Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    adsumus
    19. aug 2014    Čítané 0x

    AKO MA MOJA DCERA NAUCILA,ZE VAKCINY NESPOSOBUJU AUTIZMUS


    Velmi pekne napisany skutocny pribeh mladej mamicky Juniper Russo.


    Bola zastankyna bio zivotneho stylu a neockovania (sama priznava,ze k tomuto nazoru sa prepracovala vdaka blogom na internete, mamickovskym skupinam a rodicovskym foram..) Uz pocas tehotenstva mala jasnu predstavu o nepovoleni akychkolvek "neprirodzenych" zasahov do jeho prirodzeneho vyvoja (ziadne zbytocne ultrazvukove vysetrenia, ziadne lieky bez jej vysloveneho suhlasu, ziadne vyvolavanie porodu, ziaden epidural, ziadne lieky tlmiace bolest pocas alebo po porode,ziaden pitocin(=oxitocin)-"pokial nekrvacam na smrt", odhodlanie zacat kojit hned ako sa dieta narodi)

    Dcerku na prvej poradni odmietla dat ockovat.Do tlaciva napisala -Ziadne vakciny. Sposobuju autizmus.To je co stale pocuvam z blogov, mamickovskych skupin, rodicovskych for.

    Vyborne povedala lekarka  Takze vy viete viac ako ja.Mozete my povedat ,pani Russo,kde ste chodili na medicinu?

    Zacala jej hovorit, ako osnovy na medicine su sponzorovane farmaceutickym priemyslom-to je inak to co som citala,ale zastavila sa.

    Ste stastne dieta, povedala lekárka.

    Nie som dieta, budem mat 21 zajtra, namietala a prevratila ocami.

    Budete mat 21 a to znamena,ze ste dospeli s Internetom,ste chytre dievca,mate pristup k mnohym informaciam,a neviete rozlisit dobre od zleho.
    Ale to nie je to co vas robi stastnou.To co vas robi stastnou je, ze ste nevyrastali vidiac deti paralyzovane detskou obrnou. Nikdy ste nevideli neockovane dieta sa pomaly dusit na smrt vlastnym hlienom pri ciernom kasli. Nikdy ste nevideli smutok rodicov, ktori mohli zabranit ochoreniu ich dietata, ale zvolili si doverovat Jenny McCarthy miesto mna. Ja som to videla. Tak mi povezte vasimi vlastnymi slovami,preco by ste nemali ockovat vase dieta


    Ja......je ich len prilis vela a prilis skoro. A musi byt nejaky dovod, preco prudko narasta pocet deti s autizmom.To sa len tak nemoze stať z nicoho nic.


    Nemoze?Tak ja vam poviem,ze ak vase dieta ma byt autisticke,bude- ci budete ockovat alebo nie.Jediny rozdiel medzi terajskom a pred 50 rokmi je,ze deti s autizmom su teraz diagnostikovane spravne. Zvykli byt nazyvane "mentalne retardovane" ak nevedeli rozpravat,ale tato diagnoza je velmi vzacna dnes. Ak by ste sa pozreli, tak pocet neverbalneho autizmu stupa, zatial co mentalne retardacie klesaju. A autisticke deti co rozpravaju neboli povazovane za chore az donedavna. Volali ich "excentricke",alebo "obdarene". Boli spevakmi a spisovatelmi. Nie je ziadna epidemia autizmu

    Ked mala dcera 4.mesiace, jej pediatricka si vsimla, ze mala zaostava vyvoj motoriky. Bola odoslana k specialistovy.
    Mamicka bola z tejto spravy sokovana. To sa predsa nemalo stat jej. Robila vsetko doposial spravne a spomaleny vyvoj sa predsa stava detom inych ludi.

    Postupne ako babatko rastlo,bolo mamicke jasne, ze dcerka zaostava motoricky a podla mamicky vyvoj jej reci bol atypicky.

    Na rocnej poradni spomenula lekarke, ze mala vie vyslovit slovo "lamantin" a ukazat v knizke,ale nepovie "nie" alebo "papa"

    V 18. mesiacoch : Rozpravala vety,ale len opakuje,co pocula niekde.

    Vo veku 24 mesiacov "Vie precitat kratke slova,alebo recitovat cele knizky z pamati,ale nevie odpovedat na otazku"

    Vo veku dva a pol roka mamicka vyslovila pred pediatrickou podozrenie,ze dcerka ma priznaky autizmu. Lekarka ju odoslala k neurologovi a logopedovi.

    Obaja jej povedali,ze dcera ma znaky takzvaneho vysokofunkcneho autizmu, ale, ze je prilis skoro na jeho diagnostikovanie.

