Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    8domcatko888
    15. aug 2021    Čítané 110x

    Ako sme testovali našu obľúbenú dm 🙂

    V prvom rade by som sa chcela poďakovať Modrému koníkovi a aj spoločnosti dm, že nám bolo umožnené testovať ich výrobky. Dm výrobky kupujeme pravidelne, a tak to pre nás nebola až taká novinka. 😉

    Ako prvé sme testovali sprchovací gél Ice Feeling 4v128. Testoval, samozrejme, manžel a starší syn. Muž bol z neho veľmi milo prekvapený, zhodnotil, že krásne chladí a osviežuje a vôňa je nádherná. Ja môžem súhlasiť, vôňu bolo cítiť v celej kúpeľni. 

    Ďalej sme testovali sprchovací gél po opaľovaní After Sun28. Priznám sa, že toto bol pre mňa luxus. Tento sprchovací gél má neskutočne krásnu vôňu, ja som sa pri sprchovaní cítila ako na dovolenke pri mori. Už budem používať len tento. 🙂 

    Šampón na vlasy Tropical Dream28 vlasy jemne čistí, hydratuje a zanechá ich hodvábne lesklé. Má krásnu vôňu tropického ovocia, ale mne osobne vôňa nestačila. Bohužiaľ šampón síce krásne vonia, pení a vlasy hydratuje, ale mňa s neho veľmi svrbela pokožka hlavy, takže ja ho neodporúčam.

    Intenzívna kúra na vlasy namáhané slnkom After Sun28 sa mi veľmi páčila a už som si aj kúpila ďalšiu do zásoby. Krásne vonia a vlásky boli po umytí neskutočne jemné a lesklé. Môžem len odporučiť. Jediná škoda že balenie je také maličké. 

    Balea mydlo 28jemne čistí a ošetruje ruky. Krásne vonia. Pre nás žiadna novinka, kupujeme pravidelne. 

    Pánsky anti-transpirant v spreji Extra Dry 28testoval manžel. Má krásnu vôňu, zanecháva svieži pocit a muž zhodnotil, že sa mu veľmi páči a vyhovuje mu viac ako drahšie značky. 

    Transparentný gél na opaľovanie Men OF 5O 17som pribalila manželovi ako povinnú výbavu na rybačku. A od teraz bude s ním chodiť stále. 🙂 Úžasná vôňa, gél sa nelepí, rýchlo sa vstrebáva, a čo je hlavné, konečne neprišiel manžel červený od slniečka. 

    Dámsky dezodorant28 v spreji má krásnu vôňu ibišteka a kokosového mlieka a nádherný dizajn, ktorý ma veľmi očaril. Dezodorant mi ale nevyhovuje, po použití ma velmi pálila pokožka a navyše sa mi zdá veľmi lepkavý. 

    Gél po opaľovaní s Aloe vera17 po aplikovaní na pokožku chladí. Veľmi dobre sa rozotiera, stačí dať minimálne množstvo. Keď som dala viac, mala som lepkavý pocit. 🙈 Takže ozaj stačí máličko. 

    Ošetrujúci balzam na pery Sensitiv OF 5017 jemne ošetruje pery namáhané slniečkom. Skúsila som aj na popraskané pery. Už po prvom použití sa pery upokojili a hydratovali. Určite budem používať pravidelne.

    Čistiaci gél na ruky16 čistí a dezinfikuje, pokožku zbaví bakterií. Je skvelým pomocníkom na cestách. Praktická veľkosť sa zmestí do každej kabelky. A ten dizajn je top... 😍

    SUNDANCE sprej na opaľovanie OF 2016 poskytuje okamžitú ochranu pred slnečným žiarením. Má vodeodolné zloženie, ľahko sa nanáša a krásne chráni pred slniečkom. Používame stále. 

