Používame cookies. Viac informácií tu. OK

Je šanca prirodzeného otehotnenia s protilátkami proti spermiám?

InsemináciaPrirodzené plánovanie rodičovstva
3. sep 2019

Dobrý deň,

chcela by som sa poradiť ohľadom môjho problému. Prvé dievčatko máme z IUI kvôli mojej diagnóze protilátok proti spermiám v krčku a partnerovou horšou morfológiou.

Je šanca otehotnieť prirodzene, alebo máme radšej ísť znova rovno do CAR?

Za odpoveď ďakujem

Dobrý deň,

pri prítomnosti protilátok proti spermiám je možné otehotnieť aj prirodzene po pohlavnom styku.

Ide o to, či protilátky robia aj klinický problém. Ak sa Vám dlhšie nedarilo otehotnieť pohlavným stykom a hneď po inseminácii ste otehotneli, tak je vhodné zvážiť zopakovanie inseminácie.

Prajem Vám pekný deň,
MUDr. Peter Krajkovič
Polož anonymnú otázku

Tu začni písať odpoveď...

Odošli