Jej, v tom regione som studovala a tento kolac mi kupila rodina, kde som byvala, hned na zaciatku. Takze som si nezapamatala nazov. Ale veelmi mi chutil. Mohli by ste mi odfotit resp napisat cely jeho nazov? Dakujem pekne 🙂)
@hiddenobject Le tourteau fromager.
No pekne
Možno je tak hrubý a zároveň má tak iné zloženie, že by sa bez zhorenia vrchu neupiekol? 🤔 (inak mi to nedáva zmysel)
Určite by som ten vrch ale nejedla (treba to orezať), je to karcinogenne.
@lenkakravcova je to mozne ako pises, my sme to olupali, neviem ako vsak maju original francuzi vo zvyku… skusim to vyzistit…
@lenkakravcova 🙂 ano ta vanilkova cast je taka jemne vlhka, nie je to suche… a mne to prislo sladke dost, stacila mi kavicka k tomu ;)
@lenkakravcova no co uz mozno (ne)cakat od gastronomie kde sa jedia slimaky ;) a zaby :D
😂 u nás v bol veľmi úspešný! Muž so synom majú také brikety v láske. Boli sme v lete na dovolenke a pekárni mali výborne rožteky z kukuričnej múky, všetky pekné, žltučké, rovné, len jeden taký divný krivý, prihorený. Pani nám ich dala do papierového vrecka, ten ohoratý tam nechala, že ten nám predávať nebude. Trojročný syn sa rozplakal, lebo on chcel TEN, tetuška nechápala... Ale podala mu ho do ruky len tak.. lebo vraj ten by nikto nekúpil ale keď má potešiť dieťa, tak prečo nie...😂🙏