    Tyčinka na opaľovanie sensitive, OF 50.16 Tak ja túto tyčinku na opaľovanie asi prehlásim za výrobok leta. Je maličká, takže sa zmestí aj do malej tašky, nerozteká sa a hlavne super chrání pred slniečkom. Odteraz ju berieme na ihrisko, prechádzku aj kúpalisko... Jediné mínus, že sme ju neobjavili skôr. 🙈 

    Babylove športová fľaša14 je za nás najlepšia. Už sme vyskúšali asi 20 fliaš ale každá nám tiekla. Konečne sme natrafili na takú, čo netečie, je ľahko umývateľná a nerozbitná. A hlavne, má prakticky klip, a tak je možné ju upevniť aj na tašku alebo kočík. Používajú obaja synovia. 😉 

    Babylove vlhčené utierky s 99 % vody. 6Používame stále, sú vhodné pre citlivú pokožku, na čistenia tela aj tváre. A malé cestovné balenie je za nás super. 

    Babylove kapsička11 je naša najobľúbenejšia. Má troška kyslejšiu chuť, ale moje deti ju milujú. Mne pripomína výživu od babičky. Kapsičku berieme vždy na cestu a kupujeme pravidelne. Za mňa jediné mínus. že je redšia, a tak vždy mladšiemu tečie kade-tade. 🙈 

    Bio detská šťava s neperlivou vodou 11je osviežujúci nápoj bez pridaného cukru. Moje deti majú radi skôr sladké nápoje, a tak som si myslela, že im nápoj nebude chutiť, ale omyl. Veľmi im chutil, ohodnotili ako sladkú jablkovú šťavu a na výlete ich super osviežila. Mne osobne sa zdala bez chuti. 

    Tak a na záver mojej recenzie by som sa chcela ešte raz poďakovať za takúto možnosť. Dúfam, že moja recenzia pomôže aj iným mamičkám rozhodnúť sa, či niektoré výrobky od dm vyskúšajú. My osobne dm výrobky kupujeme pravidelne a vďaka tomuto testovaniu sme mali možnosť si obľúbiť aj nové výrobky. 

    8domcatko888
    30. máj 2021    Čítané 57x

    Ako sme testovali kinekus

    V prvom rade by som sa chcela veľmi pekne poďakovať za možnosť testovať výrobky od Kinekus. Toto je presne to, čo mi v kuchyni chýbalo a ja sa nesmierne teším, že som dostala takúto možnosť. 

    Ako prvý sme testovali smaltovaný pekáč. Musím priznať, že som sa naň veľmi tešila, keďže u nás v kuchyni presne takýto pekáč chýbal. Pekáč je veľmi priestranný, naše kuriatko sa v ňom aj strácalo, ale musím neskromne uznať, že bolo chuťovo úžasné. 🙈 Nabudúce určite vyskúšam kačicu. Je veľmi ľahký, čo mne osobne vyhovuje a najviac ma potešil vrchný diel, keďže doteraz som musela používať vždy alobal. Pekáč odporúčame a u nás doma bude mať odteraz verné miesto. 

    Ako druhý sme testovali „mlynček na strúhanku". Mlynček má 5 nástavcov, takže okrem strúhanky sa na ňom dá postrúhať aj syr, čokoláda alebo pokrájať zelenina. Musím priznať, že mňa mlynček veľmi sklamal. Keďže strúhanku si doma nevyrábame, mlynček som otestovala na syre a zelenine. Mne osobne prišiel veľmi ľahký a pri točení sa mi hýbal a to sme ho s manželom pripevnili k stolu veľmi dobre. Strúhanie syra zvládol ale celkom dobre. Problém bol pri umývaní, len tak, pod vodou, sa to opláchnuť nedalo, a tak sme ho museli čistiť špáradlom. Teda jeho čistenie mi dalo trikrát toľko práce a ja osobne si nabudúce radšej rozmyslím, či na ňom budem strúhať syr. Na strúhanie zeleniny som sa ale veľmi tešila, a keď som videla na krabičke tú krásne nakrájanú uhorku, tak som to musela hneď vyskúšať. Realita bola ale iná. Mlynček mi uhorku namiesto krájania potrhal. Mňa osobne teda mlynček veľmi nezaujal. 

