Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    patricia_trinityhotels
    19. feb 2020    Čítané 151x

    Na výnimočnom pobyte - odmena za vysvedčenie

    Viete kto je idolom vašich detí? U nás je ním Youtuber a my sme s ním strávili nezabudnuteľný víkend

    Volá sa Lukáš Frlajs, na sociálnych sieťach sa prezentuje svojimi vtipnými videami a moje staršie deti sa ho nedokážu nabažiť.  Rozhodli sme sa ich odmeniť za skvelé polročné vysvedčenie a vďaka hotelu Atrium sa nám podarilo naplniť ich najtajnejší sen.

    Odprevádzam syna do školy a na chvíľu sa zastavím, vidím ako kamarátovi ukazuje videá na telefóne, tie, ktoré pred pár dňami natočili na pobyte v Hoteli Atrium. Postupne sa okolo neho tvorí  skupinka rovesníkov a všetci ho s obdivom sledujú. Veď youtuberi sú pre mladých novodobými hrdinami a Frlajsa každý pozná.

    Na víkendový pobyt do hotela Atrium sme sa vybrali práve kvôli špeciálnemu balíku s youtuberom. Do hotela sme preto zavítali úplne prvý krát ale je mi jasné, že to nebolo naposledy. Pobyt bol totiž zážitkom pre celú rodinu.

    Mama, otec a tri deti (13, 11 a 3 roky). Pre niekoho je dovolenka, ktorú si užijú deti a oddýchnu si rodičia v takomto zložení nepredstaviteľná. Zo začiatku som tomu neverila ani ja a pobyt som vyberala hlavne kvôli najstaršiemu synovi. No Trinity Hotels a najmä ich animačný program ma rýchlo vyviedol z omylu. 

    Po príchode na hotel nás prekvapila skvelá organizácia ubytovacieho procesu. Na recepcii sú prítomní animátori s rozkošnými maskotmi – Skalkom a Ozvenkou. Tým sa potešia najmä tí najmenší, no staršie deti si určite nenechajú ujsť čerstvé lievance, ktoré priamo na recepcií pripravuje šéfkuchár kulinárskeho štúdia Foodie.

    Animačný  program je bohatý. Nájdete v ňom aktivity pre maličké deti ako hry v detskom kútiku alebo kreatívne dielne, no rovnako sa vďaka nemu zabavia aj starší napríklad na takej šmykparáde či pri hľadaní Skalkovho pokladu. Dospeláci sa samozrejme môžu zapojiť tiež, no väčšina si určite radšej užije chvíľku oddychu zatiaľ čo ich deti sú v rukách profesionálov.

    Animačný program bol počas nášho pobytu obohatený aj o aktivity s našim obľúbeným youtuberom Frlajsom. Sobotné dopoludnie sme strávili plnením internetových výziev, poobede sme sa všetci spoločne prešli po krásnom prostredí Starého Smokovca, no a večer nás po tradičnej minidiskotéke čakala Frlajsova prednáška, kde sme sa  dozvedeli tipy a tajomstvá youtuberskej kariéry. 

     Takmer celý deň sme sa nezastavili, no únavu sme nepociťovali. Práve naopak, boli sme nonstop plný energie (možno aj z tej skvelej stravy, ktorá nás na večeri čakala) a už sme sa nevedeli dočkať nasledujúceho programu.

    Najväčšou výhodou bol wellness, ktorý bol otvorený až do polnoci. Bazény aj s dvomi toboganmi, malý detský bazén, sauny a výrivka. Nič nám nechýbalo. 

    Manžel a staršie deti zvolili aktívnejší oddych (ping pong, korčule či bowling). A ja som si užívala chvíle s najmenšou v MiniMe. Super bolo aj to, že pred hotelom je kopec, takže aj pobyt vonku sme si na sánkach poriadne užili 😊

    Víkend sme si teda užili naozaj všetci. Je skvelé, že na Slovensku máme hotely, ktoré sa neboja držať krok s dobou a prinášajú svojim hosťom nezabudnuteľné zážitky.

