shmaniac
9. jan 2019
6575 

Moje TOP produkty na líčenie

Ahojte, často sa ma v správach či komentároch pýtate na značku kozmetiky, ktorú používam. 😊 Tým, že veľa testujem a hlavne líčim, mám veľa produktov, ktoré skúšam a na ktoré sa pýtate, no pár mojich obľúbencov vám prezradím. Asi by bolo zbytočné vypisovať celú moju líčiacu výbavu, tak aspoň zopár mojich TOP produktov.💄Je však dôležité si uvedomiť, že máme na výber nespočetné množstvo produktov, a to, čo mne vyhovuje, nemusí vyhovovať vám. 🤷🏻‍♀️ Nie som zástanca len jednej značky a preto si vyberám medzi lacnejšou aj drahšou kozmetikou, vždy to, čo mi vyhovuje. Keď začneme od základu, čo sa týka starostlivosti o pleť, na túto tému som spísala na mojej stránke článok, link vám hodín do komentára. 

No najviac vás zaujíma dekoratívna kozmetika. 😊 

  1. Podkladová báza - primer- v spreji od značky m.a.c. alebo Nyx 👍🏼 poďla potreby použijem aj iné podkladové báze krémovej textúry. 
  2. Make-up Bourjois healthy mix, ktorý krásne sedí na pleti a výborne kryje. Sedí takmer každej mojej zákazníčke a aj mne. 
  3. Korektor od značky Revolution correct&conceal, ktorý nanášam pod oči, aby som zosvetlila prostredie pod očami. Na prípadné vyrážky nepoužívam žiadny korektor, radšej zvolím viac krycí make-up. 
  4. Na zapúdrovanie korektora pod očami (veľmi dôležité, aby vám nezaliezal do vrások) rada použivam sypký púder od Dermacol v odtieni Light a na celú tvár rovnaký v odtieni Natural.
  5. Na obočie používam “Eyebrow Definition Cream” od Pupa Milano, no a na zafixovanie chĺpkov je ideálna kefôčka a lak na vlasy. 👍🏼
  6. Ako podklad pod očné tiene používam  “pro longwear pain pot” od značky m.a.c. v odtieni “soft ochre” pre žltý podtón pleti, a odtieň “painterly” pre podtón do ružova. 
  7. Očné tiene mám obľúbené viaceré, či už Urban Decay Naked, Nyx Ultimate alebo aj Revolution by Petra je výborná. 👍🏼 
  8. Linku na oči používam tekutú matnú od Pupa Milano. 
  9. Riasenku na oči si neviem vynachváliť rovnako od značky m.a.c “in extreme dimension”... Pozor, nie je vodeodolná. Alebo Pupa Milano Vamp! 👍🏼
  10. Na kontúrovanie tváre používam najčastejšie púdrovú kontúrovaciu paletku od Nyx, obsahuje púder, rozjasňovač a aj bledý odtieň pod oči.
  11. Rozjasňovač som si obľúbila edíciu “glow” od Pupa Milano. A lícenku najradšej používam od značky Milani.  
  12. Rúž, najlepšie keď je matný. Najradšej mám od značky Pupa, Revlon, Bourjois velvet, Gosh alebo m.a.c, samozrejme je ich nespočetné množstvo. Jediný, ktorý mi vydrží na perách dlho a nie je matný je “POWER CRAYON” od značky Sigma. 
  13. Na záver líčenie vždy zafixujem fixačným sprejom od m.a.c alebo Nyx, rozjasňujúci alebo matujúci, záleží aký chcem dosiahnuť efekt.

Verím, že som vám odpovedala na niektoré otázky. Ak máte ešte nejaké postrehy alebo vás zaujíma niečo, čo som nespomenula, môžeš mi kľudne napísať komentár pod tento článok, no a ja spravím nový článok s odpoveďami na vaše ďalšie otázky. 😊❤️ 

Majte krásny deň. 😚❤️

Obdivujem tvoju pracu, ozaj klobuk dole! Co sa tyka tvojich zakazniciek, vie sa u teba objednat hocikto? Tajne dufam, ze ked moja dcera bude mat o 2 roky u vas v Trencine stuzkovu, tiez budeme tvojimi klientkami 😊

8. jan 2019
Komentár bol odstránený

@ajdika ďakujem, ano samozrejme da sa 😊❤️ Budem rada

8. jan 2019

@shmaniac velmi by som sa tesila. Prajem vsetko dobre ☺

8. jan 2019

@shmaniac ahoj, som z TN, kde sa dá k Tebe objednať prosím?

