Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    mana173
    5. apr 2018    Čítané 185x

    Jarný detox krok za krokom

    Prečo je detoxikácia dôležitá?

    Detoxikácia je nevyhnutná pre očistenie tela od toxínov. Proces prirodzenej detoxikácie prebieha v tele denne, avšak s vekom a vzrastajúcim množstvom škodlivých vplyvov sa spomaľuje. Najúčinnejšou pomocou boja proti toxinom sú antioxdanty.

    Je mi potešením, že som bola vybraná testovať zelený balíček = tri novinky z radu Elixir Jeunesse.

    • Denný krém OF30 
    • Čistiací gél
    • Nočný krém 

    Moja pleť sa denno denne vystavuje rôznym nežiadúcim vplyvom vonkajšieho prostredia. Po dlhej zime je pleť unavená, preto tejto voľbe dávam zelenú 🙂

    Denná starostlivosť s OF30

    Ráno začneme aplikáciou denného krému, ktorý má ľahkú textúru príjemnú vôňu po uhorkách. Krém je dobre vstrebateľný, nezanecháva mastný film. Počas testovania som si spravila aj týždeň bez make up. Priznám sa, zostala som zaskočená, keď bolo nepriaznivé počasie, vietor mi poriadne vyštípal tvar. Čiže krém je fakt vhodný na obdobie jar-leto. Ja som tiež zvyknutá na mastnejší krém, keďže mám atopickú pleť a sklon k vysúšaniu. Ale môžem povedať, že tento krém nevysúša a nepáli. Čo ma veľmi odradilo, že keď som si ho a niesla na tvár, ostali mi zvyšky aj na perách je to môj zlozvyk olyzovat si pery 💋no a krém je strašne horký. No takže krém nepapajte, len si ho dávajte na tváričku.

    Ku koncu testovania som si dovolila konečne vyzerať ako človek, tak som si urobila make up. Krém pod make up je skvelou podkladovou bázou. Výborne sa rozotiera a make up sa zapracuje ako má. Krém nerobí vrásky ani šupiny, taktiež nezanecháva lesklú tvár teda vzhľad masky.

    Čistiaci gél

    Ďalšim krokom očisty je čistiaci gél ktorý obsahuje mikročiastočky peelingu. Mikročiastočky a svieža vôňa má veľmi prekvapili. Čiastočky prekrvujú tvár, bolo to vidieť, pleť bola trochu začervenaná. Bude to tým, že gél aj odstraňuje odumreté bunky. Gél odstraňuje nečistoty z makeup ale čierne bodky z nosa mi po niekoľkých aplikáciách neodstránilo. Aj keď výrobok obsahuje mikročiastočky peelingu, vôbec sa nebojte, tento produkt je vhodný na každodenné používanie. Ja osobne som ešte nenašla čistiaci gél ktorý by mi 100% vyhovoval. Tento hodnotím celkom dobre ale druhýkrát by som sa bez neho zaobišla.

    Nočný krém 

    Posledným krokom k dokonalosti je nočná starostlivosť o pleť. K nočnému krému môžem povedať len toľko, že je dobrý čiže hodnotím na takú 3-čku. Po prvej aplikácii ma na tvári veľmi pálil. Konzistencia mi príde vodnatá, keď sa krém aplikuje na pleť. Tvár ostáva lepkavá. Vadí mi tá lepkavosť a parfumácia. Zatiaľ som žiadne zmeny na tvári nespozorovala. Napriek všetkému krém neprestávam používať, po pár týždňoch nemôžme čakať zázraky. Ale pri pravidelnej starostlivosti nie len z vonkajška ale aj zvnútra príde požadovaný efekt. Niekomu sadne niekomu nie, treba vyskúšať, každému je niečo iné dobré. 

    Yves Rocher je  Francúzka kozmetická kozmetika. Jej zloženie je prírodné, čiže rastliného pôvodu. To všetko je veľmi zaujímavé  pretože aj Elixír Jeunesse obsahuje lístky Apholie ktoré boli nazbierané v Madagaskare. Ale pýtam sa prečo tak skvelé produkty na rastlinej prirodnej báze sú až tak moc parfumované? Vôňa krásna prvé dni očarí ale potom mi už začala vadiť. Určite si denný krém kúpim pretože pod make-up je ako stvorený.  Ostatné je taký priemer, uvidíme ďalej. Používaním tohto radu predídete vzniku vrások. Nedalo mi to navštívila som predajňu Yves rocher a dopriala som si pohladenie aj pre telo z touto voňavom bombou. Plánujem vyskúšať aj ostatné výrobky zo zeleného radu. Ako vidíte , ja privolávam už rovno leto 🙂

    Od dnes 3.4. si môžte zakúpiť jarný detox vo vašich predajniach. A samy uznáte čo vám sedí nič za to nedáte pretože pre seba spravíte maximum.

    Ďakujem MK za možnosť testovania takej vynímočnej kozmetiky ako je Yves rocher. Majte sa pekne a myslite na to: V zdravom tele zdravý duch! Ostávam stále verná zákazníčka Mary.

    mana173
    9. mar 2017    Čítané 89x

    Moja skúsenost z testovania zubnej pasty Zendium

     V úvode sa chcem velmi pekne poďakovať za možnosť odskúšať zubnú pastu. Velmi som sa potešila že, sa už aj na mna štastie usmialo 🙂 ❤

    Na prvý dojem som bola prekvapená aj z toho velkého balíka, krabica ako svet a v nej sa ukrývala zubná pasta Zendium a prekrásna obálka od modrého koníka ktorú som si odložila.

    Ale teraz prejdem konkrétne k paste.  Prvý dojem zo vzhľadu pasty bol ukážkový. Skvelý materiál a podobne. Po prvom umytí zubov som bola velmi nadšená z vôňe a chuti pasty. Mala som pocit sviežosti a čistoty v ústach.

    Momentálne som v požehnanom stave a mám pocit bolavých a citlivých zubov. A väčšií sklon ku kazivosti zubnej skloviny. Po pár dňoch používania pasty Zendium som mala menej bolestivé krčky to je pre mňa velké pozitívum. Ako každý bežný človek, sompastu testovala 2x denne.

    Čo by som vytkla, že pasta nepení ako sme zvyknutí ale pasta ani nemá peniť, však to nie je šampón 🙂. Ale zvyk je zvyk. Ďalej ma prekvapilo, že pasta neeliminuje zápachy z úst ten pocit sviežosti čo som mala na začiatku ako by sa rozplynul.

    S úsmevom na perách ale môžem povedať, že som si umývala zuby 5min v kuse bez toho aby ma napínalo. Z iných pást ma momentálne v tehotenstve napína. Veľké plus je aj to, že neštípe a, že hneď po umytí zúbkov sa môžete pustiť do raňajok. 🙂 

    Zhrnula by som to tak, že pasta Zendium je skvelý a kvalitný výrobok na trhu, určite si pastu zakúpim a budem ju nadalej používať.