    Kristína 💜

    patricia_trinityhotels
    22. feb 2019    Čítané 129x

    Výnimočný projekt 4 ELEMETS DAY SPA inšpirovaný našou prírodou

    PRECHÁDZKOU PO LÚKE K NÁPADU NA VÝNIMOČNÝ PROJEKT

    Prvotnou myšlienkou bolo vytvoriť v areáli hotela Sitno lúku vysiatu liečivými bylinami, ako priestor na oddych a osvetu. Návrat k tradícii a k prírode je moderným trendom – v Trinity Hotels sme sa zamerali na liečivý vplyv našich slovenských bylín. Od vysiatej lúky už bol len krok k preneseniu tejto myšlienky aj do daľších projektov v rámci našich hotelov.

    O výnimočnom projekte vybudovaných Day Spa centier v rámci siete Trinity Hotels sme sa rozprávali s manažérom 4 Elements Day Spa, Tomášom Tóthom.

    „Rozsiahle rekonštrukcie hotelov nás inšpirovali priniesť niečo nové aj do služieb. Naše masáže a procedúry sú založené na prepojení vplyvu 4 živlov ohňa, vzduchu, vody a zeme. V prvom kroku vznikol produktový rad prírodnej kozmetiky 4 ELEMENTS DAY SPA zo slovenských liečivých bylín. V tom druhom sme už len prepojili ich overené účinky do prepracovaného konceptu masáží, inšpirovaných rokmi a tradíciou.“

    4 ELEMENTS DAY SPA – masáž ako cesta rituálu Vraciame sa k tradičnej ceste k uzdraveniu využívaním pre nás prirodzených produktov z našich slovenských bylín. Cesta rituálu, ktorú si klient sám zostaví sa začína na recepcii Day Spa, kde si klient vyberá masážny olej podľa želaného účinku danej byliny a jej vône. Kladieme dôraz na kvalitu a odbornosť. Naši recepční sú povolaním maséri, ochotne poradia s výberom procedúry, oleja aj sprievodnej hudby. Masáž to je zážitok z prepojenia všetkých zmyslov. Už pri vkročení do masážnej miestnosti sa klient stretáva s vôňou oleja, ktorú si vybral. Pred masážou mu masér najprv prikladá teplý uterák, ktorý uvolní telo aj myseľ. Kombináciou vône, hudby a príjemného tepla je docielený rituál prvotného uvolnenia pred masážou. Poslednou zastávkou rituálu je samotné ukončenie spojené s netradičným odchodom. Po masáži si vychutná šálku dobrého čaju z bylín, ktorých vône a účinok už vnímal počas masáží. Zážitok z rituálu tak dotvára posledný zmysel v podobe chuti.

    THAJSKÉ MASÁŽE - aj v tomto smere sme chceli priniesť niečo nové a zároveň naše. Tradičné thajské masáže, ktoré sú známe všade vo svete sme prepojili s naším 4 Elements Day Spa konceptom, výsledkom čoho je výnimočné prepojenie východných terapií so silou účinku tradičných slovenských bylín. Novinkou sú masáže v prírode, ktoré realizujeme hlavne počas letných mesiacov.

    patricia_trinityhotels
    10. feb 2016    Čítané 302x

    Kamaráti z Trinity - nová hudobno-tanečná skupina

    Milé mamičky, ako sme už naznačili v dnešnej prvej mini súťaži, Kamaráti z Trinity nie je len pomenovanie našich hotelových maskotov, ale ide o hudobnú skupinu. Spolu má 6 členov plus jednu veľmi šikovnú moderátorku, ktorá počas celého vystúpenia deti aktívne zapája do programu, ktorý nie je len o tanci, spievaní a zábave, ale aj o príbehu, prečo ma Skalko veľké svaly,  ako treba papať veľa zeleninky a ovocia, a podobne.

    Myšlienka založiť kapelu vznikla z viacerých dôvodov. Najprv k chlapcom maskotom (ČĽUPKO, KOPKO a SKALKO) pribudli dievčenské postavičky (VLNKA, SVETLUŠKA a OZVENKA) a následne viaceré akcie a ich spoločné vystúpenia aj mimo ich domovské hotely. Zažiť všetkých šiestich na jednom pódiu, tancovať a zabávať sa. Začalo nám to chýbať a tak sme založili kapelu, dali dokopy „veľké“ hlavy, napísali texty, zavreli sa do štúdia a teraz s radosťou finišujú nahrávanie svojho prvého CD 🙂

    KAMARÁTI Z TRINITY štartujú svoje veľké turné po celom Slovensku

            Vyše hodinové vystúpenie je zamerané na interaktívne tancovanie priamo s maskotmi Kamarátmi z Trinity. Počas koncertu nezabudnú na ani na jedno dieťa, ktoré si môže s kamarátmi zatancovať, zabaviť sa, odfotiť sa a navyše sa aj niečo naučiť.

