Snažilkovanie a problémy so štítnou žľazou

8adriana8
28. júl 2015

ahojte...chcela by som otehotniet, ale nie som si istá ci to nebude problem...mam 27 rokov a cca tri roky sa liecim na stitnu zlazu - beriem euthyrox 50 ale cca rovnake obdobie mam problem so spinenim ktore zacina po ovulacii a konci az menstruaciou, v tomto obdobi tiez pocas milovanie slabo krvacam. ked som s tym bola niekolko krat za svojim lekarom, ten vzdy povedal ze to sposobuje porucha stitnej zlazy, ale ziadne vysetrenie mi nerobil. Podarilo sa niekomu aj napriek podobnému problemu otehotniet?

iskrickaa
28. júl 2015

Pokial si na stitnu zlazu liecena a vysledky mas v norme, tak by si problem nemala mat. To krvacanie uprostred cyklu ma suvis skor so zenskym hormonom nez s hormonom stitky. Odporucila by som ti dat si urobit hormonalny profil na zenske pohlavne hormony (estrogen, progesteron, prolaktin...). Zmen lekara a ries.

8adriana8
autor
28. júl 2015

Uz k tomuto som presla lebo predchadzajuci lekar to tiez neriesil, vraj som mlada a ked sa liecim na stitnu zlazu on s tym nic neurobi ked chcem otehotniet. Vraj by sa to malo uravit po porode, ale ze teraz by bolo zbytocne nasadit antikoncepciu ked chcem otehotniet, alebo mal dalsiu moznost na to spinenie nejake lieky ale to si potom nasiel ze tiez nie su vhodne pri tehotenstve, len sa obavam ci sa mi pri tom vôbec podari otehotniet