Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    evinka1232
    10. feb 2017    Čítané 174x

    Testovanie Vichy Dermablend

    Na Modrého koníka chodím každý deň, všimla som si, že tu baby testujú. Nevedela som ako sa do testovania zapojiť a tak som oslovila dve maminy, ktoré ma usmernili. Tak sa začala moja cesta testovania. A  hneď téma ako vyšitá pre mňa. 

    Testovanie make-upu Vichy Dermablend na problematickú pleť.

    Od puberty mám problematickú pleť, pre mňa bola pohroma mať na tvári hnisavé vyrážky, ktoré som si veselo vytláčala, čo mi spôsobilo nepekné jazvy. Po pôrode sa akné zmiernilo, ale jazvy mi zostali. Absolvovala som chemický peeling, ktorý bol bolestivý a nepríjemný. Človek, ktorý toto ošetrenie absolvoval, vie, o čom píšem. 

    Veľmi som sa potešila, keď som dostala správa, že aj ja budem osôbka, ktorá bude tento výrobok testovať. Ešte raz veľmi pekne ďakujem MK za túto možnosť. 

    A nastal čas testovania... 

    Nebudem popisovať vlastnosti výrobku od výrobcu, tie si viete prečítať z letáku. Popíšem moje pocity a dojmy. Keďže mám mastnú, problematickú pleť zo sklonom k pigmentácii, bola som veľmi zvedavá, či make-up splní to čo o ňom výrobca píše. 

    Moje dojmy z make-upu boli super, no posuďte sami. Pigmenty, začervenanie, jazvičky. Po nanesení makeupu som bola prekvapená jeho konzistenciou, je tuhý, bála som sa, že bude vytvárať efekt masky. Na moje veľké prekvapenie, nič také sa nekonalo. 

    Make-up  sa  dobre nanáša, tvár ostala krásne prekrytá, celistvá. Keďže mám problém s leskom na tvári, bola som zvedavá, či  treba nanášať púder, riskla som to. Počas dňa sa mi lesk na tvári netvoril. Je pravda, že je zimné obdobie, kedy to nie je až také výrazné, som zvedavá ako sa to bude správať v lete. 

    Môžem potvrdiť, že make-up má naozaj vysokú kryciu shcopnosť.  Prekrýva všetky nedokonalosti.  Myslím, že cena zodpovedá kvalite, oplatí sa do výrobku investovať. A v neposlednom rade musím podotknúť, pokiaľ sa dáma o pleť dôkladne nestará a neošetruje ju, tak ani ten najlepší make-up na svete neurobí žiaden zázrak. 

    Dievčence, žienky, tie, ktoré máte problematickú, ale ozaj problematickú pleť, tento výrobok môžem len a len odporučiť.

    S pozdravom Evi.