    Naši Kamaráti sa odlišujú od ostatných postavičiek svojou jedinečnosťou, nekopírujú žiadnu rozprávku a vystihujú príbeh hotela Čľupko vodník, Kopko banský škriatok, Skalko horský vodca.

    Samozrejme, že vašich obľúbencov môžete vidieť aj mimo vystúpení a to na našich hoteloch. 

    Dajte našim Kamarátom "like" na ich fan page a nepremeškajte najnovšie informácie o pripravovanom koncertnom turné, krste CD a podobne 🙂

    Všetky aktuálne info nájdete vždy na ich fan page: https://www.facebook.com/Kamar%C3%A1ti-z-Trinity-1646368252311709/?fref=ts

    patricia_trinityhotels
    9. feb 2016    Čítané 178x

    Čo znamená "babyfriendly"

    Rodinná dovolenka alebo len celodenný výlet - vytúžený relax a konečne iná aktivita z bežného stereotypu.  Asi to všetky dobre poznáte 🙂

    V hlave krásna predstava ako to bude, ako tam bude krásne a ako sa budú deti tešiť. Ale buďme realistky - aj obyčajný výlet môže byť veľmi komplikovaný, hlavne keď cestujete s malým bábätkom. Čo keď niečo zabudneme, alebo sa dieťaťu stane "malá" nehoda. Z výletu sa stane hľadanie miesta na prebalenie, prezliekanie. Potom som hladný, smädný, nudím sa, chcem si kresliť a podobne. Akýkoľvek výlet, alebo pobyt tak pre každú maminku predstavuje doslova strategický plán čo pobaliť, ako to pobaliť, aby sme sa pomestili a načo všetko nezabudnúť.

    Našťastie už aj na Slovensku nastal trend tzv. babyfriendly hotelov, podnikov a podobne, ktoré nám mamičkám veľmi uľahčujú akýkoľvek výlet. Napríklad prebaľovaci pult v podniku či hoteli, detské sedátko na wc či detský kútik, kde Vám deti aj postrážia aby sme si my mohli dopriať napríklad kávičku 🙂

    U nás v Trinity Hotels & Resorts máme tento štandard:

    TRINITY HOTELS & RESORTS – BABY FRIENDLY

    • Bezplatné zapožičanie detských postieľok
    • Izba s vaňou
    • Detské sedátko na WC, nočník
    • Detský stupienok k umývadlu
    • Vanička
    • Detské vysielačky – bezplatné zapožičanie
    • Detský TV program na izbách
    • Detská stolička v reštaurácií
    • Detský príbor
    • Možnosť ohrevu detskej stravy v hotelovej reštaurácií ( SITNO – Detská kuchynka )
    • Detské plienky
    • Detské župany – na zakúpenie
    • Detský drogistický tovar na recepcii hotela
    • Schodíky pre deti na recepcii
    • Priestor na odkladanie kočíkov
    • Prebaľovací pultík v priestoroch hotela

    Ostatné:

    • Detský bufet
    • Detský jedálny lístok
    • Detské podložky pod taniere
    • Detská omaľovanka
    • Detská menovka pre každé dieťa pri registrácii v hoteli
    • Nefajčiarsky interiér
    • MINI ME - detský kútik pre malé deti (Sitno a Atrium)
    • GAME ZONE - herňa pre väčšie deti (Sitno a Atrium)
    • Animácie - https://www.youtube.com/watch?time_continue=35&v=xLihQi5w8qA
    • Tematické víkendy
    • Maskoti - za každý hotel dve postavičky (chlapec + dievča)
    • Možnosť nočného stráženia deti – za poplatok

    Viac o Trinity Hotels & Resorts nájdete na http://www.trinityhotels.sk/

    patricia_trinityhotels