Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    baby potrebujem poradit moj syncek 3tyzdnovy si urobil z mojho prsinika cumel a nie a nie zaspat bez neho musi stale z neho cucat a potom zaspi ani neodgrgne .takze da ho odgrgnut a on sa zobudi a takto stale dookola.ako zaspavaju vase deti?

    prva poradna pred 2 tyznamy 4320 a dneska pani doktorka vazila a mame 4890 pekne papa este ze mame mliecko.

    po 2 tyzdnoch som zistila ze kopu veci ani neoblecieme a ani nevyuzijeme.len maminka trpela ked nemohla nie co kupit svojej laske.

    zacina sa mi viac pacit concord neo ako fusion hlavna vec ze sme ho uz kupili ocko sa potesi ze maminka vymysla.

    nasa druha prechadzka dopadla super Lukasko prespal 2 aj pol hodinky v kociku a starka si stihla kupit aj bundicku kym spinkal a sup domov.

    nasa laska prespinka v postielke aj 4 hodinky a hlavne v noci necha maminku vyspat len aby mu to ostalo cmuk

    baby potrebujem poradit tento mesiac mi prisla prva materska z platu.chcem sa opytat ta suma mi uz bude chodit stale alebo sa nejak meni kazdy mesiac?

    normalne mi je smutno za bruskom a hlavne na ten pocit kedy uz..takto pred tyzdnom som mala drobca prvy krat pri sebe moju lasku velku..

    baby co Vam pomohlo na bolest po porode nastih hradze?strasne ma to pali az neznesitelne aj v repiku sa macam a nic.

    neskutocna vdaka vsetkym maminam ktore pridu pomoc svojim dceram po porode domov.

    ahojte babeny tak uz aj my to mame za sebou.volam sa Lukasko narodil som sa 9.1.2011 o 11.25 a mam 4540.a 56 cm.takze maminka mala co robit.

    tak mi to pripada ze zaciname 10 mesiac tehotenstva.nevladzem uz

    -2 dni a kutulinkovy sa nechce ist vonka.no vidno ze po ockovy.

    babeny poradte vcera som mala silne tlaky ako keby aj na konecnik ale dneska uz nie nechapem to a este aj silny vytok mam uz 1 den prenasam

    babeny dneska to mame za 000 ale musim sa priznat ked citam ze niektore to maju za 100 alebo aj viac pravdu povediac nechcela by som uz.

    baby takze moj sa mi ospravedlnil a vsetko je o.k

    3 dni a nic sa nedeje.

    takze ani dneska sa drobec neponahla na svet no uvidime kedy.ink prajem vsetkym stastny novy rok.nech sa uz ty nasi drobci narodia v tom roku 2011 ked nechceli ist 2010.

    dneska som citala ze chlapci sa ponahlaju na svet rychlejsie a maju vacsiu sancu prezit ako predcasne narodene.ja by som dala tej redaktorke ponosit mojho drobca ktory na 40 tyzden je stale vysoko ci usudi ze ci sa chlapci ponahlaju.

    myslim si ze fotky mojho maleho ako sa kupe si tu urcite nevycapim.

    baby ja uz som v koncoch dnesna poradna dopadla presne tak ako minule drobec je stale este vysoko a to sme uz 40 tyzden ja uz neviem co mam robit aby isiel dole kuknut.

    baby ja uz som v koncoch dnesna poradna dopadla presne tak ako minule drobec je stale este vysoko a to sme uz 40 tyzden ja uz neviem co mam robit aby isiel dole kuknut.

    10 dni do porodu a zacalo sa to vliect.fnuk

    konecne mi padlo brusko juchu najkrajsi darcek.

    kocky poradte malicky sa mi od vcera strasne hybe taky nepokojny je alebo je hapyy z vianoc.

    priatel sa ma pyta co chcem pod stromcek a ja mu na to ze rodit chcem.

    dnesna poradna dopadla super len sme cakali ze uz nam povie ze sa otvaram a nic v 39.tyzdni je este moc vysoko takze tak skoro rodit nepojdeme.

    baby poradte ako zistim ci mi brusko tvrdne?dakujem za pomoc

    babenky ja uz nevladzem este 16 dni a nic nenasvedcuje ze by sme uz isli kuknut svet.kontrakcie ziadne ani otvorena nic proste sa nam nechce a mamicka je uz k.o

    strasne ma pobolieva pod prsiamy take tlaky a neviem preco.tieto posledne dni su naj naj clovek neviem ci uz ide rodit alebo len si veselo kopka a uz ma malo fleku.