Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    #test_cewe Keď som sa včera večer dostala k programu, inštalácia prebehla rýchlo a mohla poobzerať program aby som sa v ňom vedela orientovať. Veľa možností v programe ja žiaľ nevyužijem nakoľko pre mňa "v jednoduchosti je krása" a nepotrebujem žiadne pozadia, rámčeky, kliparty ... Mám rada samostatné fotografie bez čačkania,ale to je na každom z nás čo si vyberie. Keď budem prechádzať knihou chcem aby ma zaujali dané fotografie a neudieralo mi v prvom rade do očí rámček v ktorom je fotografia vložená.
    Ja som sa rozhodla urobiť si radosť sebe a keďže fotenie nie je len moja práca, ale hlavne hobby a môjmu srdcu najbližšie fotenie je novorodenecké presne v tomto štýle sa bude uberať aj moja FOTOKNIHA. Prikladám fotku ako malú ochutnávku, ktorá bude hneď na prvej strane mojej fotoknihy, ostatné až v recenzii 🙂

    #test_cewe v prvom rade sa chcem ešte raz poďakovať, že som jednou z tých, ktoré boli vybrané na testovanie CEWE FOTOKNIHY. V pondelok prišiel balíček. Bola som veľmi milo prekvapená,keď som ho otvorila a súčasťou balíka boli aj vzorky papiera a tým sa mi práca vo výbere hneď uľahčila a bola som ihneď rozhodnutá, vybrala som si fotopapier matný a knihu štvorcovú s tvrdou väzbou. Ešte v ten deň som vybrala fotky, ktoré budem vkladať do fotoknihy a skopírovala do jedného súboru aby som ich mala pokope a uľahčila si tak robotu.

    Včerajší glukózový test dopadol nad moje očakávania, super :°)

    Dnes to máme za 100, od zajtra už len dvojciferné čísla :°)

    V noci malý kopal každé dve hodiny,to bude futbalista,ale po dedovi bo tato na takýto druh športu nie je :°)

    este 111 dni ake pekne cislo sa nam tam dnes ukazuje :°)

    Poradňa dopadla dobre,malinke rastie ako ma :°)

    V sobotu nas caka 4 poradna :°)

    konecne z nemocnice domka :°)

    5.12.2010 nas čaká morfologický utz. :°)

    29.11.2010 - 3 poradňa, teším :°)

    Vo stvrtok ideme na krv

    Zajtra nás čaká 2 poradňa :°)

    zajtra idem na kontrolu a UZV teším :°)