Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    krasneleto
    16. dec 2017    Čítané 230x

    Testovanie Vichy Liftactiv

    Prvýkrát som sa zapojila do testovania produktu a vybrali ma. Vždy predtým na odradilo x žien, ktoré písali dôvody, prečo by to práve mali byť ony, alebo sa mi produkt nezdal dostatočne zaujímavý, aby som mu venovala pozornosť a pár riadkov, prečo by som testovať mala práve ja, AŽ... AŽ som videla detoxikačnú kúru na pleť a povedala som si, skús, tvoja pleť to skutočne potrebuje.

    Na začiatok by som povedala, že som mamičkou dva a pol ročnej dcérky, chodím na part-time do práce a občas ako každá - jednoducho nestíham. Vlastne stíham. Stíham domácnosť, dieťa, manžela... Len seba nie. Lepšie povedané seba naozaj najmenej. Tak som sa zapojila, pri pohľade na pokrčenú šedú povädnutú pleť som si povedala, že by to moja tvár snáď aj ocenila. Netrpezlivo som čakala na kuriéra, kedy príde s balíčkom a ja sa do toho pustím. Rozhodla som sa svoje dojmy písať každý deň, aby som záverom reálne vyhodnotila, čo testovanie prinieslo. Hneď ako som produkt zbadala, odtrhla som etiketu, veľmi ma zaujímalo koľko séra je na 10 dni- bála som sa, že to spotrebujem skôr ako bude vhodné.

    1. deň

    Dnes mi prišiel balíček. Rozhodla som sa s testovaním teda už dnes napriek tomu, že mám v pláne aplikovať ráno. Prečítala som si leták a uvidíme do akej miery ma tento produkt očarí. Prvé pozitívum j, že je bez parabénov - to sa mi celkom pozdáva, keďže v poslednom čase prepadávam skôr prírodnej kozmetike. Pleť som odlíčila a nakvapkala do dlaní 5 kvapiek ako je uvedené na balení. Do pleti hneď vsiakli. Pleť zostala iná. Zatiaľ neviem opísať aká, ale iná... Očakávala som olejovú konzistenciu ale je nemastná. Vôňou mi pripomenula pomaranče v čokoláde. Uvidíme čo prinesú ďalšie dni.

    2. deň

    Pleť je rozžiarená ako keď si dám rozjasňujúce sérum pod make up. Dnes som nanášala kúru priamo na pleť. 5 kvapiek- čelo, líca, brada, nos... Za malé mínus považujem už teraz extra rýchlu vstrebateľnosť - neviem či je to produktom alebo pleťou a jej dehydratáciou. (Zistím snáď na záver.) Bezprostredne po nanesení na pleť vytvorí na pleti taký lepivy film - ten však pominie po minúte.

    3. deň

    Tretí deň začína prinášať svoje ovocie. S produktom sa lepšie pracuje. Pocit lepivosti pominul. Pripisujem to tomu, ze pleť už nie je taká povädlá... Dehydratovaná. Dokážem s ním lepšie pracovať a zapracovať ho do pleti. Tri dni som si myslela, že sú to pomaranče v čokoláde, čo mi pripomína jeho voňu. Ale už viem čo to je, je to cukrík s kávovým zrnom, ktorý u nás v jednej kaviarni podávaju ku káve, obalený  v čokoláde. Presne tak sa moja pleť aj cítí - ako ja po rannej dávke kofeínu.

    4. deň

    Dnes moja princezná ohlásila 6.00, že začíname deň. Uff. Išla som neskôr spať, tak výsledok unavenej pleti bol dnes ráno absolútne zaručený. Odlíčila som sa, dala kúru -dnes som si dopriala trochu viac čo sa prejavilo väčšou lepivosťou na pleti. A potom sa mi to celé vyšmyklo a jasné, že sa z neho vylialo. To určite preto, že ráno som si hovorila, že to budem mať aj na 14 dni. Keď som pozrela koľko tam toho ešte mám. No nie nebudem. Budem rada keď mi to ltt vyjde po tomto zážitku na tých 10.