    Ako poslednú sme testovali grilovaciu panvicu. Tej som sa neskutočne potešila. Hneď ako prišla, som skúsila kuracie mäso na spôsob gyros. Jediná nevýhoda pri varení bola, že olej mi stekal na boky panvice a nezostával mi v strede. Inak je panvica veľmi priestranná, aj keď mne osobne príde dosť ťažká, na varenie je úžasná. A jej dizajn je tiež nádherný. Dá sa umývať len ručne, ale je to rýchlovka, takže ja už sa teším, kedy budem v nej znova variť. 😉

    Na záver by som chcela ešte raz poďakovať za takúto možnosť a aj za darčeky, ktoré nám prišli a už teraz sú u nás využité na maximum. 

     #test_kinekus #recenzia
    #skusenosti_kinekus10

    8domcatko888
    15. nov 2020    Čítané 87x

    Ako sme testovali náš obľúbený Sunar ❤️

    V prvom rade by som sa chcela poďakovať Modrému koníku a aj spoločnosti Sunar, že nám bolo umožnené testovať ich bio výrobky. Značku Sunar kupujeme pravidelne a tak to pre nás nebola až taká novinka. 😉

    Hneď ako sme rozbalili balík, tak sa synček vrhol na kapsičky. Sunar kapsičky kupujeme pravidelne, ale tieto bio boli aj pre nás novinka. Ako prvé mi drobec siahol po príchuti jablko-banán a za ani nie minútu, už bola celá v brušku. 😉 Ušlo sa mi fakt len na štipku jazyka po vytlačení toho čo už nebolo. 😂 Musím priznať, že táto kapsička mne chutila najviac a veľmi mi pripomína domácu výživu, ktorú mi mama robila ako dieťaťu.  

    Ďalšia obľúbená kapsička je jablko-jahoda-čučoriedka. Musím sa priznať, že od zloženia som čakala, že budú obsahovať väčšie množstvo čučoriedok. Samozrejme čučoriedky tam cítiť bolo, ale najviac chutila po jablkách. 

    Jablko-banán-mrkva sa priznám, že som ja osobne neochutnala, ale synček ju zjedol hneď, takže verím že veľmi chutila.

    No a posledná príchuť bola hruška a malina. Tiež by som očakávala, že budú maliny cítiť viac, ale prevládala hlavne hruška. Túto kapsičku u nás zjedol starší synček a ten hrušky miluje, takže sa zjedla hneď. 

    Kapsičky môžeme samozrejme len odporúčať, deti ich milujú a berieme ich naozaj všade, kam ideme. A ja ich milujem tiež, keďže deti nie sú špinavé ešte skôr, ako dorazíme na výlet alebo k lekárovi. 

    Ďalej sme testovali chrumky. 

    Hraškové lusky veľmi synčekovi chutili, ja hodnotím ako plus ich tvar. Dajú sa pekne chytiť do ručičky a netrúsia sa kade-tade. A mne osobne tiež veľmi chutili. 

    Mrkvové kolečká u nás doma chutili len tatinovi, ktorý ich vyjedal. Za mňa boli tvrdšie a chuťovo nevýrazné. 

    Párty mix sme samozrejme zjedli, aj keď tatinko z neho povyberal mrkvové kolieska. 😂

    A teda nakoniec, Sunar výrobky hodnotíme ako tie najlepšie na trhu, keďže máme vyskúšané už úplne všetky. A ako jedinú nevýhodu tohto testovania som videla to, že dva týždne na testovanie boli pre nás veľmi veľa a všetko deti zjedli už za dva dni. 😂

     #test_sunarbio #recenzia #skusenosti_sunarbio