Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    mirkov
    27. sep 2017    Čítané 253x

    Ako sa nám páčilo, testovať z BILLA pečivo!🍞🥐

    Ahojte!

    Moje meno je Mirka a bola som jednou z vybraných na testovanie pečivka z BILLA. Som veľkým milovníkom čerstvého pečiva a do testovania som sa prihlásila najmä kvôli novým druhom so zníženým obsahom sacharidov, nakoľko ja aj môj otec sme diabetici. 

    Do testovania som teda zapojila aj moju rodinu. Na čom sme si najviac pochutili?

    No úprimne každý na niečom inom! Poďme sa na to pozrieť..

    Kváskový maďarský chlieb

    Tento chlieb bol jediný biely chlieb čo sme vyskúšali. Teda všetci okrem mňa, keďže chlebík obsahoval celú razcu a ja ju od malička žial nemôžem ani cítit😊. Drvená mi napodiv nevadí. Chlieb mal veĺmi príjemnú vôňu a chrumkavú kôrku, bol ľahučký a striedka mäkká a nadýchaná. Ako chutí po pár dňoch neviem, pretože sa zjedol takmer okamžite ,ešte teplý a u mojej švagrinej skončil na prvom mieste😉.

    Najviac chutil s volským okom na raňajky.

    Pan paillase olivový aj viaczrnný

    Tento chlebík, alebo skôr bagetka obsahuje špeciálnu Paillase múku. Vďaka nej bola kôrka chrumkavá a striedka sladkastá s výraznou chuťou olív. V prípade viaczrnnej oceňujem nadrobno krajané semienka ktoré nebolo cítit medzi zubami ako to pri viaczrnnom pečive väčšinou býva. Olivová mala veľmi dobrú chuť v kombinácii s prosuttom, maslom a paradajkou a u mojho brata bola na prvom mieste aj s grilovaným mäskom.

    Bio sapp tmavý

    Tento chlebík ma nadchol. Najprv ma zarazila jeho vôňa. Zacítila som jemnú spáleninu, a preto som očakávala horkú chuť no tá bola veľmi jemná a výdatná. Striedka bola hutná a zahnala hlad na dlhšiu dobu.  U nás doma si našiel stále miesto.

    Višňová kapsa

    Toto krehké pečivo bolo jediné sladké, ktoré sme chutnali.  Pozvali sme na kávu babku. 

    Ta ocenila krehkosť so zrniečkami cukru na povrchu a veľké množstvo kyslej višňovej náplne.  Syn zhodnotil na svoj vek výstižne- mňam😊.  Jediná nevýhoda je, že sa trúsi po zahryznutí a na druhý deň je kapsa rozmočená. Určite ju odporúčam jesť čerstvú.

    Syrový štangel

    Chrumkavá tyčinka s posýpkou syru, super na rýchle zahnanie hladu. Na výlet po školke ideálna. Prijala by som však mäkšiu kôrku, nakoľko po zjedení sme mali zošúchané podnebie a syr by som tiež pridala lebo tyčinka bola suchšia a trebalo ju zapiť.

    Bio ražný bochník

    Chlieb akurátnej veľkosti, jemnej chuti bez zŕn. Aj po dňoch mäkký. Kôrka síce nie je chrumkavá ale chutí vyborne s akoukoľvek pomazánkou. U nás s bryndzovou, falošnou treskou a pomazánkou so sušených paradajok.

    Celozrnná ražná bio kocka a nízkosacharidová poduška

    Na tieto novinky som sa tešila najviac.  Testovali sme s otcom a zamerali sme sa hlavne na výsledky merania glykémie oproti klasickému pečivu. Obaja sme mali výsledky meraní lepšie vďaka zníženemu množstvu sacharidov. Bio kocka bola jemne kyslastej hutnej chuti, vyborne zasýtila až bol problém ju zjesť celú naraz. 

    Na druhý deň bola chuť už viac gumová, takže odporúčam zjesť čo najčerstvejšiu.

    Poduška bola naopak ľahká a nadýchana so skvelou posýpkou a vydržala dlhšie chutná. 

    Obe zaraďujeme s otcom do svojho jedálnička hlavne kvôli výsledkom meraní.

    Chia chlebik, sa mi žial nepodarilo kúpiť ani po opakovanej návšteve ale určite ho rada ešte v budúcnosti ochutnám

    Ďakujem spoločnosti BILLA aj Modrému koníkovi za možnosť testovať.

    A vám, čo ste si prečítali moju recenziu prajem dobrú chuť aj s čerstvým pečivom z BILLA 🌮🌭

    Mirka 

    mirkov
    13. jún 2017    Čítané 198x

    Slnko, more, hory - leto s EQUILIBRIOU

    Ahojte!

    V prvom rade by som sa vám rada predstavila. Moje meno je Mirka, mám 33 rokov a 2 malé deti. Syn ma 4.5 roka a dcérka 3. Predtým ako sa zo mna stala mama, robila som 11 rokov v lekárni. Po zverejnení výzvy na testovanie opaľovacích prípravkov od Dr.Max som neváhala a prihlásila sa takmer okamžite. Vzhľadom na moje povolanie a prax boli mojou voľbou vždy prípravky z lekárne.

    S radom EQUILIBRIA som zatiaľ skúsenosti nemala, preto ma veľmi potešilo, že som bola jednou z vybraných na testovanie!

    O niekoľko dni dorazil balíček plný opalovacích prípravkov. Oceňujem aj malé "kabelkové" krémy! Po rozbalení ma ako prvé zaujal samotný, relatívne krkolomný nazov EQUILIBRIA. Čo to znamená? Prečo práve EQUILIBRIA? Po krátkom pátraní sa mi spojil so slovom ROVNOVÁHA.

    Tak poďme otestovať rovnováhu medzi slnením, zdravou pokožkou a kvalitnym opalovacím prípravkom!

    Všetci, co ma poznajú, vedia, že som najsvetlejší fototyp aký existuje. Moja doba na slniečku bez spálenia bola vyrátana na 5 minút. Pokožka je bledá so sklonom spáliť sa, očervenieť a zošúpať sa. Keď som bola mladšia, trápilo ma to. Používala som nevhodné prípravky s nízkym faktorom a vystavovala pokožku veľkému riziku. Až vo svojej praxi som pochopila, že nie opálená, ale zdravá pokožka je dôležitá. Začala som sa viac zaujímat o zloženie prípravkov.

    Čo teda obsahuje EQUILIBRIA?

    Hydratačný krém na opaľovanie s UVB a UVA filtrami a ochranným faktorom SPF 50+ pre pleť citlivú na slnko. Obsahuje hydratačné a zvláčňujúce látky, vodeodolné UV filtre, pantenol a vitamín E. Pantenol zvlhčuje a zvláčňuje pokožku, prispieva k prirodzenej regenerácii a podporuje obnovu buniek. Znižuje nepríjemné pocity svrbenia a redukuje pocit podráždenia a sčervenania pokožky. Extrakt z riasy Laminaria ochroleuca (Golden seaweed) a vitamín E chránia bunky pred poškodením, čím sa odďaľuje biologické starnutie kože.


    Pre koho je určená?

    Pre dospelých 30 a 50+
    Pre deti 30 a 50+faktor.
    After sun- žial informáciu od akého veku je vhodný som nenašla, ale podľa zloženia, nevidím problém pre deti od veku 3+.

    To, čo zaujme na prvý pohľad - obal.

    Prípravky su v krásnej oranžovo modrej krabičke s pribalovým letákom (mimochodom, ten obsahuje naozaj veľmi dobre spracované zásady správneho opaľovania aj inštrukcie k správnemu natieraniu a následného ošetrovania pokožky.) Samotná tuba, má rovnaké farby. Uzáver je na klik, tým pádom sa vám nestane, že stratíte vrchnák. Detské krémy su rozlíšené obrázkom veľrybky.

    Textúra a rozotieratelnosť je u detských a dospeláckych krémoch rozličná. Detský má jemne hrudkovitú konzistenciu, no na rozotieratelnosti to vôbec neubralo.Obe mlieka aj krémy sú svetlo žltej farby, príjemnej, nevtieravej vône, veľmi ľahko rozotieratelné a hlavne nezanechavajú pocit mastnoty na pokožke a na dlaniach! 

    To sme ocenili všetci testujúci. Jediné minus bolo, ze zvyšky krému mali tendenciu zaschnúť okolo dávkovacieho uzáveru. Mlieko po opalovaní je biele, našlahané a prijemne chladí.


    Ako teda EQUILIBRIA obstála?

    Musím povedať, že ma v mnohých ohladoch nadchla. Ja a syn, sme veľmi bledí a naša pokožka ostala chránená a nespálená. Muž mal jemne červený krk po futbalovom turnaji, čo bolo spôsobené nedodržiavaním zásad správneho opalovania a nedostatočným natieraním.Ocenil však výbornú rozorieratelnosť v ochlpených častiach tela ako hruď a ruky. Dcérka, ktorá ma jemný exzém na pažiach a líčkach, prípravky veľmi dobre znášala. 

    S výsledkom testovania, sme teda veľmi spokojní. Myslím, že som našla skvelého parťáka na naše rodinné výlety.


    Ďakujem Dr.Max a Modrý koník za možnosť zúčastnit sa testu! 

    P.s.: ak ešte nemáte krém na opalovanie na leto Dr. Max má skvelú akciu! 

    https://www.drmax.sk/akcie/nakupte-viac-a-usetrite/equilibria/