Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    calin
    7. júl 2019    Čítané 1378x
    Image title

    ⭐ Kde bolo, tam bolo Lalalu ⭐

    Čakalo nás prekvapenie. Zrolovaná hviezdičková oáza. Predstavujeme vám nášho nového pomocníka - podložku Lalalu Premium ⭐⭐⭐⭐

    Paradná je, kedže inklinujem k farbám Zeme - šedá v tejto palete nesmie chýbať. Človeka tieto farby nikdy neomrzia, pretože aj my sme ich súčasťou. Nejedná sa o návrat do domčeka v prérii, ale pre mňa sú tie farby ako balzám na dušu. Hrejú a zároveň upokojujú. Viacmenej novodobý fenomén minimalizmus.

    Ale späť k vlastnostiam podložky. 

    Jej mäkkosť, to je ten najdôležitejší faktor. Vďaka tomu necítite žiaden stavec svojho tela. Pokiaľ teda patríte k aktivným a sem tam sa vás zmocní chuť zacvičiť si, nepotrebujete extra fitnes podložku. 

    I keď nám Karoli neutečie, ale vďaka jej rozmerom ju stále nájdeme na podložke (rozmer 185 x 140 x 1,2 cm). Môže sa točiť a nestratí sa v tej záplave hviezd. Teda dokáže  nahradiť koberec - čo ocenia hlavne alergici (hypoalergénneho PVC). 

    Pohodlná - pre všetky vekové kategórie, keďže deti u nás okamžite zvolili hru na zemi - a teda na podložke Lalalu. Zvlášť, keď nemáme podlahové kúrenie.

    Údržba - len pretriem vlhčeným obrúskom a dezinfekciou. 

    Jediná vec, ktorá sa dá vytknúť, je jej cena. 

    Veľmi pekne ďakujeme, že sme boli súčasťou testovania ⭐⭐⭐⭐

    #test_lalalu #recenzia