8. jan 2019

@adka1978 kludne mi napíš ip ;)

8. jan 2019

Tak to je super, ze si to takto rozpisala a poradila aj ostatnyyyym. Ja stale nerozumiem tomu aj sa mozem spytat, ked mam tekuty makeup, ze co ide pod to, ci uz nic? A este nerozumiem tomu konturovaniu🙂

8. jan 2019

5. Aky odtien pouzivas?

9. jan 2019

@mirabella bod číslo 1, podkladova báza ;)

9. jan 2019

@mirabella a ohladom konturovania, keď si dáš do vyhladávača konturovanie tváre, najde ti mnoho článkov a videí 🙂

9. jan 2019

@nikk898 ja 004, ale toho sa nedržte, každa si musíte vybrať správne odtiene či už farby na obočie alebo makeupu, to ťažko z fotiek zistiť, či vam bude sedieť rovnaký odtieň ako mne 🙏🏻

9. jan 2019

Ahoj, mňa by zaujímala starostlivosť o pleť.

9. jan 2019

@shmaniac dakujem pekne 🙂

9. jan 2019

Dobrý den, ja sa chcem opýtať, či na zakrytie kruhov pod očami stačí korektor od revolution a dať ho na makeup a bázu ? Tak? 🙂
Alebo čo odporúčate, u mňa je toto problem.

9. jan 2019

@drya ak máte výrazne kruhy odporúčam pod makeup farebný korektor v takom skôr marhulovom odtieni, zaleži akej farby mate kruhy a až potom nasledne makeup ;)

9. jan 2019

Make up nanasas hubkou, stetcom, prstami? 🙂

9. jan 2019

Zeny, ja vas obdivujem, ja som rada, ked si dam bb cream a riasenku a uz sa citim ako bohyna 😂

9. jan 2019

Krasny jemny make up. Takto to ma vyzerat a nie docapane jak kopa bab. Top👌

9. jan 2019

@victtoria1 štetcom 🙂

9. jan 2019

@amelie2017 to si teda neviem predstaviť sa tak "licit" :D

9. jan 2019

Mohla by som poprosiť link na článok o starostlivosti o pleť? Asi som slepá, ale neviem ho nájsť. Ďakujem ❤️

9. jan 2019

@shmaniac ahoj,super článok.ale chcem sa opýtať,máš skúsenosti aj s týmto??

9. jan 2019

@shmaniac alebo s týmto?

9. jan 2019

Zaujimave tipy,vdaka.Mna by skor zaujimali pripravky na starostlivost o plet aby ostala vyzivena a mladistva-kremy,oleje,vody,sera a podobne.ste mladucka,neviem ci viete aj v tomto kopetentne poradit,ale ak ano bolo by to tiez osozne.

9. jan 2019

@nini1010 ahoj 🙂 aby pleť ostala mladistva a výživena, je veľmi dôležité sa o ňu starať najprv zvnútra, dodržiavať pitný režim, spánok, nestresovat sa, nefajčit a Nepiť alkohol, veľmi dôležitá je aj strava, pokiaľ toto nedodrzujes tak ani 200e krémy nepomôžu.Taktiež hádam nemusím spomínať večne omielane odlicovanie pleti. Taktiež je vhodné robiť si pár krát za týždeň masky a peeling. A prírodnou kozmetikou tiež nič nepokazís. Ja osobne používam miesto pleťovych vod len kvetove, napríklad ružovú a levandulovu, a rôzne pleťové oleje. Ružový, levandulovy, mandlovy arganovy. Všetko dostupné aj v drogerii 🙂

9. jan 2019
Komentár bol odstránený

@shmaniac si krasna, aj nenalíčená, aj nalíčená...

9. jan 2019

Ahoj chcem sa opýtať či robíš aj poradenstvo 🙂 už dlho hľadám vhodný makeup a teraz po pôrode ho potrebujem viac ako kedykoľvek predtým tak či by si poradila keby prídem 🙂

9. jan 2019

@sima1415 ano ;) prosim IP ❤️

9. jan 2019

@caroline_ neviem ci mas deti, ale pri mojej malej je aj bb cream a riasenka luxus. Jasne, ze ak niekam idem, tak sa nalicim viac. Ale vacsine tych produktov by skoncila zaruka skor, ako by som minula polovicu balenia. Ako pisem, obdivujem zeny, ktore to vedia, chce sa im a stihaju. Lebo casto je to o tom chceni. A niekam na prechadzku kocikom, k lekarovi ci na ihrisko sa mi urcite nechce.

