#test_dm26

    Pekné ranko,alebo ak máte podarené deti ako ja,tak prajem dobrú chuť k obedu,pripadne k tretej káve :D

    Keď mi prišiel domov veľký bálik,nebola v ňom Bambuľka.To by mi spravilo veľkú radosť pred rokom a pól,ale teraz už svoju Bambuľku mám 🙂 Boli v ňom produkty od DM.Prvé čo som doslova rozdrapila,bol osviežovač vzduchu.Bocianimi krokmi som si to namierila na toaletu .

    Neviem ako vy,ktoré máte doma malých chlapcov.Ale ja mám dvoch,a to je večné cikanie mimo mysu,v lepším prípade nespláchnuté “ciko” 😬 Nemusim Vám hovoriť,ako to “krásne “ zapácha “ keď nespláchnu moč. Keď zrovna neupratujem kvapôčky tohto ich ,premna,toxického odpadnu tak chodím stále na wc kontrolovať či je splachnute .Ale keďže sú u nás stále nejaké návštevy aby sa zabavili,tak nieje šanca nonstop to mat pod kontrolou a potom sa človek hanbi,že tam je cítiť prípadný moč 😁

    Takže,švacla som pekne tento osviežovač k mojim umelým kvetom na wc a čuduj sa svete,ráno Simik nespláchol pred odchodom zo škôlky a veruže keď som tam po nákupoch a vybavovačkácjh zavítala,osviežovač to prevoňal!

    Zamňa absolútna spokojnosť,a určite sa ním zasobím,lebo cikať kade tade a nesplachovat sa bude urcite ešte nejaký ten piatoček,keďže mám dvoch malých zábudlivocov hoci to stáále opakujem :D Veď to poznáte ,deťom to treba tak 19492 x povedať .
    (Denne 😁)

    Jeden s lacných produktov ktoré narobia veľa muziky ;)

    😍

    1