    5. deň

    Rutina. Inak sa moje rána 5-tym dňom ani nedajú nazvať. Zobudím sa - umyjem zuby- dám si na pleť ružovú vodu - zmyjem nečistoty z noci - aaaa dávam na pleť zázrak = tzv. rannú kávičku pre moju pleť

    6. deň

    Dnešné ráno rýchlovka, súčasťou ktorej Liftactiv už musí byť. Prvé zlepšenia - okrem jasu, pleť je hutnejšia - v tento den som sa dočkala prvej reakcie používateľky na mojom blogu... Ako môže byť plet hutnejšia a po pár dňoch?  Neviem vysvetliť... Jednoducho pocit na pleti bol tento.

    7. deň

    Dnes som ráno začala len svojou rutinou a keďže je nedeľa aj pleť má od makeupu oddych ako väčšinou počas víkendu. Takže som si len dala na pleť ružovú vodu A Liftactiv. POCIT na pleti mám ako po aplikácii všetkých mojich zázrakov.  Rozžiarenie pleti je zjavné, zjemnenie vrások nepozorujem, vzpružená pleť je však zaručená.

    8-9. deň

    Tieto dni boli hektické, aspoň moja pleť dostala " svoje" vďaka Liftactivu. Napriek tomu, že som neopatrnosťou dost vyliala, musím usúdiť, že sérum je určite na viac ako 10 dni, keďže tam mám ešte dostatok. Pleť žiari... Už len telo potrebuje svoju rannú kávu.

    10.deň

    Posledný deň kúry. S prehľadom môžem povedať, že kúra je na 14 dní minimálne, lebo v tej mojej ešte ostalo a ako som niekolkokrat písala, žiaľ  podarilo sa mi z nej dosť vyliať. Pleť je jednoznačne žiarivejšia a hutnejsia. A vypnutá.

    Nastal čas na zhodnotenie - sérum by som rozhodne nanášala rovno na pleť a nie do rúk, ako je uvedené  v popise. Moja pleť je dost citlivá na zmeny, často reaguje začervenaním. Očakávať redukciu vrások je nenaplniteľným snom, ale to som vedela od začiatku, že jednoducho to asi nepôjde... Čo sa týka vône, pre mňa veľmi príjemná, pleť naozaj už po druhom dni bola " iná". Nemusela som používať špeciálne séra s vitamínom C, ani podkladovu bázu na rozjasnenie, pretože pleť bola rozžiarená. V kombinácií s make upom, ktorý bežne používam by som povedala, že nenastal žiaden problém a sérum nemalo žiaden vplyv na nanesenie make upu, ani sa nezgrcol na pleti, ani nežmolil, ani nič podobné, čiže hneď po aplikácii bola pleť použiteľná tak, ako aj bežne...

    Tento produkt určite vystačí na viac ako 10 dni- povedala by som aj na 20, kedže aj pri nešťastnom vyliati som dokazala pri nešetriacom nanášní testovať 14 dní, ak by som nevyliala časť, myslím že 20 dní úplne v pohode vydrží... Používala som ho 1 x denne, tak ako bolo uvedené, aplikovala som kvapkadlom priamo na tvár. Prvé dni sa vstrebával extra rýchlo- pleť ho hneď pohltila... Nazvala by som ho rannou kávou pre pleť... Tak ako neviem fungovať bez kávy v práci, moja pleť presne toto potrebuje každe ráno... Vzpružit a rozjasniť. Toto zaručene produkt spĺňa. K zjemneniu mimických vrások si myslím, že neprišlo... U mňa celkový dobrý dojem učite dotvára aj fakt, že pleť musela byť vždy riadne vyčistená a zbavená nečistôt. Priznajme si, nie vždy idem do postele odlíčená, nie vždy spím toľko, koľko by som mala a to všetko sa na pleti určite podpíše. Pomer cena kvalita tohto produktu je podľa mňa veľmi fajn. Určite sa oplatí ho aspoň vyskúšať.

    Treba dopriať detox aj pleti.