januska131
18. júl 2022
2511 

Inflácia, zdražovanie? Ukážeme Ti s Hančou, ako zarobiť pri každom nákupe.

Nakupovanie ma baví ako vačšinu žien, ale úprimne priznávam, že odkedy som mama, presunula som sa do online sveta nákupov. S malým dieťaťom je to oveľa pohodlnejšie vyklikať si objednávku a nechať si ju doručiť až domov. 

A ako nakúpiť a ušetriť? Pri každej online objednávke mi Plná Peňaženka vracia peniaze späť ako cashback https://www.plnapenazenka.sk

Koncom mesiaca  cestujeme do Mikulova na koncert a potrebujeme tam prespať. Našla som si Booking na Plnej Peňaženke. https://www.plnapenazenka.sk/obchody/booking-com#cashback .

Klikla som nakúpiť s cashbackom a dokončila som rezerváciu hotela štandardným spôsobom. Do 2 hodín som mala mail, že Plná peňaženka mi posiela peniaze späť.

Myslím, že sa zhodneme, že v tejto dobe sa každé euro počíta. Za prvé 3 nákupy je odmena 4 eurá, musia prebehnúť do 30 dní od Tvojej registrácie a to v 3 rôznych obchodoch. 

Registrácia na stránke je úplne zadarmo, tak prečo by som tie peniaze mala nechať obchodníkovi, keď môžu skončiť v mojej (aj Tvojej 🙂) peňaženke.

Maminky, ak potrebuje nakúpiť oblečenie do škôlky, tak na Sinsay beží veľký výpredaj a aj z nákupu na Sinsay máte 5,2% späť. 

https://www.plnapenazenka.sk/peniaze-spat/995475/sinsay

Ďalšie tipy, kde výhodne nakúpiť sa dozviete na mojom blogu v najbližších mesiacoch. Budem rada, ak sa aj Vy podelíte s Vašimi tipmi na zľavy. 

Ja Vás budem spolu s našou Hančou sprevádzať ako ambasádorka pre portál Plná Peňaženka, tak verím, že spoločnými silami sa nám podarí nejaké to euro ušetriť.

Predstavovať sa špeciálne nejdem, lebo viem, že mnohé si ma pamätáte ešte z čias, keď som bola JOJkárska ambasádorka a ja som vďačná, že ste na nás nezabudli a prihovoríte sa nám aj v miestnych potravinách J. Veľa sa toho nezmenilo, len z toho bábätka je už skoro trojročná slečna, z bytu sme sa presunuli na domu a ja som stále milovníčka dobrého jedla.

Na záver chcem ešte napísať ĎAKUJEM Modrý koník a Plná Peňaženka za príležitosť🤍 .

Krásny začiatok týždňa Vám prajú Jana a #hancazpomaranca  .

#plnapenazenka

super👍☺️

18. júl 2022

Jeej Jani 😊 veľmi sa teším, že práve tú budeš ambasádorkou 😊 budem sledovať príspevky a tipy na výhodné nákupy s cashbackom 😊

18. júl 2022

@modraslamka
@1kriosa1
Ďakujem, dievčatá❤️

18. júl 2022

Super gratulujem a teším sa na tipy, táto téma ma celkom zaujíma. ☺️

19. júl 2022

Mne sa zdá komplikované porovnávať ceny bez cashback a s ním. Nehovorím, že to nefunguje, ale nie je to len naháňač do určitých eshopov, pričom ten istý nákup bez cashback by možno stal inde rovnako alebo aj menej? Je to len úvaha a moja otázka, či aj tento faktor si skúmala.

19. júl 2022

@dager neskúmala som to, cashback používam v eshopoch, v ktorých bežne nakupujem a ktoré mám bežne overené, že mávajú dobré ceny.. To, že u nich použijem ešte cashback, je len bonus. Prečo by si porovnávala cashback a bez neho? Keď sa dá použiť, vždy ho použijem. Ceny si porovnávam cez heuréku pri vyšších sumách a keď už dlhšie nakupujem s cashbackom, pamätám si eshopy, kde sa dá využiť.

26. júl 2022

@januska131 OK, beriem. Len odpoveď na otázku prečo by som porovnávala - mam dosť vychytanych eshopov, ktoré nie sú práve najznámejšie ale majú často lepšie ceny v porovnaní s "mainstream" a tak.. Asi sa chápeme. Ale jasne, niekedy ten čas nestojí za to a všetko je viac menej o zvyklostiach.

26. júl 2022

@dager tu je dole vysvetlený princíp, ako to funguje pre eshopy a je otázne, že či tie menej známe a tým pádom asi aj menšie obchody si môžu dovoliť deliť sa o provízie, možno to je odpoveď, prečo tam chýbajú v zozname eshopov.
https://www.plnapenazenka.sk/spolupracujte-s-nami

26. júl 2022

@januska131 áno, to dáva zmysel. Bežný tovar sa určite oplatí cez peňaženku.

26. júl 2022

Začni písať komentár...

Odošli