Skúsenosti s Norethisteron

starsinthesky
26. dec 2014

Ahoj.chcem sa opýtať,aké máte skúsenosti s Norethisteron - om? Ja som mala plynatosť a nadúvanie,čo mi veľmi znepríjemnilo dovolenku. Dá sa tomu nejak predísť? Tabletky bez predpisu? Pripadne ine rady? Ďakujem.

oladuna
26. dec 2014

@starsinthesky ja som to tiez brala ale viem ze su aj ine tabletky tak skus zmenit.

wejti
2. jan 2015

Ja som tabletky brala, keď som šla na dovolenku do Egypta, nerobili mi žiadne problémy, a keď som prišla z dov. vysadila som lieky a dostala také krče a krvacanie že nikdy viac. Nakoniec mi zistili aj krvnú zrazeninu z umelého zadržiavania MS.

littledesire
2. jan 2015

@starsinthesky ja som ich tiez brala a tiez potom take silne krvacanie a rozhadzany cyklus ze az... uz nikdy viac.. 🙂

ivuzzz
12. feb 2015

ahojte mam k dispozicii cele balenie norethisteronu kto by mal zaujem tak sa ozvite do spravy 🙂

alina96
5. apr 2015

Ahojte. Zháňam súrne Norethisteron. Sprava poprosím ak niekto má. Ďakujem veľmi pekne 😊

sulada
26. dec 2020

Nerozumiem načo chcete Norethisteron. Mne ho predpísala doktorka, lebo som krvácala a nešlo to krvácanie zastaviť.
Kyretáž som odmietla, lebo pred 6 rokmi som rovnako krvácala skoro 2 mesiace a kyretáž nepomohla. Po kyretáži som veselo krvácala ďalej. Vtedy som si v zúfalstve dala Kalium jodatum 200 CH a menzes do sekundy prestal. Teraz však homeooatické kálium nezabralo a vedela som, že musím menzes zastaviť, lebo už som sa prehupla do 3 týždňa krvácania. Áno, Norethisteron zabral, zastavil krvácanie, ale na tretì deň mi išlo roztrhnúť hlavu ako keby mala vybuchnúť a keď som si zmerala tlak, tak ten bol 168/105. Norethisteron som však musela brať 10 dní, lebo to je hormón. Zahrávať sa s hormónami nie je sranda. Tak vysoký tlak bola moja daň za zastavenie krvácania Norethisteronom. Pri ďalšej menzes už na tretí deň krvácania mi bolo jasné, že sa to opäť zvrháva na nekončiace krvácanie - už na toaletnom papieri rozoznám ten "druh" čistej krvi, ktorá presakuje zo sliznice. Keď som sa opýtala lekárky, ako takýto stav krvácania riešili naše pra pra prababky, tak len na mňa valila oči a nevedela odpovedať.
Ja som však ten hnusný chemický výrobok viac do úst nedala. Nechcem zomrieť na náskedky vysokého tlaku z Norethisteronu.
Namiešala som si ženské bylinky, ktorých je neúrekom.
Ja som si vybrala na zastavenie krvácania:
Kapsičku pastiersku, Stavikrv vtáči, Imelo (výluh), Myší chvost (rebríček) a ďalšie ženské bylinky ako Hluchavka a Alchemilka a neskôr aj ďatelina červená, ktorá má prírodný estrogėn ( ako aj chmel) a je aj na pankreas. Šalvia zvyšuje tlak, tak som ju vynechala. Ale viem, že na zastavenie sú aj iné, ako Horčiak prieporný, ale ten som nemala.
Ešte v ten deň po vypití cca 1l v sumáre sa menzes zmiernil na tretinu a do druhého dňa sa vytratil. Tlak mám v poriadku.
Takže ak chcete prešťať prírodu kvôli dovolenke, myslím si, že použitím Kapsičky pastierskej alebo inej bylinky vám prīroda pomôže bez vedľajších účinkov. Prajem všetko dobré.