Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    paladia
    28. feb 2017    Čítané 83x

    Ako sme testovali Allergiku

    V jeden peký deň som si tu na Modrom koníku všimla výzvu na testovanie produktov Allergika. Samozrejme, že som hneď zareagovala. A prečo? Lebo ma dlho, celé roky trápi suchá pokožka na rukách, ktorá často popraská až do krvi a svrbí. Na tento stav mi nepomáhali žiadne krémy ani maste či balzamy predpísané alergológom a kožným lekárom. Na tvári sa mi po použití make-upu akéhokoľvek druhu vyhadzovali suché šupinaté miesta. Môjho syna zase trápili kožné reakcie na rôzne podnety od niektorých druhov stravy cez pracie prášky až po reakcie na chladné počasie. Vždy mal suchú a vydráždenú pokožku. Tak som si povedala, že týmto testovaním nemáme čo stratiť a prihlásila som nás. Na moje prekvapenie si nás aj vybrali a už krátko po oznámení, nám pán kuriér priniesol balíček troch produktov značky Allergika.

    Balíček obsahoval čistiacu emulziu, detský krém a balenie Sensitive Duo. 

    Čistiaca emulzia si veľmi rýchlo našla miesto medzi mojimi odličovacími prostriedkami a po pár dňoch sa stala jediným produktom, ktorý som na tento účel začala používať. Po vyčistení ostala pleť jemná, hydratovaná a na dotyk príjemne hebká, suché lišaje však boli stále prítomné, aj keď v menšom rozsahu. Po týždni sa dostavil výsledok, v ktorý som ani nedúfala. Najväčší problém, suché fľaky z tváre zmizli. Žiadne šupinky ani make-upom vydráždená pleť. Len hebká pokožka.

    Takže túto čistiacu emulziu odporúčam všetkým, ktoré nad ňou váhate. Stojí za to.

    Detský krém sme začali okamžite používať. Najmä na oblasť tváričky a špeciálne na líčka. Často aj ako  náhradu za krém do zlého počasia. Jemné zloženie a príjemná vôňa zabezpečili môjmu synovi ochranu pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi či už počasia alebo iných podnetov. Dokonalá ochrana a hydratácia. Po dlhom čase a boji s kožnými problémami môžem povedať, že maličký má pleť ako bábätko aj naozaj. A čo je najlepšie, že je tento krém vhodný už od prvých dní života. Škoda, že sme ho neobjavili skôr. 

    Duo Sensitive odviedlo najväčší kus práce. Neverila som, že existuje prípravok, ktorý by dokázal zachrániť moje ruky, zahojiť všetky rany a účinne zbaviť svrbenia. K tomuto zázraku prikladám aj fotodokumentáciu pred a po testovaní a určite samé uznáte, že je vidno obrovský rozdiel. Hlavne už nemám pocit napnutej a suchej pokožky, rany sú preč a nič mi už nespôsobuje bolesť.

    Z celého testovania je tento produkt pre mňa osobne TOP výrobok. 

    Ak by som mala zhrnúť skúsenosť s produktami Allergika, jednoznačne tento rad starostlivosti odporúčam všetkým, ktorí bojujú so suchou, podráždenou či atopickou pokožkou. Konečne sme našli produkty, ktoré v starostlivosti o podráždenú pokožku aj účinne splnia to, čo sľubujú a ešte trochu naviac. Zloženie, ktoré nedráždi, príjemná vôňa a pomer kvalita cena - všetko splnené na 100%.

    Ďakujem organizátorom, že sme mohli tieto produkty otestovať. Stali sa neoddeliteľnou súčasťou našej domácej kozmetickej výbavy.