    Neskor mamicka zmenila nazor na ockovanie a suhlasila s "najnevyhnutnejsimi" vakcinami. Nemohla popriet,ze jej dcera mala spomaleny vyvoj este davno predym ako bola ockovana.Takisto nemala viac argumentov proti narastajucim dokazom potvrdzujucim ,ze vakciny su bezpecne a ucinne.Do tej doby ako mala dcera 3.roky nemohla popriet tri veci:vyvojovo bola odlisna,potrebovala byt ockovana,a vakciny nemali nic spolocne s jej odlisnostou.Dievcatko ma uz 6.rokov, s dcerinim autizmom sa vyrovnala a berie ju ako vec, ktora robi jej dcerku jedinecnu a ju hrdu byt jej matkou..
    Nedavno sa pani Russo narodil syncek , ale ako sama pise"narodil sa kompletne odlisnej osobe ako vtedy moja dcerka. Dospela som. Uz sa nebojim ultrazvukovych vysetreni,alebo mediciny"


    http://www.voicesforvaccines.org/how-my-daughter-taught-me-that-vaccines-do-not-cause-autism/

    adsumus
    22. apr 2014    Čítané 0x

    Čo ma naučil antivax

    Moje prvé stretnutie s ludmi ortodoxne odmietajúcimi očkovanie prebehlo na koníku. Po zopár zvedavých otázkach, ktoré som im položila, dospeli k záveru, že trolujem a že som zaplatená farmafirmami alebo úplny blbec ale najskôr všetko dokopy. Tvrdia to o mne doteraz. Je tomu už zopár rokov. Na striedačku, raz to, raz ono, niekedy dojdu s niečim novým,napr. že som psychopat, fanatik, vrah, duševná invalidka, že som nevyšla ani osobitnú školu, lezba, chlap,arogantná, viac ludí. Možno sa niekto čudujete, že ma to ešte baví a že sa nimi stále zaoberám po toľkých útokoch, urážkach a výsmechu. Ale ja som tvor od narodenia zvedavý a rada sa priučím novým veciam a rada sa o to aj podelím. Toto ma naučil antivax.

    1. Vakcíny sú zodpovedné za alergiu na burske oriešky, mor, homosexualitu, anorexiu, zapálený zadok,autizmus,poruchy spánku, nafukovanie, grckanie, odmietanie jedla, celulitídu.....podľa toho aké máte vy alebo vaše dieťa ochorenie. Môže zato očkovanie. Iná príčina je krajne nepravdepodobná.

    2. Vakcíny sú komplotom štátu a farmaceutického priemyslu zameraného na zvýšenie chorobnosti a úmrtnosti v populácii.

    3. Vysoká miera kolektívnej imunity, ktorá sťažuje šírenie ochorení, je komplet nezmysel, blud akému nemôže uveriť ani malé decko.

    4. Očkovanie spôsobí, že sme náchylnejší na choroby proti ktorým sa očkujeme.

    5. Každý desiaty z nás, čo sme zaočkovaní, máme poškodený mozog.

    6. Ak niekde dochádza k zníženiu zaočkovanosti, zločinecké organizácie farmafirmy, šíria vírusy v populácii tak aby sa ludia znova začali očkovať.

    7. Epidémie sú teda marketingový prostriedok na zvýšenie záujmu o očkovanie.

    8. Mať protilátky z očkovania je úplne zbytočné, stačí zdravá strava a umývanie rúk, pomáha aj vesmírna harmónia a pozitívny prístup.

    9. Tetanus sa lieči vitamínomC, rovnako ako všetky ostatné možné aj nemožné choroby, vrátane vysokého krvného tlaku a zápchy.

    10. Antivax aktivisti vyvíjajú svoju činnosť zadarmo a nemajú žiadnu inú motiváciu ako zdravie nášho národa.

    11. Očkovacie látky sa vyrábajú v mixeri.

    12. Zaočkovaní šíria choroby, treba sa im vyhýbať.

    13. Užívať každý den prostriedok na čistenie bazénov je v poriadku.

    14. Ak sa moje neočkované dieťa zraní, lekárom treba tvrdiť, že je zaočkované aby mu nechceli pichať nejaké vakcíny.

    15. Žiadny lekár sa nemôže, nevie a ani nechce objektívne vyjadriť k očkovaniu, je súčasťou komplotu farmabiznisu a štátu.

    16. Vírusy v skutočnosti neexistujú.

    17. Hliník. Do mozgu preniká výlučne z očkovania, hliník z ostaných zdrojov mozog obchádza a normálne sa vylučuje z tela von.

    18. Ak zaočkované dieťa neochorie, napriek tomu, že bolo vystavené nákaze, je to výlučne len dôsledok jeho vynikajúcej imunity. Z toho vyplýva, že očkovanie mu bolo zbytočné.

    19. Očkovanie nahlodáva imunitný systém, ktorý sa neskôr nedokáže brániť žiadnej nákaze.

    20. Nepoužité vakcíny sa ohrejú na vysokej teplote a znovu sa nimi očkuje.

    21. Lekári v očkovacích centrách deti drogujú, aby ich mohli naočkovať.

    22. Jedinou nádejou do budúcna sú neočkované deti, tie očkované totiž budú o pár rokov zmutované.

    23. Pred 30 rokmi sa ockovalo ucinnymi vakcinami priamo do bunky.

    24. Očkovanie je dúvodom narastajúcej kriminality.

    25. Citáty z fóra ma naučili tiež dosť : "A inak keby som aj dostala tetanus ved nikoho nenakazim tak co. A nemam ho ani ako dostat. Naco by mi bol."

    26. Som líška hrdzavá, prefíkaná s dlhým chvostom.

    A čo ste sa naučili vy? Môžete sa so mnou podeliť a ja rada rozšírim svoj zoznam.