90 / 154

    Aj my mame podobne na zahrade. Co to je za druh vtaka nevies?

    17. máj 2023
    17. máj 2023

    @tinkavvv drozd ma modre vajicka

    17. máj 2023
    miadi
    autor

    @tinkavvv American Robin u nas

    17. máj 2023

    @sella38 toro je ten nas, neviem este druh

    17. máj 2023

    @miadi nas nema take farebne brucho, ale asi to bude nejaky druh drozda

    17. máj 2023
    miadi
    autor

    @tinkavvv robin je drozd len vas je europsky nas americky

    17. máj 2023
    miadi
    autor

    @tinkavvv nas mà take hrdzave brusko

    17. máj 2023

    Kebyže toto nájdem na záhrade zosalim sa od radosti

    17. máj 2023

    Prave som isla okolo nasho a my uz mame vyliahnute 🙂

    17. máj 2023
    miadi
    autor

    @tinkavvv krasne nam len pribudlo to tretie vajicko ked som ich nasla boli len 2 tak nase vtacata budu tak o 2t 😃len mam nervy aby ich veverica nezozrala do vtedy . Cvakla som cez okno z kuchyne a kukam ze to Neni robin ( ti oranzovy mi tu behaju po trave) ale ta mamca vzdy odleti ked mà vidi tak ju nechcem otravovat nakukam ked tam neni .

    17. máj 2023
    miadi
    autor

    @tinkavvv nadhera ta foto si vystihla spia a objimaju sa hlavicky 😍Asi aby sa navzajom hriali ale vyzera to ako laska 😃

    17. máj 2023

    @miadi ano, sla som akurat vyhodit smeti a som ju nechtiac vystrasila a vyletela z hniezda. Tak som rychlo cvakla a odisla, nech ju nerusim.
    My uz sme mali jednu varku klasickych ciernych drozdov v inom hniezde a mam pocit, ze strasne rychlo vyleteli z hniezda. Ale nasli sme ich az neskor vyliahnutych.

    17. máj 2023
    miadi
    autor

    @tinkavvv no u nich to ide rychlo Ved maju tusim len 2r zivotnost. Citam ze tieto americke maju 2x za rok mladata. Na jar a na jesen. Najlepsie ked som ich ukazala malej a ona ze ako sa vtaci bozkavaju? Ved maju zobaky.., ze ona si myslela ze to muzske 🧬 sa dostane k vajicku cez bozky 😂( bude mat 8 o sexe este nevie a Mozno v lete jej poviem aby nemala sancu hnet robit osvetu v skole. Akurat dosiel letak ze v 4-5r sa bude preberat sexualna vychova.. ( je 2ka) a tak vravim ze oni sa tak objimaju lepia sa na seba .. a ona ze hmm 🤔 Tak Ja budem tehotna Lebo Ja sa v skole lepim a objimam vela ludi 😂

    17. máj 2023

    @miadi aj ja mam druhacku, co bude mat 8 rokov a uz sme stihli prebrat zaklady sezu. Inak niekde som citala, ze v tomto veku sa pritom necitia trapne a tak aj bolo. Zobrala to ako fakt a nejak neriesila neskor. Nejake otazky mala, aj som sa zapotila, ako odpovedat, aby som nesla do uplnych detailov 🙂
    A hniezda mame prvy rok, je to celkom zaujimave sledovat. Ti prvi vyleteli rychlo a uz ich tu ani nevidam.

    17. máj 2023
    miadi
    autor

    @tinkavvv Ja som jej uz davnejsie hovorila ale reakcia bola taka 😂ze som to nechala tak a bola rada ze zabudla. Tak pockam do leta. Ona by sa necitila trapne ale robila by hnet osvetu a machrovala s tou info . Ja mam pocit ze uz mà skoru pubertu. My mame hniezda uz roky len toto som az teraz objavila Myslim ze tam bolo davno.. mali sme aj vypadnute mlada. Mame take vysoke vrby .. holubice tu ziju uz dlho . Najradsej mam blue Jay a cardinal ked doleti na semiacka 😍aj dive husy za domom. Zajkov.

    17. máj 2023