9. jan 2019

@amelie2017 presne tak, je to o prioritach 😊

9. jan 2019

@onmaria ten prvý bourjois healthy mix je ten ktory spominam v článku

9. jan 2019
Komentár bol odstránený
Komentár bol odstránený
Komentár bol odstránený

@shmaniac ďakujem pekne.ja používam Vichy a práveže sa mi zdá,že mi pleť začal vysusovat,nemáš s ním skúsenosti? Preto by som asi vyskúšala iný..napr.aj tento tebou odporúčaný.a teda vydrží dlho,hej?

9. jan 2019

@shmaniac prosím ťa ten odkaz na staroslitvosť o pleť sem pridáš ?

9. jan 2019

ahoj, prosim ta h;ladam tie podkladovu bazu, toto moze byt?
https://www.notino.sk/nyx-professional-makeup/t...
01 odtien, to dobre? som sneda

9. jan 2019

@shmaniac ale ja myslim ze co pod foundation?

9. jan 2019

nelíčim sa,ušetrím peniaza a hlavne čas,a nemám pocit,že som mimozemšťan😉

9. jan 2019

Ahoj výborný clanok 👍🏻 mna by ešte zaujimalo akej značky štetce používaš?

10. jan 2019

Super tipy ďakujem. Človeku to ušetrí čas aj peniaze. Chcem sa popýtať ci máš tip aj na nejakú vodeodolnu riasenku

10. jan 2019

Nech sa pači članok ohladom starostlivosti... mám v pláne napísať pokračovanie článku s odpoveďami na vaše otázky, tak sa nenahnevajte ak vam neodpoviem hneď ❤️ https://kristinprettiness.webnode.sk/l/starostl...

10. jan 2019

@shmaniac opäť úžasný a obohacujuci článok 😘

11. jan 2019

Neviem nájsť tu linku nikde😣 idem obnoviť moje "malovatká" za tvoje typy 😊Si super 👍🍀😁

11. jan 2019

Ahoj, môžem sa opýtať, ohľadom obočia. To máš "svoje " a dokreslujes to s tým, čo si písala v článku? Ďakujem 😊

11. jan 2019

Ozaj, a máš odskúšané výrobky, hlavne make up od značky gosh, prípadne nejakú prírodnú alebo teraz dost aktualnu handmsde kozmetiku.

11. jan 2019

@shmaniac prosim ta, aky ruz, znacka a odtien, mas na tej poslednej foto s celenkou?

11. jan 2019

Prave som si pozrela fotecky Tvojej prace a som uplne odpadla. Tie premeny zien, proste uzasne. Az teraz verim ze kazda zena moze byt krasna 😍.
Ja som sa nikdy o licenie velmi nezaujimala, tomu zial odpoveda aj vysledok 😳. Ale onedlho sa po troch detoch vraciam do prace, tak bude najvyssi cas.
Prosim Ta, to obocie ako tak krasne urobis? Som si myslela ze takto to vedia len nafarbit v salone. Dakujem.

11. jan 2019

@shmaniac prosím ťa ceny na nete pupa sú rovnaké ako v kamennej predajni?

13. jan 2019

@ella282 myslim že ano

13. jan 2019

@shmaniac ďakujem

13. jan 2019

@shmaniac a ešte prosím ťa ten primer Mac kupuješ ktorý? Vieš dať foto?

13. jan 2019

Ahoj chcela by som sa opytat ci kupujes vyrobky m.a.c. a nyx z netu alebo v kamennej predajni. Co je vyhodnejsie? Pripadne nejaky link. Dakujem.

14. jan 2019

@shmaniac Ahoj, môžem sa opýtať, ohľadom obočia. To máš "svoje " a dokreslujes to s tým, čo si písala v článku? Ďakujem

Ozaj, a máš odskúšané výrobky, hlavne make up od značky gosh, prípadne nejakú prírodnú alebo teraz dost aktualnu handmsde kozmetiku.

14. jan 2019

Ahoj . Potrebovala by som poradiť...mám strašne tmavé kruhy pod očami akú farbu z tých farebných korektorov by si my odporúčila ? už som vyskúšala kadejaké korektory ale chvíľku zakryli a po čase už bolo zase vidno kruhy tak možno ak by som dala pod korektor nejaky z tých farebných tak to možno bude dlhšie kryť.... ďakujem

16. jan 2019

Výborný článok 👍Môžem sa spýtať... spomínané riasenky kde kupuješ alebo náhodou link aby som vedela objednať. 😘

14. feb 2019

@danielka2 som na tom.podobne...az na nieco prides...pisni...ja som zufala

16. feb 2019

Začni písať komentár...

Odošli