hrasok8
9. jún 2019
124 

Vedeli ste, že šaty robia človeka?

Štýl a vkus o nás čo to hovorí, či už ako o jedincoch alebo ako rodičoch, ktorí si dávajú záležať na detskom oblečení. Touto cestou by som sa rada vyjadrila o značke Kuniboo, ktorá nás sprevádzala posledné týždne. Chcela by som podotknúť výhody a nevýhody a priblížiť nosenie tejto značky

Moja dcérka Mia Eliška má 8 mesiacov. Trpí veľmi silným refluxom, práve preto máme nadpriemerne plnú skriňu detského oblečnia. Užívame si každý jeden vytvorený outfit. Veľmi nás potešil výber testovania a s radosťou sme čakali na nakupovanie. 

1.Nákup

Prvý nákup nás zaviedol do Kauflandu v Trnave na Vladimíra Clementisa. Očká nám zaplesali pri pohľade na ceny a materiál. Veľkou škodou bol práve chaos a neporiadok v regáloch. Kedže sa oblečenie predáva v skutočne krásnych krabičkách, ľudia nevedia odhadnúť veľkosť, balíček otvoria zhodnotia kúpu alebo pohodia kúsok "len tak" späť. 

2.Nákup

Kedže v Trnave máme 2 Kauflandy nedalo mi nezastaviť sa aj tu. Bohužiaľ, takmer všetky kúsky našej veľkosti boli vypredané. Práve preto sme zašli do Kauflandu do neďalekého Pezinka. Opäť nám očká zaplesali pri pohlade na plný regál. Tento nákup bol skutočne pestrý. 

Pranie

Na všetkých štítkoch bola jasne naznačená teplota aj typ prania. Oblečenie po opraní stále držalo farbu a hlavne tvar. Som veľmi spokojná!

Nosenie

Zakúpili sme oblečenie o číslo menšie, ako bežne nosíme kvôli predošlej skúsenosti. Body s dlhým rukávom malo skutočne dlhý rukáv a dlhé pudlo. Čo skôr beriem ako výhodu, kvôli neskoršiemu noseniu. 🙂

Materiál

Neviem si predstaviť vzdušnejší materiál vhodnejší na letné nosenie ako od Kuniboo. Krásny elastický nádych voľný cez ramienka až po plienočku zaručí v horúcich dňoch dýchanie pokožky v chladnejšom tepelnú izoláciu. 

Cena

Myslím, že sa ani veľmi nemusím vyjadrovať k tejto téme. No tie mamičky, ktoré ešte neskúšali značku Kuniboo odporúčam ju všetkými desiatimi už len kvôli cene. 

Ako každá matka pozerám v prvom rade na zloženie, materiál, veľkosť a až nakoniec na cenu. No všetky moje požiadavky spĺňa. 🙂

 Výhody

  1. Špičková kvalita.
  2. Ohľaduplnosť k prírode vďaka použitia BIObavlny, ktorá je šetrná k životnému prostrediu.
  3. Moderný dizajn.
  4. Elastický materiál = dlhšie nosenie.
  5. Nekrčivý materiál.
  6. Vzdušný materiál.
  7. Sezónne obmieňajúci tovar.
  8. Cena.

Nevýhody

  1. Neprehľadnosť v regáloch.
  2. Balíčky, v ktorých je oblečenie uložené, pôsobia síce luxusne, no každá značka má vlastné číslovanie a, bohužiaľ, inak ako odbalením balíčka sa nedá zistiť skutočná veľkosť, ktorá v podstate spôsobuje chaos a neprehľadnosť v regáloch.
  3. Úzky výber.

Záver

Chcela by som poďakovať @konik_testuje za možnosť testovať túto skvelú značku. Ďalej by som sa chcela poďakovať skvelému personálu v Kauflande, ktorý nám vždy ochotne pomohol nájsť, čo sme potrebovali,  a v neposlednom rade svojej dcérke, ktorá s radosťou dodnes využíva možnosť obliecť si značku Kuniboo, pretože je užasná. Určite budeme verné a veríme, že s naším článkom Vás namotivujeme vykúšať značku na vlastnej koži. 🙂

#test_kuniboo #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli