1 / 1

    Mňam, idem si urobiť aj ja😃😃si mi chuť spravila

    17. mar 2023

    To cesto ako prosim ta robíš? Vyzerá dobre

    17. mar 2023
    17. mar 2023
    17. mar 2023

    Vyzerá super, dala by som si 😄

    17. mar 2023
    nesvadbovo
    autorAMBASÁDORKA

    @eskop výborný nápad, nech chutí 🙂

    @kiwi3
    @sely13
    @lili763 ohľadom piize som nedávno písala článok, ak vám niečo nebude jasné, pokojne sa pýtajte:https://https://www.modrykonik.sk/blog/nesvadbovo/article/ako-na-vynikajuci-domacu-pizzu-krok-po-k-5a1rag/

    @fadama vďaka 😉

    17. mar 2023

    @nesvadbovo neuveríš, ale aj Ja som mala v tom čase opäť cesto zamiesene😂🙈

    20. mar 2023
    nesvadbovo
    autorAMBASÁDORKA

    @marcellinomio ale keď ono to k sebe proste pasuje 😉 (a potom sa môžem sťažovať na váhu, však áno 😅 )

    20. mar 2023

    @nesvadbovo ani nehvoor☺️ zachvilu budem robiť karfiolovu 😂😂😂

    20. mar 2023
    nesvadbovo
    autorAMBASÁDORKA

    @marcellinomio nerob 😅 ja som párkrát robila cuketovú. Akože veď nebolo to úplne márne, ale človeka, čo to nazval pizzou, by mali exemplárne potrestať 😉

    20. mar 2023

    @nesvadbovo pizza má byť pizzou, proste múka, kvások olej a ideš ☺️ tak radšej karfiol vyprážame, tam je istota...

    20. mar 2023
    nesvadbovo
    autorAMBASÁDORKA

    @marcellinomio haha, áno, istota zdravého pokrmu 😅

    20. mar 2023

    @nesvadbovo akoo viem, nieje to zdravé, ale tak raz za čas neuškodí olej. Ja zas mam rada v tej teplovzdušnej fritezy, šampiňóny ☺️ karfiol mi tam nepasuje... Ja som zvyknutá pekne v cestíčku a oleji😂
    Inak hranolky a hocičo iné v rúre dávam 😅

    20. mar 2023
    nesvadbovo
    autorAMBASÁDORKA

    @marcellinomio ale veď určite. Ja tiež nekopem veľmi za tím vyprážané, ale teda občas taký vyprážaný syr úplne najviac dobre padne. Zas nemohla by som to jesť často, ale nebránim sa 🙂

    20. mar 2023

    @nesvadbovo Ja zas syr dávam do rúry 😊 a robím hlavne ostiepky so šunkou zabalim😊 niekedy aj slaninku vopcham... A normálne v trojobale sú a pofrckam olejom, a nie je to suché ani preolejovane, také akurát ☺️

    20. mar 2023