Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri
    1 / 1

    klasicky recept len to na hrubsie sa kraja myslim si

    19. mar 2021

    @nika82 a mas aj ten klasický? Lebo ja nemam ziadny...chcela by som takéto vyskúšať

    19. mar 2021

    @lienka_9 unas slize kupujeme

    19. mar 2021

    1 vajičko, 100 g hrubej muky a trosku vody.

    19. mar 2021

    podla mna ved normálny recept ako na ine sliže, len ich nakrajaš na hrubšie.

    19. mar 2021

    Tieto sú podľa mňa bez vajíčka. Sú dva druhy. Žlté a biele. Žlté s vajíčkom ako píšu hore, biele bez vajíčka. U nás sa robievali biele, hrubá múka, voda a soľ. Nič viac. Babka vždy robila od oka

    19. mar 2021

    @dominikakoll aj u nás takto

    19. mar 2021

    Mam dva rcp: idem a kupim oblubenu overenu znacku, alebo ak nahodou situacia dovoli, tak si idem k svokre vziat v ramci navstevy.
    A teraz vazne, mne to proste nejde, vadi mi cesto na rukach, lebo sa to odporne lepi, uz parkrat skoncili v kosi. Svokra to robi sup sup, pozeram nu a nechapem. Robi len od oka - spravi si na doske kopcek polohrubej muky, prida trochu soli 1 vajce a patla sa s tym, ak treba podsype mukou. A co ma stve, skoro vzdy trafi mnoztvo muky na prvykrat🤷‍♀️. Ziadna voda, len muka, sol a vajce. Potom vyvalka na hrubku, ake rezance chce a ak polievkove, tie da do strojceka alebo ak hrubsie kraja rucne

    19. mar 2021
    19. mar 2021