1 / 1

    Ľudia v tejto dobe a v tomto svete si nevedia vážiť svoje zdravie ľudi okolo seba svoj život proste nič, si všimnite že idu len na koncert , festival a namiesto toho aby si to užili ten okamih tak držia telefon a kameruju to chapem je to pamiatka ktoru si chcu uchovať ale myslim si že viac na to s radosťou budu spominať ak sa budu zabávať bez toho súdia druhych bez toho aby poznali aky mali príbeh , čo sa mi im stalo áno opytaju sa ale nie preto že ich to úprimne zaujima ale preto že sú zvedavý , telefón dokonca vyberu aj vtedy ak niekomu treba pomôcť alebo treba pred niečim utekať tak namiesto aby sa zachránili to musia skamerovať dnešna doba je bez rešpektu , bez úcty , bez milovania druheho s úprimnym srdcom je to až smutné .

    13. máj 2024

    Telefón, je môj sluha, nie pán 🚩 Len ja rozhodujem o tom, či mi bude ovládať život. Mne nie, nono... 😉
    Výborné rozhovory na túto tému sú na youtube s prof. Martinom Janom Stránským. Prípadne kniha Digitálna demencia a jej podobné... Som názoru, že tomuto ľudstvu aj tak niet pomoci 🤔🤨

    13. máj 2024

    @jamimo Presnie si všimnite na TT že proste oni tam riešia uplnie všetko hadky medzi sebou matky ktore zapnu stream od rana do večera a len preto že na tom zarobia a ešte plus k tomu že osučuju ine matky a oni to robia tiež.

    15. máj 2024