Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    franika
    27. jún 2021    Čítané 89x

    Keď leto hrá farbami . . .

    K letu patria farby. Farby všetkých odtieňov. Každoročne na začiatku leta nabehnem do dm drogérie, aby som doplnila svoj kozmetický košík niečím novým. Neviem čím to je, že práve v lete, ale vtedy ma baví skúšať nové farby, novú kozmetiku. Tento rok sa o to postarala dm-ka za mňa, keďže som bola vybratá na testovanie malých „radostí“.

    Hneď, ako prvé, ma v balíčku zaujali laky na nechty v krásnych farbách. Jeden som musela hneď aj vyskúšať. Úplne prenádherný odtieň 372 na opálených rukách vyzeral neskutočne krásne. Ale žiaľ, výdrž bola veľmi slabá. Na druhý deň som mala z kraja nechtov lak ošúchaný. No verím, že ak by som kúpila priesvitný lak, ktorým by som lak na nechty trend IT UP pretrela, výdrž by bola oveľa lepšia. Lak určite ostáva u mňa, pretože takú farbu málokedy vidieť medzi lakmi.

    Druhý, modrý „bazénový" lak je v odtieni 368, no táto farba u mňa „neletí“. Nanášanie bolo náročné, sú potrebné minimálne dve vrstvy a mala som pocit, že je príliš hutný a robil šmuhy.

    Ďalšia „malá radosť“, ktorá ma zaujala, bol rúž na pery WATERDROP v odtieni 045. Krásny tvar rúžu, skvelý aj pre úzke pery. Ľahko sa s ním pracuje, keďže je dostatočne mastný a nevysušuje pery.  No veľmi  sa otláča a po čase sa mi „rozlial“ v okolí pier, čiže sa nedá spoľahnúť, že vydrží aspoň hodinu bezchybne. 

    Paletka očných tieňov COLOR CIRCUIT 010 sú nádherné letné farby. Krásne rozžiarili okolie očí a zvýraznili moju farbu oka. S tienikmi sa ľahko pracuje a pri nanášaní neprášia na zvyšok tváre . Ich nevýhodou je, že v tomto teple sa zbiehajú dokopy, nedržia celý deň pekne na oku. No celkovo som s tienikmi spokojná, líčila som sa nimi každý deň, hoci po pár hodinách som ich musela znova naniesť na oko. 

    V balíčku bol aj korektor MATTE PERFECTION 020, ktorý som použila len raz, ale vôbec mi nevyhovuje, lebo sa mi behom hodiny nazbieral vo vráskach okolo očí. 

    Tak isto aj make up ROSY TOUCH 020 som vyskúšala len raz. Tento odtieň je pre mňa príliš svetlý a naviac, make-up robí mastný efekt, celá som sa leskla a jeho krycia schopnosť je nulová. Konzistencia make-upu sa mi nepáči, no čo sa týka jeho obalu, je veľmi praktický, sadne do ruky a s pumpičkou sa skvele dávkuje priamo na pleť.

    Čierna riasenka VOLUME&CURL mihalnice skutočne zhustila, no nevedela som si ich pekne vytiahnuť do dĺžky. Netvrdím, že je riasenka zlá, možno len nie som zvyknutá na takýto tvar špirály a neviem ju použiť tak, aby predĺžila mihalnice. Ale čo sa týka vyslovene zahustenia, na to je fakt skvelá. Pekne drží na mihalniciach počas celého dňa, nedrobí sa.

    Púder SKIN SUPREME som ani neskúsila, keďže ja púdrová nie som, a i tak je príliš svetlý pre mňa. 

    Čo ma skutočne prekvapilo a ostáva s 10. bodmi z 10, je  zamatovo jemná paletka na tvár FACE LIGHTS PALETTE. Prekrásne farby, skvelo sa nanášajú a dokonca som ich použila aj ako očné tiene a vyzerali prekrásne. Na pleti nevytvoria umelý efekt farieb, ale pleť úplne preberú k životu, rozjasnia ju a absolútne nie je potrebný iný púder. Táto paletka je určite vhodná aj pre svetlejšie typy pleti a blondínky a podľa seba viem, že skvele sadne aj pre tmavšiu opálenú pleť u brunetiek.

    Ako posledné som skúsila tiene na obočie DUO POWDER, no po ich nanesení, obočie vyzeralo príliš umelo, neprirodzene. Možno je to len o praxi v správnom nanášaní tieňov na obočie, no ja roky používam len ceruzku a tiene mi nikdy nevyhovovali na úpravu obočia. 

    Testovanie týchto produktov bol pre mňa časom príjemným. Farbičky, ktoré boli v balíčku od dm drogérie trend IT UP, sú typicky letné a na opálenej pokožke je zážitok sa s nimi vyhrať. Určite topkou ostáva paletka zamatovo jemných tieňov na pleť FACE LIGHTS PALETTE, ktorá v tomto testovaní vyhráva nad ostatnými produktami z balíčka. 

    #skusenosti_trenditup10