Môžem prejsť z Anopyrinu 100 na Anopyrin 50?

20. máj 2019
Dobrý deň,

hematológ mi pred plánovaním tehotenstva kvôli syndrómu lepivých doštičiek nasadil Anopyrin 50. Povedal, že hneď ako otehotniem, mám ho zvýšiť na 100.

V predošlom tehotenstve som mala najskôr dávku 30 a potom 50. Pri kontrole v tomto tehotenstve si hematológ všimol, že mam vyššie dávky ako v minulom tehotenstve. Kázal mi prejsť na 50.

Môžem prejsť z Anopyrinu 100 na Anopyrin 50 bez toho, aby mi to ublížilo?

Za odpoveď ďakujem
Dobrý deň,

áno, môžete znížiť dávku.

Rozhoduje o tom hematológ.

Prajem Vám pekný deň,
MUDr. Peter Krajkovič
Polož anonymnú otázku

Tu začni písať odpoveď...

Odošli