nebol to ziaden biznis, ale naozaj zdravotny problem. Rovnako aj pri dalsom, pekne pozrela odsledovala. Neviem kto Vam v PO spravi komplexnejsi utz ako ona. Pomylit sa moze aj ona je len clovek a ze niekoho poslala na amniocentezu, no ak mala podozrenie, tiez nechce riskovat, ak by Vas neposlala tiez by bola zle, ze nic nepovedala. To ze Vas niekam posle neznamena, ze musite ist, je to Vase rozhodnutie. Ludom uz nic nie je dobre v dnesnej dobe, niekedy utz neboli a sme tu.

gugu56
9. apr 2017

Pani Vaskovej zakroky,ako amniocentezu preplaca poistovna ,ked zena dosiahne 30rokov. Pani doktorka uz osobne tento zakrok vykonava a nie jeden zakrok bol zbytocny.

alojzova
12. sep 2019

Kde lresne

luciaporacova
2. dec 2021

Mozem sa spytat mam ist na ultrazvuk do gynstaru, ale pocula som ze uz tam nepracuje pani doktorka Vaskova, ktora bola skvela. Nevie niekto kde teraz pracuje lebo neviem nikde najst info len stale ukazuje Gynstar. Pocula som, ze tam teraz nie su dobrí doktori tak preto hľadám alternatívu kde mam ist.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre