Máte skúsenosti s odsávačkou hlienov Nosiboo?

marcopolo9
6. máj 2014

Mne to odporučila jedna známa,veľmi to chválila len cenovo je to dosť narocna 😒 a nechcem tak pochodiť ako ostatnými odsavackami.Vraj to funguje na principe odsavacky na vysavac len s kontrolovaným tlakom ktorý neublizi sliznici .Použiva to niekto?

sviezost
6. máj 2014

Ja pouzivam odsavacku co sa pripaja na vysavac a som spokojna odsavacky su rozne od 10 a viac ja mam za 10 eur ale skor su lepsie za 15 euro

snoopy1
6. máj 2014

Od mala používame Baby-Vac 2, na vysávač, cena cca 14-15€ a nevieme si ju vynachváliť.

zuzka1008
6. máj 2014

My máme tiež baby vac je super, stala okolo 15eúr, ľahko sa čistí, sliznici neublíži 😉

veriiii
6. máj 2014

ano, su ucinnejsie na vytiahnutie hlienu pri nadchce z nosteka ako tie s nasutkom alebo tie s takou bublinou co stlacas-tie su najmenej ucinne..a este byvaju take na baterky,ale pochybujem o ich ucinnosti..ja mam Nostek, stala okolo 10 eur a som spokojna..myslim si,ze vsteky su skonstruovane tak,aby neublizili,ale samozrejme,zacinam na najnizsom sani vysavaca,a ak potrebujem viac vysat, tak zvysim trochu, skusala som aj na max a prilozit na ruku, stale to bolo podla mna bezpecne...a este jedna vec, tieto odsavacky su ucinne ak je velariedkeho hlienu, ak je husty, treba kvapnut roztok(alebo sprej) s morskou vodou, trochu pockat a ten rozpusti hlieny, tak sa lahsie odsaju..pri ten novorodeneckej rinitide, kedy sa sam nostek cisti som pouzilvala tu s naustkom, aj to minimalne, vacsinou stacilo tie kvapky s morskou vodou,resp fyziolog.roztok v ampulach ako Libenar a same sa to rozpsutilo a stieklo do hrdielka/.

denisafono
6. máj 2014

aj my mame obycajnu za cca 10eur na vysavac, sice mame vysavac s nastavenim sily sania ale davam na najsilnejsie, lebo ked mala asi 2x taky husty biely hlien tak to na tom slabom vobec neslo vytiahnut, takze napojim na vysavac zapnem a sup-sup su hlieny prec z nosa, som spokojna.som to vyskusala na sebe a je to uplne v pohode.

zrka
6. máj 2014

My mame niez Nostek, stala 11,90e a pouzivam ju od narodenia maleho, neviem si predstavit nadchu bez tej odsavacky a pouzivam ju na najvyssi vykon vysavace a uplne super bez problemov, takze odporucam!

ivet1371
6. máj 2014

ja mam baby vac a maly ešte teraz ked mu nejde vysmrkat tak si sam odsaje.je super

martini
28. aug 2014

@marcopolo9 zial neviem odpovedat na tvoju otazku, prave naopak, mam rovnaku... ideme na dovolenku a jedno z deti soplikuje...vysavac sa do kufra nezmesti ;) tak zvazujeme nosiboo... len ta cena... kupila si nakoniec? Aka je? Prosim prosim IP.

novotnazu
5. okt 2014

Ja mam prave nosiboo a po 2 mesiacoch prestala fungovat 😠 inak co sa tyka pouzitia je to prakticke akurat je nasadka do nosteka zo zaciatku trosku velka

angelstore
5. nov 2014

Skúste:
Ked prístroj sa nezapína. Prístroj sa automaticky vypol z bezpečnost- ných dôvodov pre používanie príliš dlhú dobu.odsávanie nosných hlienov. Prístroj je opä- tovne použiteľný po uplynutí 50 minút.

Ked nie ,pomoze Vám len reklamácia,urcite Vám dajú novy prístroj.

katkaajurko
19. okt 2016

Pridavam skusenost s nosiboo. kupila som, mala som na vysavac,rucnu aj na baterky a toto je rozhodne najlepsia vecicka... mam to po ruke,ziadne vytahovanie vysavaca,nehuci to az tak , tah je prisposobitelny,lahucku umyvatelne..maly neplace, za mna 10 bodov z 10... aj ked cena je aka je...

pilippon
2. nov 2016

@katkaajurko konecne aj realna odpoved na otazku.dakujem!

anicka1982
2. jan 2017

Taktiež veľká spokojnosť s nosiboo. Mávame často sople takze šetrí mi cas, kríze 🙂 a dcérka si aj sama odsaje 🙂

zana2727
11. okt 2017

Suhlasim, som tiez velmi spokojna. Urcite je lepsia ako ta na vysavac, kedze mam vyskusane obe a nie je to ziadne made in china.

perinka88
27. jan 2018

baby a aj vytiahne take huste zelene sople ako vysavac? ci tiez len take redsie ako klasicke elektricke?

zana2727
27. jan 2018

Urcite vytiahne aj huste sople ako vysavac a to ho nemame nastaveny na plny vykon sania. Sestra ho tiez maju a velka spokojnost.

perinka88
28. jan 2018

@zana2727 dakujem 😉

zuzad
28. jan 2018

@marcopolo9
Ja mam tuto odsavacku a musim povedat ze super. Mali sme ju aj na dovolenke v Grecku, nasa mala je taky soplos a nechce smrkat 🙂 Tak my odsavame. Aj sama si s tym pekne odsaje. Super sa to cisti. Za mna spokojnost 🙂👍

eriryb
7. júl 2023

Aj ja pridavam skusenost. Je to skvela vec. Vyborne odsava, je to tiche a spratne. Za mna dobra investicia, kedze to vyuzijeme este par rokov urcite. A odsavame s tym aj novorodencovi, co ma 3 tyzdne a velkost je ok. Takze parada. Starsia dcerka neznasa odsavanie soplikov ale na toto pozerala a nebala sa toho, ked sme odsavali malemu. Tak to vyzera nadejne aj pri nej.

melly90
9. okt 2023

Ktorá je lepšia odsávačka od nosiboo go alebo pro ?