domichrumi
    16. máj 2022    Čítané 827x

    Barbie umelecký ateliér

    Rada by som vám predstavila kreatívnu sadu Barbie z úžasného radu #selfcare 🙂

    Selfcare v tomto prípade predstavuje niečo, čo robíme radi v našom voľnom čase. Náš koníček, alebo záľubu. Ja s Lili zbožňujeme kreslenie a tvorenie a táto sada je jednoducho to pravé orechové presne pre nás.

    Sada obsahuje bábiku, dva tégliky farebnej modelíny a umelecký ateliér, ktorý sa skladá z maliarskeho stojanu, štetcov, mištičiek, pohárikov a taktiež z ateliéru na modelovanie, ktorý je plný doplnkov. Ak máte doma, tak ako ja, malú umelkyňu, ktorá miluje kreslenie a modelovanie, tak týmto zabodujete na celej čiare.

    Keďže už máme doma zopár blonďatých Bárbin, táto umelkyňa so snedou pokožkou a krátkymi tmavými vlasmi upútala našu pozornosť a získala si nás svojím netradičným vzhľadom. Má ohybné kolená, takže ju via Lia usadiť na stoličku, aby mohla pohodlne tvoriť svoje umelecké diela. Ruka ohnutá v lakti perfektne poslúži na uchytenie maliarskej palety. Celý netradičný look podčiarkujú aj výrazné fialové okuliare, ktoré sú pevne prichytené k tvári, takže sa tak skoro nestratia 😀 .

    Lili si samozrejme vyskúšala nielen maľovanie so svojou novou kamoškou ale aj tvorenie z hliny - v tomto prípade skôr z plastelíny. V umeleckom ateliéri sa totiž nachádza aj hrnčiarsky kruh, modelovacie náčinie a forma na hlinenú vázu!

    Táto sada odomyká množstvo hier, popúšťa uzdu detskej fantázií a kreativite a podporuje trpezlivosť a vytrvalosť. 🙂 Neostáva mi nič iné ako odporúčať!

    #barbiesk #fisherprice

    null